Νέα για τη Nova

Μπορεί η nova να κάνει pay per view. Και να δίνει τα παιχνίδια εντός και εκτός Ελλάδας.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορεί η nova να κάνει pay per view. Και να δίνει τα παιχνίδια εντός και εκτός Ελλάδας.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μπα...σε καμια περιπτωση.
εκτος του οτι δεν λειτουργει ετσι η nova,
μιλαμε για κεντρικη διαχειριση,οπου ολοι οι αγωνες θα μεταδιδονται με τον ιδιο τροπο.

Δεν είναι κεντρική διαχείριση. Απλά υπέγραψαν όλες οι ομάδες στην Nova.

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραια ,αν ισχυει οτι και ο ΠΑΟ εκλεισε θα δουμε πολυ ωραια ματσακια... αντε τωρα οσοι Παοκτζηδες ειχανε κοψει την συνδρομη περυσι και μαλιστα σχολιαζανε αρνητικα την συγκεκριμενη εταιρια να προλαβουν τωρα να κανουν νεα συνδρομη για να δουνε την ομαδα τους την Παρασκευη...και οσοι Παναθηναικοι προλαβανε και την κοψανε λογο ΠΑΟ τβ να ξαναβαλουν....

Ωραια ,αν ισχυει οτι και ο ΠΑΟ εκλεισε θα δουμε πολυ ωραια ματσακια... αντε τωρα οσοι Παοκτζηδες ειχανε κοψει την συνδρομη περυσι και μαλιστα σχολιαζανε αρνητικα την συγκεκριμενη εταιρια να προλαβουν τωρα να κανουν νεα συνδρομη για να δουνε την ομαδα τους την Παρασκευη...και οσοι Παναθηναικοι προλαβανε και την κοψανε λογο ΠΑΟ τβ να ξαναβαλουν....

πραγματικα , αυτα δε πρεπει να γινονται σε αλλη χωρα.

Παντως ανακοινωση για τον ΠΑΟΚ δεν εχει βγει. Να δουμε αν υπαρχει πιθανοτητα ανατροπης ή οχι

ο αλαφουζος παιζει με την φωτια αλλα ειναι γνωστος φραγκοφονιας και νομιζει οτι εκβιαζοντας την νοβα θα παρει πολλα.βεβαια εχει και την σκεψη οτι εχει 20 μερες να κανει το ντιλ μιας και η ομαδα του πρωτη αγωνιστικη παιζει εκτος εδρας.εγω αν ημουν νοβα θα του ελεγα αυτα ειναι δεν θες κανενα προβλημα αντε γεια.και ας φτιαξει το καναλι του να δουμε ποσοι θα βλεπουν. δεν θελει να καταλαβει οτι οι φιλαθλοι του παναθηναικου δεν εχουν την τρελλα των παοκτζηδων και οτι εχουν ξενερωσει απιστευτα μαζι του ουτε οτι δεν εχει την ομαδα που ειχε ο παοκ την τελευταια τριετια.θα φαει τα μουτρα του ειναι δεδομενο.

Από πού βγάζεις φίλε μου αυτά τα συμπεράσματα εσύ για τον κόσμο του Παναθηναϊκού ? Ρώτησες γνωστούς σου για να μάθεις έκανες έρευνα ή έτσι νομίζεις ότι συμβαίνει ? Εγώ που έχω κάνει σχετική έρευνα θα σου πω ότι όποιον Παναθηναϊκό ρώτησα όλοι έδειξαν θετικοί στο να πάρουν συνδρομή αν βεβαίως τα χρήματα που θα ζητηθούν είναι αντίστοιχα με αυτά που ζητούσε ο ΠΑΟΚ για τις δικές του συνδρομές. Όλα τα υπόλοιπα που λες περί ομάδας που δεν έχει κλπ δεν αφορούν τους πιστούς φιλάθλους που θα δουν την ομάδα όπως και να έχει .Το μόνο που μπορεί να διαμορφωθεί από το τι ομάδα σου προσφέρει ο κάθε Αλαφούζος είναι τι λεφτά θα σου ζητήσει για να την δεις . Αυτό θα έλειπε επειδή η ομάδα περνάει τα πέτρινα της χρόνια να σταματήσουμε να τη βλέπουμε και να τη στηρίζουμε κιόλας.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυστυχώς ο Έλληνας οπαδός στην πλειοψηφία του πιο πολύ από την ομάδα του αγαπάει την ΝΙΚΗ (π.χ οι ομάδες της β Εθνικής που κάνουν πρωταθλητισμό γεμίζουν το γήπεδο και στην Α εθνική που παλεύουν για να σωθούν ψάχνουν τον κόσμο με τα κυάλια), όποτε στην περίπτωση του Παναθηναϊκού και με το πρόγραμμα που εχει(όλα τα εντός έδρας ντέρμπι στον β γύρο) είναι πιθανόν να έχει μείνει πίσω από την κορυφή 10 βαθμούς.
Να δω τότε ποιος πληρώνει συνδρομή για να δει τον Παναθηναϊκό.
Τα τελευταία χρόνια στα ντέρμπι πάνω από 20000 δεν μαζεύει
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα έχει παραπάνω συνδρομές;

Το γεγονός ότι ο αριθμός των ετήσιων συνδρομών που απαιτούνται για να έχεις τίμια έσοδα είναι πταισμα για τον αριθμό των υποψηφίων πελατών + το γεγονός ότι φέτος για ένα κομμάτι του πρωταθλήματος που δεν γνωρίζουμε ακόμα , δεν μπορείς καν να πας γήπεδο οπότε το να το δεις από την Tv είναι μονόδρομος .Επίσης για να σου απαντήσω σχετικά με τον αριθμό εισητηρίων θα σου πω ότι ούτε αυτό είναι τόσο ισχυρά ενδεικτικό της ζήτησης που μπορεί να υπάρξει. Όταν υπάρχει η λύση της τηλεόρασης αυτό αφαιρεί κοσμο από το γήπεδο και βεβαίως και το αντίστροφο .Έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ ένας πάρα πολύ σοβαρός λόγος υπάρχει για να πάρει μια ομάδα τα οποία χρήματα δίνει η Νόβα και κάθε Νόβα . Το γεγονός ότι αυτά τα χρήματα δηλώνονται ως έσοδα με ότι συνεπάγεται αυτό για το FFP , ενώ δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο στην περίπτωση του κάθε Pao Tv , Paok Tv κοκ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυστυχώς η προηγούμενη διοίκηση της nova (ο Παπαδόπουλος δηλ.) άνοιξε τον ασκό του Αιόλου κάνοντας μια πολύ μεγάλη προσφορά στον Ολυμπιακό.
Χαρακτηριστικό ότι τις φήμες για τα 11 εκατ.δεν τις διέψευσε κάνεις.
Αυτό φυσικά είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση των άλλων 3 μεγάλων.
Πέρσι ο ΠΑΟΚ, φέτος ο Παναθηναϊκός και του χρόνου πιθανόν η ΑΕΚ που θα'ναι έτοιμο και το γήπεδό της.
Πλέον η κεντρική διαχείριση δε θα μπορεί να πέσει κάτω από τα 45 εκατομμύρια. Πόσο θα το αντέξει αυτό η nova και η κάθε nova;

Μακάρι και μακάρι να είναι και κερδοφόρος η εταιρεία ώστε να μην συσσωρεύονται χρέη πάλι.

Ξέρουμε φέτος αν η Νόβα θα μεταδίδει όλα τα παιχνίδια της Σουπερλίγκα και πέρα Ευρωλίγκα λιγκ καπ Ιταλία Γαλλία Ολλανδία και eurocup τι άλλο θα μεταδίδει φέτος

Δυστυχώς η προηγούμενη διοίκηση της nova (ο Παπαδόπουλος δηλ.) άνοιξε τον ασκό του Αιόλου κάνοντας μια πολύ μεγάλη προσφορά στον Ολυμπιακό.
Χαρακτηριστικό ότι τις φήμες για τα 11 εκατ.δεν τις διέψευσε κάνεις.
Αυτό φυσικά είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση των άλλων 3 μεγάλων.
Πέρσι ο ΠΑΟΚ, φέτος ο Παναθηναϊκός και του χρόνου πιθανόν η ΑΕΚ που θα'ναι έτοιμο και το γήπεδό της.
Πλέον η κεντρική διαχείριση δε θα μπορεί να πέσει κάτω από τα 45 εκατομμύρια. Πόσο θα το αντέξει αυτό η nova και η κάθε nova;

Τι σκας το πολυ πολυ να ξαναγραψουν στο χιονι το χρεος τους. Μηπως τους ελεγχει και κανεις;

Νέα σεζόν με προσφορές χωρίς….τέλος από τη Nova!

Δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης σε όλες τις υπηρεσίες αθλητικού περιεχομένου και σε εκείνες με Internet έως 100Mbps

Η Nova, κορυφαίος πάροχος οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, υποδέχεται τη νέα σεζόν με δυνατές προσφορές που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες κάθε σπιτιού για επικοινωνία και διασκέδαση, κάνοντας δώρο τα τέλη ενεργοποίησης σε όλες τις υπηρεσίες αθλητικού περιεχομένου, αλλά και σε όλες τις υπηρεσίες με Internet έως 100 Mbps.

Για κάθε νέο ξεκίνημα, η Nova προσφέρει αυτό που πραγματικά χρειάζονται οι σύγχρονοι καταναλωτές για να καλύψουν τις ανάγκες τους για εκπαίδευση και εργασία με υψηλές ταχύτητες Internet, αλλά και για ποιοτική διασκέδαση στο σπίτι! Επιπλέον, με την αυξημένη αναζήτηση νέας κατοικίας και με την έναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας, η Nova αναγνωρίζει τις ανάγκες της εποχής και δίνει την ευκαιρία σε όσους γίνουν συνδρομητές της να εκμεταλλευτούν 100% έκπτωση σε όλα τα τέλη ενεργοποίησης στις υπηρεσίες που παρέχουν Internet έως 100 Mbps και στις υπηρεσίες με το συναρπαστικό premium αθλητικό της περιεχόμενο, είτε πρόκειται για νέα γραμμή είτε για υφιστάμενη.

Παράλληλα, η Nova προσφέρει 50% έκπτωση στα τέλη ενεργοποίησης νέας γραμμής και σε άλλες υπηρεσίες επικοινωνίας και κορυφαίου κινηματογραφικού και οικογενειακού περιεχομένου, ώστε να επιλέξει ο κάθε καταναλωτής ανάλογα με τις ανάγκες του.

Για να δείτε τις προσφορές επισκεφτείτε το παρακάτω link: https://www.nova.gr/el/back2school

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο πλησιέστερο Κατάστημα Nova της περιοχής σας ή καλέστε το κέντρο εξυπηρέτησης συνδρομητών Nova στο 13831 (χρέωση 0,2500 /κλήση από δίκτυο Forthnet).

Νέα σεζόν, νέα αρχή, έλα στη Nova χωρίς τέλος ενεργοποίησης!

https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/32464-nea-sezon-me-prosfores-xoris-telos-apo-ti-nova

Απίστευτο, μόλις σήμερα ενεργοποίησα το full πακ και πλήρωσα κανονικά στον τεχνικό το κόστος εγκατάστασης. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτ´πο συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά αλλά έστειλα pm στον εκπρόσωπο. Βλέπουμε.

εμεις οι παλιοι παλι στο περιθωριο...
μια κατοσταρα θελουμε να βαλουμε και μας ζητανε συν 10 ευρω ,συν τελη ενεργοποιησης..
οκ...