Νέα για τη Nova

Εμένα μου βγάζει το μνμ "Πήγαινε στο self-care portal σου στον υπολογιστή ή την φορητή συσκευή σου.
Όταν ζητηθεί βάλε τον κωδικό ενεργοποίησης" και μου έχει μετά έναν κωδικό

Είναι για κατοίκους εξωτερικού μόνο αυτό που μου έστειλαν. Προφανώς τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το αντίστοιχο Ελληνικό.

Το κορυφαίο είναι ότι παίζουν ταυτόχρονα σε 2 συσκευές τα αθλητικά.

Από που βγάζεις το συμπέρασμα πως θα μείνουν στην Wind ? ( και αν θα παραμείνει το brand "Wind", αν θα συνεχίσει να υπάρχει γενικότερα π.χ. το Wind Vision, αν θα τους αφήσουν τα NovaSports, κλπ... τόσα αν που ούτε η ίδια η United Group πιθανόν να μην έχει κατασταλάξει καν ακόμα.... και αν εγκριθεί από την επιτροπή ανταγωνισμού η εξαγορά, ακόμα και αυτό μπορεί να συμβεί )
Μεχρι ποτε εχει συμβολαιο η wind με την νοβα?

Μεχρι ποτε εχει συμβολαιο η wind με την νοβα?
Νομίζω μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.
Αλλά δεν παίρνω και όρκο, πάει καιρός που πέρασε η πληροφορία αυτή από το monitor μου και έχω πήξει με την δουλειά, οπότε μπορεί εύκολα να κάνω λάθος.

Καθαρά τηλεοπτικών σταθμών ειναι. Αυτοι πληρώνουν και θέτουν τους ορούς μετάδοσης στην διοργανώτρια αρχή. Και τις δυο πλατφόρμες να πληρώνεις παλι δεν μπορεις να δεις τα παιχνιδια αφου ειναι ιδια ωρα.

Μετά την διακοπή της Nova με vf tv, ελπίζω να πάρει πίσω και την HBO....

Η UG έχει στα πακέτα της τα κανάλια HBO που ελπίζω να σημαίνει ότι έχουν μεγάλη συνεργασία...

search eon?
και κανουμε login με τι κωδικους?
Είπα να κάνω ένα search στο store στην LG μου και μου βρήκε ένα EON! Δε5 πατησα τιποτα για εγκατάσταση μέχρι να σιγουρευτω? Τι έψαξε άλλος? Ξέρει κανείς αν θα πληρωνεις? Η Cosmote με καλομαθε με το να το έχει δωρεάν...

Είπα να κάνω ένα search στο store στην LG μου και μου βρήκε ένα EON! Δε5 πατησα τιποτα για εγκατάσταση μέχρι να σιγουρευτω? Τι έψαξε άλλος? Ξέρει κανείς αν θα πληρωνεις? Η Cosmote με καλομαθε με το να το έχει δωρεάν...
Ή αυτό είναι άλλο και υπάρχει από παλια?

Ή αυτό είναι άλλο και υπάρχει από παλια?
Update στο update. Εχ5 τη Nova σαν επιλογη Μου βγάζει το μήνυμα για έναν κωδικό που έχει και ζητάει να γίνει η συνδεση με το λογαριασμό μου. Εκεί σταμάτησα.

Update στο update. Εχ5 τη Nova σαν επιλογη Μου βγάζει το μήνυμα για έναν κωδικό που έχει και ζητάει να γίνει η συνδεση με το λογαριασμό μου. Εκεί σταμάτησα.
2ο update,στο support στην αρχη μου ειπαν οτι δεν εχουν ενημερωση και μετα αοριστη απαντηση,''αν ζηταει κωδικο βαλτε τον να δουμε κι εμεις αν ισχυει''.Στο τελος ειπαν να επικοινωνησω απο βδομαδα.

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π