Νέα για τη Nova

εσείς που μπήκατε στην εφαρμογή βλέπετε κανένα έξτρα κανάλι που δεν υπάρχει στο δορυφορικό;

Όχι δεν βλέπω κάποια νέα προσθήκη. Μόνο το ΡΙΚ που νομίζω δεν υπάρχει στο nova go.
Βάλε μας φώτο λίστα καναλιών, το μενού κλπ να πάρουμε μια ιδέα... Ευχαριστώ πολύ..

H Cosmote στην εφαρμογή για smart TV παίζει μέχρι και σε 4Κ. στο αντίστοιχο κανάλι.
Σε tablet είναι μέχρι 720p50.

Επίσης να πω ότι τα on demand είναι σε HD. Πάντα μιλάμε για την εφαρμογή για tablet και κινητά.

Παιδια μπορει να μας πει καποιος αν ανοιξε η εφαρμογη για smart tv;Παιζει κανονικα;;

Παιδια μπορει να μας πει καποιος αν ανοιξε η εφαρμογη για smart tv;Παιζει κανονικα;;
Όχι προς το παρόν. Μόνο σε browser, κινητό και tablet και μόνο για πλοήγηση στο menu. Δεν μπορείς να δεις κάτι ακόμα.

• Like
Reactions: Totti10
Με τι κωδικούς μπήκες; Βάζω του Nova Go σε κινητό και δεν μπαίνει...
Με κωδικούς νόβα γκο μπήκα σε iPhone. Αλλά δεν παίζουν τα κανάλια. Μου γράφει η συνδρομή σας έχει λήξει

• Like
Reactions: Joker19
Κάποιος με Android κινητό να βάλει κωδικούς Nova Go στην EON.... Μπαίνει;
Μπαίνει, αλλά δεν φορτώνει το περιεχόμενο (δοκίμασα να δω το ματς Γιάννενα - ΟΣΦΠ, που παρακολουθώ στην TV - σύνδεση Nova 3 play)

Edit : δοκίμασα και Eurosport και animal planet, δεν φορτώνει τίποτα

Μπαίνει, αλλά δεν φορτώνει το περιεχόμενο (δοκίμασα να δω το ματς Γιάννενα - ΟΣΦΠ, που παρακολουθώ στην TV - σύνδεση Nova 3 play)

Edit : δοκίμασα και Eurosport και animal planet, δεν φορτώνει τίποτα
Εμένα σε Xiaomi τίποτα....δεν συνδέεται...

Εγώ κατάφερα μπήκα και παίζουν κανονικά τα κανάλια από browser και κινητό το ψάχνω μέχρι στιγμής και σε xiaomi box να το ενεργοποιήσω!

• Like
Reactions: petros_ksp