Νέα για τη Nova

Πάσο οκ.
Αλλά και εσύ να μη ζητάς από τα μέλη που μεταφέρουν κάποιες πληροφορίες εσωτερικές, μέχρι και με printscreen να δηλώσουν τι πως που και γιατί.
Με αυτόν τον τρόπο τους λες εμμέσως να μην μεταφέρουν κάτι που το κάνουν φιλικά για το φόρουμ. Ειδικά από την στιγμή που ούτε εσύ έχεις κοινοποίησει τι κάνεις και που.

Κλείνει το θέμα και εντελως φιλικά τα λέω.

• Like
Reactions: chem
Πάσο οκ.
Αλλά και εσύ να μη ζητάς από τα μέλη που μεταφέρουν κάποιες πληροφορίες εσωτερικές, μέχρι και με printscreen να δηλώσουν τι πως που και γιατί.
Με αυτόν τον τρόπο τους λες εμμέσως να μην μεταφέρουν κάτι που το κάνουν φιλικά για το φόρουμ. Ειδικά από την στιγμή που ούτε εσύ έχεις κοινοποίησει τι κάνεις και που.

Κλείνει το θέμα και εντελως φιλικά τα λέω.

Προφανώς δεν επικοινωνούμε ούτε με μεταφραστή...
Δεν απαγορεύει κανείς σε κανέναν να μεταφέρει μια πληροφορία.
Δεν νομίζω πως είναι κάτι πολύπλοκο αυτό που εξέφρασα. Αν, λέμε, αν, δουλεύει ο X χρήστης για την Nova, να μην το αποκρύπτει. Ούτε ονόματα ζητήσαμε, ούτε ταυτότητες, ούτε δηλώσεις Ε9.
Εγω προσωπικά δεν θα ήθελα ποτέ να εμπλέκονται "κρυφά" τα τμήματα μάρκετινγκ π.χ. των εταιριών σε δημόσια συζήτηση με το cover ενός ανώνυμου χρήστη (ως πρός την ιδιότητα του υπαλλήλου, όχι ως όνομα και επώνυμο).

Τα δικά μου είναι σε κοινή θέα, δεν έχει να κάνει με το θέμα τηλεπικοινωνίες/TV, εγκαταστάτης & calibrator (Audio & Video) είμαι, και φαίνεται στο προφίλ μου ;)

Ποτε αναμενουμε επισημες ανακοινωσεις; Το θεμα novago extra ενδιαφερει παρα πολλους να ξερετε. Ελπιζω με το ΕΟΝ να συνεχισουν οι δυο ταυτοχρονες συσκευες με το δορυφορικο, εστω και με υποχρεωση δικτυου νοβα.

Ποτε αναμενουμε επισημες ανακοινωσεις; Το θεμα novago extra ενδιαφερει παρα πολλους να ξερετε. Ελπιζω με το ΕΟΝ να συνεχισουν οι δυο ταυτοχρονες συσκευες με το δορυφορικο, εστω και με υποχρεωση δικτυου νοβα.
Φιλαρακι αν είναι να έχει περιορισμό μόνο σε δίκτυο νόβα να παίζει καλύτερα να μείνουμε με το nova go.Ποιος ο λόγος να μου δώσει φορητότητα όπως η cosmote και να πρέπει να μπαίνω σε οικιακό δικτυο νόβα για να δω;;;Αν θέλω σπίτι μου να βλέπω στο κινητό,θα δω στην τηλεοραση

Προφανώς δεν επικοινωνούμε ούτε με μεταφραστή...
Δεν απαγορεύει κανείς σε κανέναν να μεταφέρει μια πληροφορία.
Δεν νομίζω πως είναι κάτι πολύπλοκο αυτό που εξέφρασα. Αν, λέμε, αν, δουλεύει ο X χρήστης για την Nova, να μην το αποκρύπτει. Ούτε ονόματα ζητήσαμε, ούτε ταυτότητες, ούτε δηλώσεις Ε9.
Εγω προσωπικά δεν θα ήθελα ποτέ να εμπλέκονται "κρυφά" τα τμήματα μάρκετινγκ π.χ. των εταιριών σε δημόσια συζήτηση με το cover ενός ανώνυμου χρήστη (ως πρός την ιδιότητα του υπαλλήλου, όχι ως όνομα και επώνυμο).

Τα δικά μου είναι σε κοινή θέα, δεν έχει να κάνει με το θέμα τηλεπικοινωνίες/TV, εγκαταστάτης & calibrator (Audio & Video) είμαι, και φαίνεται στο προφίλ μου ;)
Επειδη λογικά υπάρχει καχυποψία (συν οτι ουτε καποιο ορο υπεγραψα σχετικο με την εργασια μου οταν εκανα εγγραφη εδω, συν οτι μου ειναι αδιαφορο να ξερω τι δουλεια κανει οποιοσδηποτε εδω για να το εχω σε κοινη θεα, υπαρχει ο χρυσος οδηγος) θα απαντησω οτι δεν εργαζομαι στη νοβα ουτε σε καποιον αλλο παροχο.
Οτιδηποτε αλλο σχετικα με το eon και καθε eon , τα μελη θα περιμενουν τις επισημες ανακοινωσεις.

Επειδη λογικά υπάρχει καχυποψία (συν οτι ουτε καποιο ορο υπεγραψα σχετικο με την εργασια μου οταν εκανα εγγραφη εδω, συν οτι μου ειναι αδιαφορο να ξερω τι δουλεια κανει οποιοσδηποτε εδω για να το εχω σε κοινη θεα, υπαρχει ο χρυσος οδηγος) θα απαντησω οτι δεν εργαζομαι στη νοβα ουτε σε καποιον αλλο παροχο.
Οτιδηποτε αλλο σχετικα με το eon και καθε eon , τα μελη θα περιμενουν τις επισημες ανακοινωσεις.
Κανεις εξαιρετική δουλειά και μας εχεις δώσει αρκετές πληροφοριες ενώ δεν θα ξέραμε τίποτα χωρίς εσένα.. Εμείς σ ευχαριστουμε για όλες τις πληροφορίες.. Τώρα αν κάποιοι θέλουν να σε πιστεψουν ή όχι αυτό είναι προσωπικο τους θέμα και ας το κρατήσουν για τον εαυτό τους.. Χωρίς εσένα δεν θα ξέραμε τίποτα ενώ τώρα έχουμε αρκετές πληροφορίες και ευχαριστουμε και παλι

Καμμία καχυποψία, ούτε κάτι αρνητικό.
Απλή και ξεκάθαρη τοποθέτηση ήταν.
Όσο για τους κανονισμούς, μάλλον θα πρέπει να τους ξαναδιαβάσεις:

ιβ) Όσα μέλη σχετίζονται επαγγελματικά με τα αντικείμενα ενασχόλησης του AVclub υποχρεούνται να αναγράφουν την επωνυμία της εταιρίας τους στην υπογραφή ή στο username τους. Στην υπογραφή μπορεί προαιρετικά να διευκρινίζεται η επαγγελματική τους ιδιότητα (αντιπρόσωπος, έμπορος, πωλητής, τεχνικός κ.λπ.), αλλά απαγορεύεται η ανάρτηση διεύθυνσης, στοιχείων επικοινωνίας, φωτογραφιών προϊόντων της εταιρίας, καθώς και σλόγκαν που σχετίζονται με αυτή. Το λογότυπο της εταιρίας επιτρέπεται μόνο στο avatar.

Φιλικά,
Bill

Κανεις εξαιρετική δουλειά και μας εχεις δώσει αρκετές πληροφοριες ενώ δεν θα ξέραμε τίποτα χωρίς εσένα.. Εμείς σ ευχαριστουμε για όλες τις πληροφορίες.. Τώρα αν κάποιοι θέλουν να σε πιστεψουν ή όχι αυτό είναι προσωπικο τους θέμα και ας το κρατήσουν για τον εαυτό τους.. Χωρίς εσένα δεν θα ξέραμε τίποτα ενώ τώρα έχουμε αρκετές πληροφορίες και ευχαριστουμε και παλι

Να κλείνει εδώ το off-topic.

( εν τω μεταξύ έχει πέσει τόση καούρα εδώ για το τι θα κάνει τι δεν θα κάνει, τι θα είναι, πιο hot συζήτηση και από την αναζήτηση... της προσφοράς 1€ φθηνότερα από του άλλου, πολύ πρεμούρα ρε παιδί μου :D )

Last edited:
Αν εργαζόμουν εγω για την Vodafone και προμόταρα και μεγαλοποιούσα οτιδήποτε σχετικό με την Vodafone και έθαβα με ύπουλο τρόπο τις ανταγωνίστριες εταιρίες, θα σου άρεσε ? Θα μας έλεγες πως μα τι γιατί ?
Διαφάνεια λέγεται, και όταν κάποιος δουλεύει σε κάποια εταιρία και υπάρχουν μάλιστα και συγκρουόμενα συμφέροντα, καλό είναι για να μην πω πρέπει, να φαίνεται ότι εργάζεται εκεί όπως το έχει κάνει ο Λεωνίδας ( @Pleo ).

Μα είναι υποχρεωτικό από τους όρους χρήσης με την εγγραφή, Bill:

ιβ) Όσα μέλη σχετίζονται επαγγελματικά με τα αντικείμενα ενασχόλησης του AVclub υποχρεούνται να αναγράφουν την επωνυμία της εταιρίας τους στην υπογραφή ή στο username τους. Στην υπογραφή μπορεί προαιρετικά να διευκρινίζεται η επαγγελματική τους ιδιότητα (αντιπρόσωπος, έμπορος, πωλητής, τεχνικός κ.λπ.), αλλά απαγορεύεται η ανάρτηση διεύθυνσης, στοιχείων επικοινωνίας, φωτογραφιών προϊόντων της εταιρίας, καθώς και σλόγκαν που σχετίζονται με αυτή. Το λογότυπο της εταιρίας επιτρέπεται μόνο στο avatar.

• Like
Reactions: billpeppas
παλια φαγωνομασταν για ποια ειναι καλυτερη πλατφορμα οτε η νοβα
τωρα φτασαμε στο σημειο για τις υπηρεσιες μεσω δορυφορου η μεσω ιντερνετ της νοβα
καντε λιγο υπομονη βρε παιδια και οταν ανακοινωθουν ξαναφαγωνομαστε παλι
ευτυχως η συγχωρεμενη γιαγια μου μεμαθε να πλεκω βελονακι και ετσι περιμενω
τις εξελιξεις φτιαχνωντας χειροτεχνηματα!

Εμένα μου είπαν από την nova σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε λόγω αλλαγής παρόχου ότι θα είναι διαθέσιμη τέλη του μήνα γύρω στις 21

στις 19 οκτοβριου θα βγεί
Πρώτον από που πηγάζει η βεβαιότητα σου; Καλό θα ήταν να ξέρουμε
Δεύτερον τι εννοείς θα βγεί; Θα είναι διαθέσιμο ή θα τοτε θα γίνουν οι ανακοινώσεις;

για να στο λέω ξέρω δε θα το έγραφα έτσι .τοτε θα βγεί επίσημα κ με διαφημίσεις στην τηλεόραση

Τζάμπα θα είναι.
Κάτι έμαθα για 10€ το μήνα το Sports Pack, και 16€ το full pack!

WTF
Αυτό που το άκουσες ?
Με 25 ευρώ που δίνουν το δορυφορικό είναι τεράστια η απόκλιση εκτός αν αλλάξουν και εκεί τη τιμη

Αυτό που το άκουσες ?
Με 25 ευρώ που δίνουν το δορυφορικό είναι τεράστια η απόκλιση εκτός αν αλλάξουν και εκεί τη τιμη
Αυτή τη στιγμή εάν μπείτε στο site θα δείτε 100 άρα γραμμή και sportpack στα 42 κάτι και το φουλ στα 47 κάτι. Άρα 12 και 17€, μια χαρά. Βέβαια εάν προσθέσεις και το τέλος συνδρομητικής…

• Haha
Reactions: koskos
Θα βάλει όλη η Ελλάδα άμα είναι 10 ευρώ το sportspack αλλά αν γίνει υποθέτω θα είναι προωθητικα μέτα θα ανεβάσουν τιμές