Νέα για τη Nova

Χωρις Ελληνικο πρωταθλημα πανε απατα και τα δυο. Εχω ΠΟΛΛΑ χρονια NOVA μονο για Ελληνικο και Ευρωπαϊκο μπασκετ. Τσαμπιονς λινγκ εβλεπα στην τηλεοραση μια χαρα μεσω διαδυκτιου. Τωρα που δεν υπαρχει Ελληνικη ομαδα στο EUROPA και ταυτόχρονα η ελεύθερη θα δείχνει και παιχνίδι κάθε Τετάρτη γιατί να πάρω COSMOTE που αν χάσει και το Αγγλικό τότε κλάψε

Εμένα που δεν με νοιάζουν τα αθλητικά, τι να κάνω; Όσο δεν προσφέρει VDSL στην περιοχή μου δεν ανανεώνω το συμβόλαιο.

• Like
Reactions: MATTHIAS
Πώς αναλύεις από τώρα τις κορυφαίες ομάδες;

Ποιος είναι ο ανερχόμενος; Ο Άρης;
Βαση τηλεθέασης και περσινής κατάταξης διαπραγματευονται τα φετινά συμβόλαια. Αυτή τη στιγμή Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν την μεγαλύτερη τηλεθέαση και όσο να πεις η τρίτη θέση είναι πάνω από από την τέταρτη και πέμπτη..

Βαση τηλεθέασης και περσινής κατάταξης διαπραγματευονται τα φετινά συμβόλαια. Αυτή τη στιγμή Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν την μεγαλύτερη τηλεθέαση και όσο να πεις η τρίτη θέση είναι πάνω από από την τέταρτη και πέμπτη..
Από που και ως που ο παοκ έχει μεγαλύτερη τηλεθέαση; Έχεις κάποιο στοιχείο; Ούτε καν φίλε. Δεν ισχύει αυτό.

Από που και ως που ο παοκ έχει μεγαλύτερη τηλεθέαση; Έχεις κάποιο στοιχείο; Ούτε καν φίλε. Δεν ισχύει αυτό.
Δλδ δεν ήξερε πέρυσι η Νοva που έδωσε στον ΠΑΟΚ περισσότερα λεφτά από ΑΕΚ και ΠΑΟ? Για ποιον λόγο τα έδωσε αν όχι για τον προφανή οτι ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερα νούμερα και εμπορική αξία στο συγκεκριμένο timing?
Δεν ξέρει η Nova και ξέρεις εσύ?

Αν και απάντησαν . Η nova βλέπει τα νουμερα που καταγραφει ο ΠΑΟΚ . Αν δεν έχει τηλεθέαση ομάδα με 1 πρωτάθλημα και 4 κυπελα τα τελευταία 5 χρόνια ποιος εχει; Ο παναθηναϊκός;

Το θέμα δεν είναι να τα βλέπετε δωρεάν στο διαδίκτυο. ειδικά για τις ταινίες. Υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται σκληρά για να παραχθεί μια ταινία. Αν εσεις την κατεβάζετε δωρεάν ακυρώνετε όλη την δουλειά τους και τα πνευματικά δικαιώματα πάνε περίπατο.
Σεβασμός λοιπόν στους δημιουργούς

Το εάν υπάρχει διαφορετική πρόσβαση σε υλικό δεν μας απασχολεί εδώ.
Στο θέμα μας σας παρακαλώ.

Επίσημα στη nova ο αγώνας Αστάνα-Αρης την Πέμπτη 22/7 16:00 στο Novasports 2.
Είδα το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του καναλιού.

εγώ ένα έχω να σας πω. χρόνια συνδρομητής νόβα και αεκτζης.αν χάσει την ομάδα μου θα φάει άκυρο , και ας έχουν αγγλικό και ότι άλλο θέλουν. το 50% και παραπάνω των συνδρομητών του sport pack έχουν νόβα λόγω του ελλ.πρωταθληματος και της ομάδας τους. θα χάσει πολλούς .
με τόσα λεφτά που δίνει δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κρατάει όλες τις ομάδες φέτος.

Γιατί από τότε που έσπασε η κεντρική διαχείριση που έδινε 40 εκ. Αν θυμάμαι , με μπροστάρη τον ΠΑΟΚ που ζητούσε παραπάνω χρήματα αν δώσει όλα αυτά που ζητάει κάθε ομάδα ξεχωριστά θα θέλει 40 εκατ. μόνο για τις 5 πρώτες ομάδες...

Μακάρι του χρόνου να μπουν όλοι σε κεντρική διαχείρηση με ένα διετές/τριετές συμβόλαιο και να ξενοιασουν όλοι κυρίως οι μικρές ομάδες και οι συνδρομητες. Αυτό βέβαια προϋποθετει να μην κάνουν φέτος συμφωνίες πανω απο χρόνο.

• Like
Reactions: Bloodsport
Μάλλον προχωρα η συγχώνευση wind με nova

Προς Nova η Premier League απ' το 2022-23 και για έξι χρόνια​

Η Premier League φαίνεται ότι αλλάζει τηλεοπτική στέγη και απ' την Cosmote TV μεταφέρεται στη Nova, η οποία πρόκειται ν' αποκτήσει τα δικαιώματα απ' τη σεζόν 2022-23 και για τα επόμενα έξι χρόνια.

Η Nova φαίνεται πως είναι αυτή που θα μεταδίδει πλέον την Premier League, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Το αγγλικό πρωτάθλημα θα μετακομίσει λοιπόν απ' την Cosmote TV στην έτερη συνδρομητική πλατφόρμα, η οποία θα αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Τα κανάλια Novasports, όπως όλα θα δείχνουν, θα φιλοξενούν το αγγλικό πρωτάθλημα απ' τη σεζόν 2022-2023 και για τα επόμενα έξι χρόνια, με την ιδιοκτησία της να κλείνει μία πολύ σημαντική συμφωνία για ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.
Η Nova έχει ήδη στην κατοχή της μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως τη La Liga, τη Ligue 1, την Bundesliga και το Κύπελλο Γερμανίας, ενώ στο μπάσκετ διατηρεί τη EuroLeague και το EuroCup.

Παράλληλα, συνεχίζεται η "μάχη" ανάμεσα στη Cosmote και τη Nova για τις ομάδες της Super League Interwetten, με το τηλεοπτικό τοπίο να αλλάζει σημαντικά το τελευταίο διάστημα.