Νέα για τη Nova

Για να γίνει συζήτηση. Εσείς αν ήσασταν ας υποθέσουμε, η πλευρά της Vodafone και με στοιχεία θέασης/προτίμησης των συνδρομητών σας η Super League ήταν το δημοφιλέστερο αθλητικό προϊόν και πηγαίνατε σε διαπραγμάτευση με τη United, θα αποδεχόσασταν αύξηση , τα ίδια η θα διεκδικούσατε μείωση στην τιμή χονδρικής; Θα κάλυπτε για εσάς την απώλεια του 60% των ομάδων της SuperLeague η απόκτηση της Primera και της Bundesliga;
cosmote αεκ ανακοινωθηκε 19 Αυγουστου
με παο στις 13 αυγουστου
με τις υπόλοιπές 6 1 Σεπτεμβριου

Ανακοίνωση vodafone για τελος συνεργασίας 10 Σεπτεμβρίου

Και ενώ από άνοιξη επιζητούσαν νέες δεσμεύσεις με δελεαστικές τιμές για πακέτο χωρίς αθλητικά χωρίς καν να υπάρχει υποψία ανάμιξης της cosmote για super league

όπως τώρα επιζητούνε νέες δεσμεύσεις διετίας με δέλεαρ μειώση τιμής 1-2 ευρώ χωρίς να σου λένε ότι νδεν θα έχεις discovery και παιδικά.

Για να μην μπώ σε αναλύσεις ότι Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Αρης και οι λοιπές 3 ομάδες δεν αντιστοιχούν στο 40 % των καταναλωτών.
Συν βέβαια ποσοι είναι fan της Ευρωλιγκας, Ισπανικού κλπ

Εδω κολλάεει γάντι η παροιμία όσα δεν φτάνει η αλεπού....

Για να γίνει συζήτηση. Εσείς αν ήσασταν ας υποθέσουμε, η πλευρά της Vodafone και με στοιχεία θέασης/προτίμησης των συνδρομητών σας η Super League ήταν το δημοφιλέστερο αθλητικό προϊόν και πηγαίνατε σε διαπραγμάτευση με τη United, θα αποδεχόσασταν αύξηση , τα ίδια η θα διεκδικούσατε μείωση στην τιμή χονδρικής; Θα κάλυπτε για εσάς την απώλεια του 60% των ομάδων της SuperLeague η απόκτηση της Primera και της Bundesliga;

Τελικά η super league ήταν το φιλέτο του Vodafone tv λόγω Novasports ή το σαπάκι-βαρίδιο όπως μας επαναλαμβάνουν καθημερινά άλλα μέλη;

Να οργανωθούμε λιγάκι…

Πάντως είναι αστείο να πιστεύουμε ότι η Vodafone είχε τη δυνατότητα να ανανεώσει τα Novasports και δεν το έκανε επειδή μοιράστηκε το πακέτο των δικαιωμάτων της Superleague.

Προτίμησαν δηλαδή να κόψουν εντελώς το φιλέτο τους από το να κρατήσουν έστω το μισό συν πρεμιέρ.

Σίγουρα..

Επειδή το δοκίμασα και εγώ για μια βδομαδα που έχει trial η εμπειρία μου ηταν ότι η εικόνα ηταν τραγική και σε καμία περίπτωση 1080p. Ελπίζω να μην είναι έτσι όταν βγαλει την eon η Nova

Επειδή το δοκίμασα και εγώ για μια βδομαδα που έχει trial η εμπειρία μου ηταν ότι η εικόνα ηταν τραγική και σε καμία περίπτωση 1080p. Ελπίζω να μην είναι έτσι όταν βγαλει την eon η Nova
Μια χαρά το δοκίμασα και εγώ. Για επιλεγμένα ματσάκια είναι μια χαρά

το ξέρω αυτό φίλε, έλεγα μήπως έχει υπάρξει κάτι επίσημο σε μορφή ανακοίνωσης

Πάντως έχω μεγάλη περιέργεια για τις τιμές της ΕΟΝ.... Όταν η Wind στα δίνει τα Novasports και τα υπόλοιπα με 17,27€ ..... Για να δούμε.....

17.27 είναι σαν ένα αντίστοιχο sports πακέτο διότι δεν έχει τπτ από cinema.

Στην eon + που θα είναι το full pack θα είναι πιο πολύ.

Μάλλον είναι ένας λόγος που δεν θα έχει sports pack η eon.

Θα έχει το cimema με όνομα eon και το full pack με όνομα eon+

Πάντως έχω μεγάλη περιέργεια για τις τιμές της ΕΟΝ.... Όταν η Wind στα δίνει τα Novasports και τα υπόλοιπα με 17,27€ ..... Για να δούμε.....
Αυτη τιμή είναι standalone ? Η πρέπει να έχεις και ίντερνετ wind?

Επειδή το έχω μπερδέψει λίγο. Οι δορυφορικοί και ιδιαίτερα οι 3play, θα έχουν δωρεάν την υπηρεσία (είτε app είτε box), ανεξάρτητα της ταχύτητας του δικτύου τους?

Άρα ρε παιδιά ξεχνάμε με οποιοδήποτε τρόπο την εγγραφή σε σκληρό εξωτερικό όπως κάναμε με τους υβριδικούς 3001 ή 5001 (ενσωματωμένο); Είμαστε μία λειτουργία μείον (pvr off), καλά δεν τα λέω; Ρωτάω γιατί δεν βλέπω να αναφέρεται πουθενά.

Άρα ρε παιδιά ξεχνάμε με οποιοδήποτε τρόπο την εγγραφή σε σκληρό εξωτερικό όπως κάναμε με τους υβριδικούς 3001 ή 5001 (ενσωματωμένο); Είμαστε μία λειτουργία μείον (pvr off), καλά δεν τα λέω; Ρωτάω γιατί δεν βλέπω να αναφέρεται πουθενά.
Γιατί να μην μπορούμε εγγραφή;