Νέα για τη Nova

Με καλεσαν. Κυριο boxaki και το δευτερον ---> ολα με χρησιδανειο.
Η ερώτηση η τελευταία είναι άλλη.. Αλλά τώρα σιγά μην ξαναμιλησεις μαζί τους.. Αν πουμε ότι έχουμε δορυφορικό και θέλουμε mulitroom με 5 ευρώ θα μας δώσουν eon box γιατί το κυριο box δεν θα το έχουμε;

Επίσης στα κανάλια του σκέτου ΕΟΝ και όχι του πλας... δεν υπάρχει το novasports start όπως νομίζω είχε αρχικά ειπωθεί.

Επίσης στα κανάλια του σκέτου ΕΟΝ και όχι του πλας... δεν υπάρχει το novasports start όπως νομίζω είχε αρχικά ειπωθεί.
Υπάρχει αλλά όχι στα αθλητικά. .. Στα ελληνικά.. Και το σταρτ και το news

Μου κάνει κάπως πάντως που δεν βλέπω πουθενά στο site το δορυφορικό σύστημα....τέλος εποχής....:(

Υπάρχει κάποιο νούμερο της Νόβα να καλέσω από κινητό για να ζητήσω προσφορά; Έχει λήξει το 24μηνο vdsl 100 και θέλω να δω αν ανανεώσω κ ζητήσω κ το πακέτο με τα αθλητικά μου το δώσουν στα 43€/μήνα + 3 μήνες δώρο ή ισχύει για "νέες" γραμμές;

Λίγο υπομονή ως αύριο. Έχω διαβάσει τόσες μέρες όλα τα σχόλια . Νόβα δεν έχω. Έχω cosmote ομως. ανταλλάζουμε κωδικούς;;

• Haha
Reactions: AntonisTz
Υπάρχει κάποιο νούμερο της Νόβα να καλέσω από κινητό για να ζητήσω προσφορά; Έχει λήξει το 24μηνο vdsl 100 και θέλω να δω αν ανανεώσω κ ζητήσω κ το πακέτο με τα αθλητικά μου το δώσουν στα 43€/μήνα + 3 μήνες δώρο ή ισχύει για "νέες" γραμμές;
μπες στον λογαριασμο σου και πατα δεξια κατω την συνομιλια.

Ισχύει για υπογραφή νεου συμβόλαιου. Εμένα έχει λήξει το 24μηνο και είμαι τώρα σε αορίστου χρόνου οπότε μου είπαν πως μπορώ να διακόψω (χωρίς ποινή) το υπάρχον και να υπογράψω νέο με 24μηνη δέσμευση. Θα θεωρηθεί ως νέο και θα έχω την προσφορά που ισχύει για τα νέα. Αυτοί που έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαια που δεν έχουν λήξει δεν ξέρω αν μπορούν να το κάνουν.

Ισχύει για υπογραφή νεου συμβόλαιου. Εμένα έχει λήξει το 24μηνο και είμαι τώρα σε αορίστου χρόνου οπότε μου είπαν πως μπορώ να διακόψω (χωρίς ποινή) το υπάρχον και να υπογράψω νέο με 24μηνη δέσμευση. Θα θεωρηθεί ως νέο και θα έχω την προσφορά που ισχύει για τα νέα. Αυτοί που έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαια που δεν έχουν λήξει δεν ξέρω αν μπορούν να το κάνουν.
Ωραίο ακούγεται αυτό, να υποθέσω ότι με την διακοπή του αορίστου συμβολαίου που έχω κ εγώ κ με την υπογραφή του νέου δεν θα υπάρξει διακοπή υπηρεσιών σωστά;

Μου κάνει κάπως πάντως που δεν βλέπω πουθενά στο site το δορυφορικό σύστημα....τέλος εποχής....:(
Από το site της ΝOVA: Σε περίπτωση μη τεχνικής διαθεσιμότητας του EON Smart Box, παρέχεται δορυφορικός εξοπλισμός.

Ωραίο ακούγεται αυτό, να υποθέσω ότι με την διακοπή του αορίστου συμβολαίου που έχω κ εγώ κ με την υπογραφή του νέου δεν θα υπάρξει διακοπή υπηρεσιών σωστά;
Αυτό να το διευκρινήσεις μαζί τους δεν έφτασε μέχρι εκεί η συζήτηση μας, τους είπα θα το σκεφτώ και έκλεισα.

• Like
Reactions: speedtouch
Κάλεσα για το ΕΟΝ+ (μόνο τηλεόραση) και με ενημέρωσαν ότι το + δίνεται μόνο σε 100mbps και άνω.. Περιμένω να με καλέσουν.

Ναι δεν υπάρχει πακέτο EON+ Fiber 50

Δηλαδή θέλουν να μας πουν πως χρειάζεσαι 100ρα γραμμή για να βλέπεις αθλητικά;

Φίλε μου πες μου...μπήκες με κωδικους Nova Go στο box της Cosmote; Δηλαδή username και password; Θέλω να το κάνω κι εγώ, γι'αυτό σε ρωτάω...
Καλησπέρα Θα βγείτε από την εφαρμογή της Cosmote και θα πάτε στο play store.Εκεί θα πατήσετε την εφαρμογή eon tv . Θα το κάνετε install και θα το κατεβάσει. Μετά πηγαίνετε και μπαίνετε στο my account. Αν έχετε ήδη ενεργοποίηση το Nova go.. Τώρα θα ξαναγυρίσετε στην ΕΟΝ Ακολουθώ τα βήματα και θα σας βγάλει έναν κωδικό.Θα γυρίσετε μετά στο Νόβα my account και έχει επιλογή αριστερά πάνΘα γυρίσετε μετά στο Νόβα my account και έχει επιλογή αριστερά εον Θα κάνετε κλικ και έχει εκεί πέρα θέαση για μεγάλη οθόνη κάτι τέτοιο εκεί θα πατήσετε τον κωδικό που σας βγάζει το box.. Και μετά θα μπείτε αυτόματα χωρίς να γράψετε κανέναν κωδικό. Όμως εμένα με αφήνει μόνο μία συσκευή.