Νέα για τη Nova

Προφανώς αν πρόκειται για συμπαραγωγή, τα δικαιώματα για την Ευρώπη δεν ανήκουν στην HBO. Όπως και το Young/New Pope για παράδειγμα, συμπαραγωγή της HBO, που διανέμεται όμως από τη Fremantle και προβλήθηκε στην Cosmote

Η Fremantle δεν ανήκει στην nova ; Κάνω λάθος;

Χωρίς να γνωρίζω αν υπάρχει αποκλειστικότητα, με πρόχειρη αναζήτηση, οι περισσότερες σειρές που διένειμε προβλήθηκαν στην Cosmote (My Brilliant friend, Luminaries, Deutschland 83 και 86, American Gods)

Οι εξελιξεις στον Παναθηναικο, μονο καλες δεν ειναι για την Νοβα. Αυτην την στιγμη, ενας οπαδος του Παναθηναικου δεν εχει λογο για να κανει συνδρομη

Ποδοσφαιρο: Πρωταθλημα χωρις συμβολαιο (απο PAO TV - Cosmote, μεχρι ανανεωση με νοβα), κυπελλο Κοσμοτε, Ευρωπη γιοκ (Τσου Λου Κοσμοτε)
Μπάσκετ: Τσαμπιονς λιγκ (ΕΡΤ), Πρωταθλημα (Κοσμοτε), κυπελλο ΕΡΤ
Βολλει: Κοσμοτε - ΕΡΤ

Με την υπαρχουσα κατασταση και Ευρωλιγκα να μεινει, δεν θα ειναι ανταγωνιστικος (αν κατεβει κιολας ή δεν κατεβασει εφηβικο) οποτε μηδαμινο ενδιαφερον.

Οχι τιποτα αλλο, αλλα επρηξα εναν συγγενη να βαλει Vodafone TV με νοβασπορτς και τωρα θα με κυνηγαει!!

Γιατί μακάρι; αφού έτσι και θα πληρώνεις έξτρα....

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Πραγματικά χαίρεστε που θα πληρώνετε παραπάνω τι να πω...

Όχι , χαίρονται που θα πληρώνουν κάποιον άλλο για να βλέπουν την ομάδα τους , και όχι την <<αντικειμενικότατη>> νόβα

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χαιρομαι που τα λεφτα μου θα πηγαινουν στον Παναθηναικο και στην cosmote.

Καλά μας κάνουν τότε και πληρώνουμε ενα σωρό λεφτά αε κινητή τηλεφωνία και σταθερή με τηλεόραση , με τέτοια μυαλα . Η ομάδα μια χαρά θα πάρει τ λεφτά κι από Νόβα αφού θα χει συμβόλαιο . το θέμα είναι να έχουμε κι εμείς αξιοπρεπείς τιμές και υπηρεσίες

Κανει η ομαδα μου σε αυτες τις δυσκολες στιγμες ενα νεο εγχειρημα. Θα το στηριξω 100% περα απο το διαρκειας μου και την εγγραφη μελους.
Cosmote tv πληρωνω 8 χρονια και θα συεχισω να πληρωνω, δεν με πειραζει να δινω ενα ποσο ακομα για να βλεπω το καναλι της ομαδας μου. Το ληγω εδω γιατι μετα θα παει σε οπαδικο επιπεδο.
(Εαν γινει. Υποθετικα μιλαμε)

Συγνωμη εαν ξεφυγα απο το θεμα....

Παρακαλείσθε να διατηρηθεί κόσμια και εντός θέματος η συζήτηση.
Αθλητική καθαρά κουβέντα και ο μη γένοιτο οπαδική εδώ μέσα δεν πρέπει να γίνεται και δεν γίνεται και αποδεκτή.

Καλησπέρα κύριοι

Τα ίδια πάλι...όλοι κεντρική διαχείριση θέλουμε ώστε με μία συνδρομή να τελειώνουμε εμείς οι καταναλωτές.
Για να ξαναυπάρξει όμως κεντρική θα πρέπει να πέσουν πολύ κάτω οι ομάδες στις απαιτήσεις τους.
Δεν καταλαβαίνετε ότι τα αμύθητα χρέη της Nova δημιουργήθηκαν ακριβώς λόγω κεντρικής διαχείρισης;
Δεν γίνεται μία εταιρεία πια να καταβάλει 30 και πλέον εκατομμύρια για αυτό το προϊόν.

Εκτός από την super leage κανένας δεν θα ηθελε να δει κάποιο μικρότερης κατηγορίας πρωτάθλημα ; Επίσης για το τα πρωταθλήματα Νέων ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγραψε καποιος,καπου,κατι και το εχετε δεσει κομπο οτι θα γινει...