Νέα για τη Nova

Εγώ δεν έχω καμία ενημέρωση αλλά λογικό να είναι μόνο για νέους συνδρομητές.. Αφου οι παλιοι είναι δορυφορικοι και θα παραμεινουν στο δορυφορικό.. Γιατί να σου δώσουν τζάμπα την συσκευή eon? Απλά θα σου δώσουν την δυνατότητα θεάσης σε δικό σου Android tv box .. Και αν δεν έχεις αγοράζεις μόνος σου
Έχω ιντερνετ nova όχι τηλεόραση. Με πιάνει και εμένα όμως!

Μην εισαι πολυ σίγουρος ότι θα επιτρέπεται αυτό το πραγμα.. Αν δηλαδή κόψουν ή αφήσουν την hdmi συνδεση και το cast σε tv αν ταυτόχρονα παιζει η μεγάλη οθόνη.. Που μάλλον αυτό θα το απαγορεύουν..
Και πάλι αυτό δεν με πειράζει αφού δεν μοιράζομαι την σύνδεση.Πιο πολύ με νοιάζει το θέμα της φορητότητας και της πρακτικότητας.Και εδώ νομίζω ότι έχουν κάνει καλή δουλειά.

Έχω ιντερνετ nova όχι τηλεόραση. Με πιάνει και εμένα όμως!
Αν έχεις μόνο ιντερνετ τότε θα κάνεις 23 ευρώ το πακετο για τα αθλητικά και θα παρεις το box + 1 μήνα δώρο. Φυσικά και δεν πιανει εσένα αφου δεν είσαι κάτοχος τηλεόρασης, αλλά τους δορυφορικούς. Εσυ θα βάλεις το πακέτο μόνο της τηλεόρασης για να κουμπωσει στην συνδεση ιντερνετ που ήδη έχεις. Αν σου κάνουν καλυτερη τιμή από τα 23 επειδή είσαι πελατης τους ηδη για το ιντερνετ κάνεις δεν το γνωρίζει , αυτό θα πρεπει να το μιλήσεις τηλεφωνικά αλλά εφόσον δεν είσαι κάτοχος τηλεόρασης σίγουρα θα πάρεις το box δωρεάν. Πάντως αν εννοείς να κάνεις το triple play 100mbps μαζί με τα αθλητικά στα 43 και τους 3 μήνες δώρο μάλλον δεν θα μπορείς γιατί ήδη δεσμευεσαι με συμβολαιο ιντερνετ, όποτε ναι είναι κρίμα αυτό

Last edited:
Εγώ που έχω nova 3 play και δεν έχω σκοπό να πάρω το box σε ποιες και πόσες συσκευές έχω το δικαίωμα;

Στο ταμπλετ εδώ και 5’ δεν μπαίνει,βγάζει error…Λογικά επειδή διορθώνουν-ετοιμάζουν την εφαρμογή για το επίσημο λανσαρισμα

Αν έχεις μόνο ιντερνετ τότε θα κάνεις 23 ευρώ το πακετο για τα αθλητικά και θα παρεις το box + 1 μήνα δώρο. Φυσικά και δεν πιανει εσένα αφου δεν είσαι κάτοχος τηλεόρασης, αλλά τους δορυφορικούς. Εσυ θα βάλεις το πακέτο μόνο της τηλεόρασης για να κουμπωσει στην συνδεση ιντερνετ που ήδη έχεις. Αν σου κάνουν καλυτερη τιμή από τα 23 επειδή είσαι πελατης τους ηδη για το ιντερνετ κάνεις δεν το γνωρίζει , αυτό θα πρεπει να το μιλήσεις τηλεφωνικά αλλά εφόσον δεν είσαι κάτοχος τηλεόρασης σίγουρα θα πάρεις το box δωρεάν. Πάντως αν εννοείς να κάνεις το triple play 100mbps μαζί με τα αθλητικά στα 43 και τους 3 μήνες δώρο μάλλον δεν θα μπορείς γιατί ήδη δεσμευεσαι με συμβολαιο ιντερνετ, όποτε ναι είναι κρίμα αυτό
Χωρίς να ξέρω τι θα κάνει η νόβα, οταν ήμουν Cosmote και είχα μόνο Ίντερνετ οταν τους ειπα ότι θέλω να προσθέσω Cosmote ott, με έβαλαν σε πακέτο triple play με την προσφορά που ισχύει την εποχή εκείνη, με ανανέωση την 24μηνης δέσμευσης

• Like
Reactions: MATTHIAS
Χωρίς να ξέρω τι θα κάνει η νόβα, οταν ήμουν Cosmote και είχα μόνο Ίντερνετ οταν τους ειπα ότι θέλω να προσθέσω Cosmote ott, με έβαλαν σε πακέτο triple play με την προσφορά που ισχύει την εποχή εκείνη
Μακάρι στο φίλο να του το δώσουν έτσι αλλά λογικά θα του πουν μόνο το box δώρο χωρίς τους 3 μήνες επειδή είναι ήδη συνδρομητής.. Τέλος πάντων θα το μάθει μόνο αν μιλήσει μαζί τους

επισης στην καρτα με τις τιμες λεει 80 καναλια ενω στο app εχει 79..
Νομίζω είναι το Tlc.. Αναφέρθηκε προηγουμένως.. Υπάρχει το Tlc στο app? Αν όχι, θα μπει αυτό τις επόμενες μέρες

Έχω δορυφορικό 3Play με 50MBPS ταχύτητα και απεριόριστα κινητά. Θα μπορώ να βλέπω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε Δορυφορικό δέκτη, PC & Κινητό?
Πάντως PC+Κινητό ΔΕΝ τα αφήνει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Τώρα το δοκιμάζω και πετάει έξω το PC όταν μπαίνει το Κινητό!

Άλλαξα τον κωδικό στο nova go μέσα από το my account αλλά τίποτα πάλι δεν συνδέεται ενώ στο nova go συνδέεται

Έχω δορυφορικό 3Play με 50MBPS ταχύτητα και απεριόριστα κινητά. Θα μπορώ να βλέπω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε Δορυφορικό δέκτη, PC & Κινητό?
Πάντως PC+Κινητό ΔΕΝ τα αφήνει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Τώρα το δοκιμάζω και πετάει έξω το PC όταν μπαίνει το Κινητό!
Οχι γιατι pc και κινητο τα εχουν στην ιδια κατηγορια. Μπορεις ομως να δεις σε smart box ή smart tv app

• Like
Reactions: DJSTAVROS