Νέα για τη Nova

Καλημέρα και από μένα,

Μόλις έβαλα τηλεφωνικά την υπηρεσία, υφιστάμενος συνδρομητής double play fiber 100, πάγιο 30 ευρώ, πήρα την υπηρεσία eon+ και διαμορφώνεται ως εξής 24 μήνες συμβόλαιο, οι πρώτοι έξι μήνες -35%, ο αποκωδικοποιητής δώρο, θέαση σε μία επιπλέον smart TV, συν σε ακόμη μία συσκευή η οποία μπορεί να είναι laptop, κινητό, tablet και σε λίγο καιρό σε πιστοποιημένο android tv box.

Τελική τιμή 43 ευρώ τουτέστιν 13 ευρώ επιπλέον.

• Like
Reactions: gmirtzakis
Καλημέρα και από μένα,

Μόλις έβαλα τηλεφωνικά την υπηρεσία, υφιστάμενος συνδρομητής double play fiber 100, πάγιο 30 ευρώ, πήρα την υπηρεσία eon+ και διαμορφώνεται ως εξής 24 μήνες συμβόλαιο, οι πρώτοι έξι μήνες -35%, ο αποκωδικοποιητής δώρο, θέαση σε μία επιπλέον smart TV, συν σε ακόμη μία συσκευή η οποία μπορεί να είναι laptop, κινητό, tablet και σε λίγο καιρό σε πιστοποιημένο android tv box.

καλο deal. θα μαζεψει πισω κοσμο ετσι....

Καλημέρα και από μένα,

Πολύ καλό deal.
Δείχνουν να μπαίνουν δυναμικά.

καλο deal. θα μαζεψει πισω κοσμο ετσι....
Όχι. Πρακτικά οποίος ήθελε τα κανάλια της nova πήγε wind. Ή μάλλον έτσι θα έπρεπε. Τα λεφτά είναι ίδια και έχεις καλύτερη ποιότητα εικόνας. Αν και ξέρουμε ότι είμαστε πρόβατα και μόλις ακούσουμε για νέα υπηρεσία ορμάμε δίχως δεύτερη σκέψη. Δεν προσφέρει τίποτα η προσφορά της Nova. Ειδικά σε εκείνους που δεν θέλουν να γεμίσουν το σπίτι με 4-5 διαφορετικά boxes.

Σε λίγο καιρό σε πιστοποιημένο android tv box? Δηλαδή εμείς που έχουμε π.χ. το xiaomi mi box s δεν θα μπορούμε από αύριο να βλέπουμε?

Άντε να απαλλαχθούμε από το έξτρα κόστος του multiview...Περιμένω να δω στη smart TV της κρεβατοκάμαρας τι ψάρια θα πιάσουμε, όταν δεχθεί τον κωδικό στο my account...

• Like
Reactions: Joker19
Σε λίγο καιρό σε πιστοποιημένο android tv box? Δηλαδή εμείς που έχουμε π.χ. το xiaomi mi box s δεν θα μπορούμε από αύριο να βλέπουμε?
Οποτε μας βλεπω novago μεχρι την ενεργοποιηση των box

Να επιχειρήσω εγκατάσταση στην LG μου ή τζάμπα ο κόπος? Έχει δουλέψει σε κανέναν η τηλεόραση?
Εμενα μεχρι 30’ πριν δεν λειτουργουσε.Ενω προχωραει η διαδικασια με το my account και τον κωδικο που δινει η εφαρμογη,μετα βγαζει μνμ οτι φτανεις το μεγιστο των συσκευων

Να επιχειρήσω εγκατάσταση στην LG μου ή τζάμπα ο κόπος? Έχει δουλέψει σε κανέναν η τηλεόραση?
Χθες μετά τα μεσάνυχτα το εγκατάστησα με πλήρη επιτυχία στην δική μου 65 lg. Μέχρι πριν από λίγο έπαιζε κανονικά. Πριν από 10΄ κατήργησα την εγκατάσταση και το εγκατέστησα στο mi box που είναι συνδεδεμένο με 55 lg σε άλλο δωμάτιο. Εγκατάσταση χωρίς πρόβλημα. Ετσι τώρα έχω την δορυφορική στην 65άρα και την διαδικτυακή στην 55άρα. Φυσικά παίζουν ταυτόχρονα!

• Like
Reactions: polakis
Εγώ άραγε που έχω δορυφορικό δέκτη, θα μου επιτρέπει κατόπιν χρεώσεως να προμηθευτώ και Box? Λογικά όχι...

μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως γίνεται η εγκατάσταση σε laptop με win10 όπου η εφαρμογή δεν έχει επιλογή nova ?

Χθες μετά τα μεσάνυχτα το εγκατάστησα με πλήρη επιτυχία στην δική μου 65 lg. Μέχρι πριν από λίγο έπαιζε κανονικά. Πριν από 10΄ κατήργησα την εγκατάσταση και το εγκατέστησα στο mi box που είναι συνδεδεμένο με 55 lg σε άλλο δωμάτιο. Εγκατάσταση χωρίς πρόβλημα. Ετσι τώρα έχω την δορυφορική στην 65άρα και την διαδικτυακή στην 55άρα. Φυσικά παίζουν ταυτόχρονα!
στο mi δεν σου ζητησε ενεργοποιηση με ενα κωδικο?
πως το περασες?

μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως γίνεται η εγκατάσταση σε laptop με win10 όπου η εφαρμογή δεν έχει επιλογή nova ?
δεν χρειαζεται. μπαινεις eon.tv/login

στο mi δεν σου ζητησε ενεργοποιηση με ενα κωδικο?
πως το περασες?
Μπαίνεις με pc στο novamyaccount και πηγαίνεις στις υπηρεσίες μου. Εκεί έχει επιλογή ΕΟΝ. Επιλέγεις καταχώρηση μεγάλης οθόνης και καταχωρείς τον κωδικό που αναφέρεις. Έτσι ενεργοποιείται. Ενδεχομένως να γίνεται και με άλλο τρόπο.....

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π