Νέα για τη Nova

Το showcase δεν φεύγει επειδή λήγει κάτι. Καταργείται σαν κανάλι γενικά.
Τώρα άμα η συμφωνία με Nova επέκτεθει θα δείξει.

Στον ΟΤΕ νομίζω ελειξε και δεν ανανεώθηκε γιατί στο ενδιάμεσο αυτα τα κανάλια εγιναν της disc.

Το showcase καταργείται επειδή όλα τα βασικά κανάλια του περιεχομένου που μετέδιδε πλέον είναι διαθέσιμα σε HD. Το ζήτημα είναι η Nova να τα πάρει σε HD. Η Discovery Networks έχει αναθεωρήσει τελείως τη τιμολογιακή της πολιτική -εδώ το πρόβλημα με τον ΟΤΕ- με αποτέλεσμα και η Nova να μην μπορεί να διαθέσει όλα τα κανάλια της. Ελπίζω αντισταθμιστικά, να της δώσει κάποιο από τα κανάλια σε HD.

Το vf tv τα έχει όλα. Δε ξέρω αν είναι HD.

Επίσης η United Group τα έχει όλα και σε HD....

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Το vf tv τα έχει όλα. Δε ξέρω αν είναι HD.

Επίσης η United Group τα έχει όλα και σε HD....

Mόνο τα ANIMAL PLANET και DISCOVERY SCIENCE είναι HD τουλαχιστόν αυτά γράφουν HD στην vf tv

Πλέον όμως χάνεται και περιεχόμενο γιατί το showcase έδειχνε υλικό από όλα τα άλλα κανάλια που η nova δεν είχε ποτέ.

Γενικά θα έλεγα πως αν γίνει επέκταση της συνεργασίας και βάλει όλα τα υπόλοιπα και το HGTV HD που δεν το έχει ούτε η vf θα είναι μεγάλο +

Με τα ψυχαγωγικά κανάλια δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Επειδή όμως είδα ότι το Γερμανικό πρωτάθλημα το έκλεισαν ως United group σε αρκετές χώρες μαζί και όχι ως νόβα , θα έψαχνα να δω τι ψυχαγωγικό περιεχόμενο δίνει η United στις υπόλοιπες χώρες που παίζει ώστε να έχω μια εικόνα τι ΒΑ περιμένω..

Μερικές μέρες πριν βέβαια έγινε αναβάθμιση το eurosport 2 σε HD. Δεν ξέρω αν σχετίζεται

Ελπιζω να βαλει καποια καναλια ωστε να μπορουμε να δουμε τωρα που ειμαστε ολοι σπιτι και οπως παλια ειχε το 3d καναλι να βαλει ενα 4κ .οχι απαραιτητα με καποιο δεκτη να βαλει το νοβα γκο με αντροιντ και οχι το νοβα φλιξ που εχει μονο τα σινεμα .ωστε για αρχη να βλεπουμε μεσω ιντερνετ και μετα βγαζει και δεκτη .

Ερώτηση: Φέτος δεν άνοιξε δωρεάν για τα Χριστούγεννα η Nova τα κανάλια Novasports..;

#songless_bird πέρυσι στην αδερφή μου με 3play cinema είχαν ανοίξει τα Novasports κανονικότατα και είχα δει αγώνα με τον γαμπρό μου και μου είχαν στείλει και email γιατί έχω δώσει το δικό μου email όταν της είχα κάνει την φορητότητα...

H Nova έχει πάψει να εξυπηρετείται από αυτό τον Αναμεταδότη, και είναι βασικός παροχος η Eutelsat για τις καλωδιακές τροφοδοσίες Eurosport 1 SD + 2 SD, παράλληλα υπάρχει και το Viasat Ukraine εκεί...
https://gr.kingofsat.net/sat-hb9.php

Πρέπει να προσθέσει Novasports η Nova. Πάλι 2 παιχνίδια της Ευρωλίγκα δεν τα έδειξε απόψε γιατί είχε και παιχνίδια ποδοσφαίρου απο Γαλλια-Ιταλια.
Αφού θα προσθέσει σε λίγους μηνες σίγουρα άλλα 4 κανάλια για να μπορεί να δείχνει τα νεαποκτηθέντα πρωταθλήματα που πήρε (Γερμανια-Ισπανια). Γιατι δεν βαζει απο τώρα έστω άλλα 2 γιατί αφήνει συνεχώς εκτός μετάδοσης παιχνίδια που έχει τα δικαιώματα να τα δείξει.

#songless_bird πέρυσι στην αδερφή μου με 3play cinema είχαν ανοίξει τα Novasports κανονικότατα και είχα δει αγώνα με τον γαμπρό μου και μου είχαν στείλει και email γιατί έχω δώσει το δικό μου email όταν της είχα κάνει την φορητότητα...
Πρέπει να εχω το cinema+ 3 χρονια και δεν μου έχουν ανοίξει ουτε μια φορά τα αθλητικά.

Στο epg λέει πλέον ότι φεύγει το showcase χωρίς να αναφέρει κάτι ως αντικατάσταση... Κρίμας πάλι τσιγκουνιες