Νέα για τη Nova

Μετά την διακοπή της Nova με vf tv, ελπίζω να πάρει πίσω και την HBO....

Η UG έχει στα πακέτα της τα κανάλια HBO που ελπίζω να σημαίνει ότι έχουν μεγάλη συνεργασία...

Ξέρουμε αν το ott θα παίζει με άλλο πάροχο;

Είμαι στην vodafone triple play σε πολύ καλή τιμή αλλά θέλω τα nova sports και ψάχνω εναλλακτικές μιας και έχω περιθώριο τουλάχιστον ένα μήνα

Είμαι σε αναμονή πλέον του ott της nova.
Για να δω τι θα κάνω με τα αθλητικά κανάλια.
Ελπιζω μεχέρι τις 15 του άλλου μήνα να ανακοινωθεί.
Γιατι η vodafon μας τελειώνει

e
Είχαν πει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα βγει... Μπορείς να περιμένεις λίγο
Eννοείται ότι θα περιμένω μιας και στην vodafone 50 αρα γραμμή με 6 ώρες κινητά δίνω 23 ευρώ και γλιτώνω άλλα 10 ευρώ σε κινητό που πρόσφατα ανανεωσα.
Εχω και πιάτο ote οπότε για εμένα αν η ott παίζει και σε άλλον πάροχο θα είναι μια χαρά, δεδομένου μάλιστα ότι η vodafone σίγουρα θα μου κάνει ακόμη καλύτερη τιμή για να με κρατήσει ή θα με αναβαθμίσει.

Και να μείνω και έναν μήνα χωρίς nova sports δεν χάθηκε ο κόσμος .

Η cosmote ott σε όλους τους παρόχους δεν δουλεύει ή κάνω λάθος;

Δεν φτανει που σχεδον μοιρασαν τις ομαδες αλλα προγραμματισανε τους αγωνες απο την 2η αγωνιστικη κατα δυαδες την ιδια ωρα. Ουτε δηλαδη και τις δυο πλατφορμες να εχεις δεν μπορεις να δεις τα παιχνίδια

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Δεν φτανει που σχεδον μοιρασαν τις ομαδες αλλα προγραμματισανε τους αγωνες απο την 2η αγωνιστικη κατα δυαδες την ιδια ωρα. Ουτε δηλαδη και τις δυο πλατφορμες να εχεις δεν μπορεις να δεις τα παιχνίδια
Σωστός.... Απαράδεκτο..... είδα το πρόγραμμα.

Τέλος μπαίνει στη συνεργασία της Νova με την Vodafone TV. Σε ανάρτηση στον ιστότοπό της η Vodafone TV αναφέρει πως δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα, από 15 Οκτωβρίου, τα κανάλια Novasports στη Vodafone TV, λόγω της λήξης της σχετικής συμφωνίας.
«Από τις 15/10/2021 τα κανάλια Novasports δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα στο πακέτο Vodafone TV Sports kids της υπηρεσίας Vodafone TV, είτε ως πρόσθετη υπηρεσία στο πρόγραμμα Vodafone Home Triple Play είτε ως ξεχωριστή υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης για τους συνδρομητές Vodafone Home Double Play, λόγω της λήξης της σχετικής συμφωνίας με τον πάροχο περιεχομένου» αναφέρει η Vodafone και προσθέτει: «Oι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν, ανάλογα με το ενεργό τους πρόγραμμα, το δικαίωμα καταγγελίας αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις) εντός δύο μηνών από τις 15/10/2021».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο τίμημα για τη συνέχιση της συνεργασίας -είχε ξεκινήσει το 2017- με αποτέλεσμα από τις 15 Οκτωβρίου τα κανάλια Novasports δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα στο Vodafone TV.

Τέλος μπαίνει στη συνεργασία της Νova με την Vodafone TV. Σε ανάρτηση στον ιστότοπό της η Vodafone TV αναφέρει πως δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα, από 15 Οκτωβρίου, τα κανάλια Novasports στη Vodafone TV, λόγω της λήξης της σχετικής συμφωνίας.
«Από τις 15/10/2021 τα κανάλια Novasports δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα στο πακέτο Vodafone TV Sports kids της υπηρεσίας Vodafone TV, είτε ως πρόσθετη υπηρεσία στο πρόγραμμα Vodafone Home Triple Play είτε ως ξεχωριστή υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης για τους συνδρομητές Vodafone Home Double Play, λόγω της λήξης της σχετικής συμφωνίας με τον πάροχο περιεχομένου» αναφέρει η Vodafone και προσθέτει: «Oι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν, ανάλογα με το ενεργό τους πρόγραμμα, το δικαίωμα καταγγελίας αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις) εντός δύο μηνών από τις 15/10/2021».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο τίμημα για τη συνέχιση της συνεργασίας -είχε ξεκινήσει το 2017- με αποτέλεσμα από τις 15 Οκτωβρίου τα κανάλια Novasports δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα στο Vodafone TV.
Οπότε λογικά θα μείνουν μέσω wind και λογικά θα βγάλει δικιά της ott

Οπότε λογικά θα μείνουν μέσω wind και λογικά θα βγάλει δικιά της ott
Από που βγάζεις το συμπέρασμα πως θα μείνουν στην Wind ? ( και αν θα παραμείνει το brand "Wind", αν θα συνεχίσει να υπάρχει γενικότερα π.χ. το Wind Vision, αν θα τους αφήσουν τα NovaSports, κλπ... τόσα αν που ούτε η ίδια η United Group πιθανόν να μην έχει κατασταλάξει καν ακόμα.... και αν εγκριθεί από την επιτροπή ανταγωνισμού η εξαγορά, ακόμα και αυτό μπορεί να συμβεί )

Συνηθως αυτες οι ανακοινωσεις εξαγορων γινονται εχοντας ηδη τα νομικα τμηματα κατα καποιον τροπο προβλεψει οτι δεν θα υπαρξουν θεματα. αν ξεραν οτι υπαρχουν θεματα γιατι να κανουν ανακοινωσεις η ποσο μαλλον για να μπουν σε διαδιακασιες αναλυτικων συνομιλιών κλπ κλπ

Συνηθως αυτες οι ανακοινωσεις εξαγορων γινονται εχοντας ηδη τα νομικα τμηματα κατα καποιον τροπο προβλεψει οτι δεν θα υπαρξουν θεματα. αν ξεραν οτι υπαρχουν θεματα γιατι να κανουν ανακοινωσεις η ποσο μαλλον για να μπουν σε διαδιακασιες αναλυτικων συνομιλιών κλπ κλπ

Μάλλον δεν έχεις δει τι έχει συμβεί τους τελευταίους 12 μήνες (π.χ. εξαγορά Nova από Μαρινάκη, πρώην προσπάθεια ένωσης Vodafone + Wind )...

Μάλλον δεν έχεις δει τι έχει συμβεί τους τελευταίους 12 μήνες (π.χ. εξαγορά Nova από Μαρινάκη, πρώην προσπάθεια ένωσης Vodafone + Wind )...
Δεν αναφερόμαστε σε φήμες αλλά σε επίσημες ανακοινώσεις.

Τι θα λέγατε να περιμέναμε λίγο να δούμε τι θα γίνει ?
Τα ίδια λέγατε και για τα Novasports στην Vodafone TV και είδαμε τι έγινε...

Αυτή η σιγουριά σας απλά με ξεπερνάει.

Μου αρέσει που κάποιοι περιμένουν προκοπή από wind-nova όταν τα χρέη τους είναι στον Θεό και όταν η διαχείριση των κεραιών της wind στην κινητή ανήκει στην Vodafone... Μη σας πω ότι πάμε για αυξήσεις με το καλημέρα μόλις γίνει η συγχώνευση, εδώ θα είμαστε!