Νέα για τη Nova

Προγράμματα για Nova μέσω δορυφόρου δεν βλέπω..... Το πάνε για κατάργηση..... όσοι έχουν μέχρι τώρα καλώς......

Αυτό που δίνει η Cosmote το καινούργι

Κανονικότατα ναι
Πως είναι η εικόνα; βλέπεις από το smart tv app έτσι; οχι από browser φαντάζομαι.. Υποτίθεται ότι η smart tv app έχει 7mbps εικόνα και οι φορητες 4mbps...ειναι καλη η εικόνα ή δεν βλέπεται για μεγάλη τηλεόραση; είναι σαν της κοσμοτε δηλαδή;

Αυτό που δίνει η Cosmote το καινούργι

Κανονικότατα ναι
Το box της Cosmote είναι απλό Android; Όχι Android tv; Με username και password συνδέθηκες; Επιβεβαιώνει και κάποιος άλλος ότι παίζει;

Παιδιά καλησπέρα βάζω κωδικούς κ μ
Λέει ξεπέρασα συσκευές. Έχω λοιπόν νόβα γκο κανονικά στο ιπαντ κ έχω Εον σε ιφονε κ ιπαντ.. γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω γ να δω στην τβ μου;;;
Σε ολους αυτό βγάζει…Όποτε περιμενουμε

Το box της Cosmote είναι απλό Android; Όχι Android tv; Με username και password συνδέθηκες; Επιβεβαιώνει και κάποιος άλλος ότι παίζει;
Είναι Android TV. Έχει την εφαρμογή σε αφήνει να την κατεβάσεις από κει και πέρα κάνεις την διαδικασία που έχουνε πει οι προηγούμενοι

Εγώ πάντως ένα πραγμα καταλαβαίνω από την πολιτική της νέας ηγεσίας. Ότι έβαλαν τιμές καταλόγου τις τιμές που δινανε τηλεφωνικά και μετά από πιεσεις για νέους συνδρομητές ή υπάρχοντες με πολλα χρονια.. Όποτε η λογική είναι δίνουμε σε όλους αυτές τις τιμές απλά τέλος τα παζαρια τηλεφωνικά.. Δηλαδή ότι σε καμία περιπτωση δεν θα πάρει κανένας χαμηλότερη από τις τιμές καταλόγου. Έχει μια λογική και για μένα καλώς το κάνουν έτσι. Έτσι πιστευω τουλάχιστον οτι θα γίνει

Είναι Android TV. Έχει την εφαρμογή σε αφήνει να την κατεβάσεις από κει και πέρα κάνεις την διαδικασία που έχουνε πει οι προηγούμενοι
Αν μπήκες δες λίγο αυτό που θα σου πω. Πάνε στις ρυθμίσεις και πάνε στην ποιοτητα εικονας. Εκεί θα σου πει δυο επιλογές abr kai auto αν δεν κάνω λάθος.. Άλλαξε το abr σε cbr και βάλε το highest 7mbps..και πες μας αν έχει διαφορά η εικόνα και τουλάχιστον είναι 1080p..Γιατι σίγουρα ενδιαφέρει πολλους η ποιοτητα εικόνας

Σε ξαναρωτάω...μπήκες με το username και το password του Nova Go; Είναι πολύ σημαντικό....

Η πολιτική της εταιρείας με τα συμβόλαια σε όλους, αν και λειτουργεί στο εξωτερικό καλά, δεν ξέρω αν λειτουργεί στην Ελλάδα. Ειδικά με το δίκτυο και τις υποδομές της χώρας που μπορεί να μείνεις χωρίς Ίντερνετ για κάνα μήνα. Σκέψου τώρα ότι ακόμα και 10 μέρες να μην έχεις δίκτυο, θα χρεώνεσαι κανονικά την υπηρεσία. Αν και μπορεί να συμβεί και εδώ στην Αμερική το ίδιο τουλάχιστον το δίκτυο της κινητής είναι μια χαρά. Καλές τιμές με μεγάλη δέσμευση. Καλό θα ήταν να ανοίξει νέα κατηγορία για την υπηρεσία γιατί πλέον με τόσο off topic περιεχόμενο χάνεται η μπάλα.

Η πολιτική της εταιρείας με τα συμβόλαια σε όλους, αν και λειτουργεί στο εξωτερικό καλά, δεν ξέρω αν λειτουργεί στην Ελλάδα. Ειδικά με το δίκτυο και τις υποδομές της χώρας που μπορεί να μείνεις χωρίς Ίντερνετ για κάνα μήνα. Σκέψου τώρα ότι ακόμα και 10 μέρες να μην έχεις δίκτυο, θα χρεώνεσαι κανονικά την υπηρεσία. Αν και μπορεί να συμβεί και εδώ στην Αμερική το ίδιο τουλάχιστον το δίκτυο της κινητής είναι μια χαρά. Καλές τιμές με μεγάλη δέσμευση. Καλό θα ήταν να ανοίξει νέα κατηγορία για την υπηρεσία γιατί πλέον με τόσο off topic περιεχόμενο χάνεται η μπάλα.
Νέα της Nova είναι.....δεν είναι off topic.... Και οι εμπειρίες που γράφουν όλοι είναι χρήσιμες για τους περισσότερους στο πώς να χειριστούμε την νέα υπηρεσία....

Νέα της Nova είναι.....δεν είναι off topic.... Και οι εμπειρίες που γράφουν όλοι είναι χρήσιμες για τους περισσότερους στο πώς να χειριστούμε την νέα υπηρεσία....
Η εμπειρία του μπαίνει ή δεν μπαίνει σε μια νέα υπηρεσία είναι τεχνικό θέμα που λύνεται μέσω επικοινωνίας με τον πάροχο. Τα νέα τελείωσαν από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η νέα υπηρεσία της και πλέον και οι τελικές τιμές και τα προγράμματα. Τα υπόλοιπα δεν έχουν κάποια σχέση.

Έβαλα κι εγώ τον κωδικό στην LG μου αλλά ενώ καταχωρήθηκε επιτυχω6, έβγαλε μήνυμα για υπέρβαση αριθμου συσκευών. Όποτε το απεγκατεστησα και περιμενω τα νεότερα.