Νέα για τη Nova

Απόψε από τη Νοva θα μεταδοθούν 2 παιχνίδια για το UEFA Europa Conference League (Λοκομοτίβ Πλόβντιβ – Κοπεγχάγη & ΤΣΣΚΑ Σόφιας - Όσιγιεκ).
και στα 2 οι γηπεδούχοι είναι ομάδες από τη Βουλγαρία, οπότε φαντάζομαι πως η αγορά έγινε ως πακέτο από τη United, κυρίως για τη Βουλγάρικη συνδρομητική.
Αλλη μια ένδειξη πως τα δικαιώματα θα αγοράζονται μαζικά για την εταιρία και το περιεχόμενο θα μοιράζετε στις χώρες.

Άρα δεν υπάρχει περιπτωση το οποιο Nova ott να είναι δωρεάν σε όλους ή σε όσους δεν έχουν forthnet 3play?

Πάντως πιστεύω για το ott θα ισχύει ότι και στις άλλες χώρες που υπάρχει το eon tv. Αν υπάρχει κάποιος που το έχει θα μπορούσε να δώσει πληροφορίες.

Το Netflix βγάζει εξαιρετικό 5.1 ήχο στο Home Theater μου. Σε μερικές περιπτώσεις δε (επιλεγμένες παραγωγές και με διαθεσιμότητα bandwidth) δίνει και 1Mbps ανά κανάλι ήχου! Ας είχαν οι υπόλοιποι το 1/4 της ποιότητας του ήχου του…
δεν μπορω να δω bitrate στον ήχο.στην εικόνα έχω 14, δεν έχω πρόβλημα με τη σύνδεση μου.αλλα από ήχο , ότι έχω δει από ταινίες και σειρές ο ήχος μου ακούγεται χαλιά , δεν ακούω λεπτομέρειες και οι διάλογοι είναι πολύ χαμηλά, με εξαφανισμένα surround. τη μόνη σειρά που είδα και έχει πολύ καλό ήχο ήταν το peaky blinders.ενω αντίθετα στη nova είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό που ακούω. από home cinema έχω ένα denon 1600 με zensor 5 και τα klipsch r-51m για surround.

Last edited:
Πριν λίγο τους έστειλα και email. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις marketing, για να καταλάβεις ότι το νούμερο 1 σε τηλεθέαση κανάλι του ανταγωνιστή , COSMOTE CINEMA 3, πρέπει να το ανταγωνιστείς.
Οσοι συμφωνείτε για ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ, φωνάξτε τώρα. Στείλτε email.

Εγώ συμφωνώ απόλυτα. Το έχω πει άλλωστε πολλές φορές και μάλιστα σε HD, όχι όμως όπως το έχει η cosmote σε άθλιο sd...!!!

Εγώ συμφωνώ απόλυτα. Το έχω πει άλλωστε πολλές φορές και μάλιστα σε HD, όχι όμως όπως το έχει η cosmote σε άθλιο sd...!!!
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ.

Το cosmote cinema 3 πρέπει να έχει χάσει φίνος φιλμ, και παίζει τελυτ μόνο πιο άγνωστες ταινίες.

Ευκαιρία να το κάνει η nova ολοκληρωμένο. Αλλά δε νομίζω να ενδιαφέρονται

• Like
Reactions: Bloodsport
Το cosmote cinema 3 πρέπει να έχει χάσει φίνος φιλμ, και παίζει τελυτ μόνο πιο άγνωστες ταινίες.

Ευκαιρία να το κάνει η nova ολοκληρωμένο. Αλλά δε νομίζω να ενδιαφέρονται
Δεν έχει χάσει Φίνος , απλά έχει συσφίξει σχέσεις με ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ -ΚΑΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ , για αυτό βλεπεις λιγότερο Φίνος.
Οσο για τη Nova , δώστε τους να καταλάβουν το λάθος τους. Άμεσα email. Άμεσα κανάλι HD Ελληνικό Σινεμά.

• Like
Μπήκαν τα 3 νέα novasports στις θέσεις 300, 306,307

Τα υπόλοιπα τεστ της 11804. Όχι ακόμα, αλλά γιατί βαλαν κανάλια που ήδη υπάρχουν σε άλλες συχνότητες ξανά? Σχεδόν γέμισαν την νέα συχνότητα και στην ουσία νέο περιεχόμενο/κανάλι δεν είδαμε.....

• Like
Οπωσδήποτε θα έπρεπε κανάλι με ταινίες σειρές κ τέτοια η μια μεγάλη συμφωνια για κάτι τέτοιο.. το βάρος έπεσε στο αθλητικό που οκ όπως φαίνεται θα ξανά πάρει από του χρόνου όμως τα σκυπτρα πάλι..

Τα υπόλοιπα τεστ της 11804. Όχι ακόμα, αλλά γιατί βαλαν κανάλια που ήδη υπάρχουν σε άλλες συχνότητες ξανά? Σχεδόν γέμισαν την νέα συχνότητα και στην ουσία νέο περιεχόμενο/κανάλι δεν είδαμε.....
Στο 300 το prime και στο 307 το start ???

ε ναι, το prime θα εχει τα ντέρμπι και το βαλαν πρωτο. το start θα δειχνει παλιους αγωνες και live οτι δεν χωραει στα αλλα

Να δουμε σε εμάς του vodafone sports pack θα μπουνε? Η λογική λέει θα μπουν μέχρι τις 12/8 αλλά ποτε δεν ξέρεις.

Αν μετά την χασούρα 100 χιλιάδων (πολλοί αυτό αυτούς και 3 play) συνδρομητων το ανανεώσουν θα μείνω έκπληκτος

Τα κινηματογραφικά της NOVA πάνε από το κακό στο χειρότερο .Επαναλήψεις επί επαναλήψεων και Β-C movies που ούτε οι δημιουργοί της δεν θα θέλουν να τις θυμούνται .Ερχεται και το πρόβλημα με την πιθανή τηλεοπτική διάσπαση του πρωταθλήματος ,οπότε θα δέσει το γλυκό
Μέσα σ αυτά δημοσιεύθηκε και ο νόμος Ν4821/2021 που αφορά την πειρατεία .

• Like
Δεν πιστεύω προς το παρόν ότι μπορεί να βελτιωθεί και πολύ η κατάσταση στα κινηματογραφικά κανάλια γιατί από 3 στούντιο έχει η nova με την cosmote άρα τι μένει; Μόνο κάποιες ταινίες που διανέμονται με άλλους ανεξάρτητους τρόπους διανομής. Άσε που γενικώς η ποιότητα των ταινιών που γυρίζονται τα τελευταία χρόνια έχει πέσει πάρα πολύ. Αυτό που ίσως μπορεί να γίνει είναι η συνεργασία με πλατφόρμες τύπου Netflix, Apple+ κ.α.

• Like

Ερωτηση , το Sport 24 εφυγε και αντικατασταθηκε απο το Prime ? Γιατι στο go υπαρχει ακομα.

• Like
Το θέμα δεν είναι μόνο αν έχεις 3 στούντιο, αλλά ποιες και πόσες ταινίες από τα 3 στούντιο δείχνεις!
Το μόνο που προσπαθώ να μην χάνω στην Νόβα είναι οι μη αγγλόφωνες ταινίες που έχει. Κάποιες είναι διαμαντάκια και όλες δύσκολο να έχουν παιχτεί στο σινεμά.

• Like