Νέα για τη Nova

Δορυφορικός στο sports pack. Από εχθές είχα εγκαταστήσει και δοκιμάσει το Eon Tv σε κινητό , τάμπλετ , και μπήκα και από pc γιατί νόμιζα ότι έτσι ενεργοποιούμε την smart tv , κάτι που δεν ισχύει . Αποτέλεσμα λοιπόν να έχω δηλωμένες τρεις συσκευές . Σήμερα λοιπόν που άνοιξε στο my account η ενεργοποίηση μεγάλης οθόνης όπως λέει , προσπάθησα να μπω. Μου έβγαλε το μήνυμα για τις συσκευές . Έσβησα μια έμεινα με δηλωμένα κινητό και τάμπλετ αφού μπορείς να σβήσεις μια το μήνα . Και πάλι έβγαζε μήνυμα για όριο συσκευών .Αγόρασα λοιπόν με 2 και κάτι ψιλά ευρώ το μήνα το eon extra και πλέον βλέπω και στην smart tv. Το μόνο ερώτημα που έχω είναι αν μπορώ να διακόψω το extra όποτε θέλω , ή αν υπάρχει κάποια δέσμευση.

Last edited:
Έπεσα έξω οτι οι δορυφορικοι θα έχουμε δωρεάν το EON στη smart TV. Αλλαγή εξοπλισμού σημαίνει χρήματα, περα απο το γεγονός ότι δεν ξέρουμε ποση πραγματικη ταχύτητα θα χρειάζεται. Και τώρα με την Premier για 6 χρόνια θα μείνω στο δορυφορικο και το EON στο κινητό.

Δοκίμασε το την Κυριακή στο Ολυμπιακός-Πάοκ και πες μας αν παίζει Δορυφορος με Smart TV παράλληλα!!! Εμένα που η Smart ΤV τροφοδοτείται απο Vodafone Ιντερνετ, δεν θα παίζει με την καμία. Εσύ αν είσαι σε δίκτυο Nova, υπάρχει ελπίδα!
Screenshot_5.jpg

Συμφωνώ, άλλο το μήλο άλλο το αχλάδι , μεν και τα δύο φρούτα αλλά έχουν διατροφικές αξίες διαφορετικές το ένα με το άλλο.
Ομοίως ο δορυφόρος το καλό είναι ότι δεν σου τραβάει και internet.

Χαλαρώστε λιγο ρε παιδιά... Υπάρχουν χιλιες διαφορετικές απόψεις στο τσατ... Σε κάποιον είπε ότι είναι bug της εφαρμογής για την μεγάλη οθόνη και οτι θα το φτιάξουν.. Άλλοι λένε αλλαγή εξοπλισμού... Θα φανεί μέχρι αυριο-μεθαυριο αυτό.. Αφήστε το για σήμερα.. Μέχρι να πεσει γραμμή και να πουν όλοι τα ίδια κανείς δεν ξέρει.

• Like
Reactions: g7maks and Chris#
Αν τελικά έφτιαξαν μια εφαρμογή που μπορεί να είναι ανώτερη,λέμε τώρα, αλλά να έχει πάλι τόσους περιορισμούς..αντί να αντιγράψουν το Cosmote OTT...τι να πω τώρα... τζάμπα η αναμονή...

• Like
Reactions: solareagle
Δορυφορικός στο sports pack. Από εχθές είχα εγκαταστήσει και δοκιμάσει το Eon Tv σε κινητό , τάμπλετ , και μπήκα και από pc γιατί νόμιζα ότι έτσι ενεργοποιούμε την smart tv , κάτι που δεν ισχύει . Αποτέλεσμα λοιπόν να έχω δηλωμένες τρεις συσκευές . Σήμερα λοιπόν που άνοιξε στο my account η ενεργοποίηση μεγάλης οθόνης όπως λέει , προσπάθησα να μπω. Μου έβγαλε το μήνυμα για τις συσκευές . Έσβησα μια έμεινα με δηλωμένα κινητό και τάμπλετ αφού μπορείς να σβήσεις μια το μήνα . Αγόρασα λοιπόν με 2 και κάτι ψιλά ευρώ το μήνα το eon extra και πλέον βλέπω και στην smart tv. Το μόνο ερώτημα που έχω είναι αν μπορώ να διακόψω το extra όποτε θέλω , ή αν υπάρχει κάποια δέσμευση.
Επειδή είμαι ίδια περιπτωση, σίγουρα με το EON extra με 2-3 ευρώ μπορείς να δεις στη smart? Έτσι έχεις δορυφορική και 2 Eon ,σε κινητό και τηλεόραση? Και τι ταχυτητα ιντερνετ χρειάζεται? Δεν ξέρω τι να κάνω.

Δορυφορικός στο sports pack. Από εχθές είχα εγκαταστήσει και δοκιμάσει το Eon Tv σε κινητό , τάμπλετ , και μπήκα και από pc γιατί νόμιζα ότι έτσι ενεργοποιούμε την smart tv , κάτι που δεν ισχύει . Αποτέλεσμα λοιπόν να έχω δηλωμένες τρεις συσκευές . Σήμερα λοιπόν που άνοιξε στο my account η ενεργοποίηση μεγάλης οθόνης όπως λέει , προσπάθησα να μπω. Μου έβγαλε το μήνυμα για τις συσκευές . Έσβησα μια έμεινα με δηλωμένα κινητό και τάμπλετ αφού μπορείς να σβήσεις μια το μήνα . Αγόρασα λοιπόν με 2 και κάτι ψιλά ευρώ το μήνα το eon extra και πλέον βλέπω και στην smart tv. Το μόνο ερώτημα που έχω είναι αν μπορώ να διακόψω το extra όποτε θέλω , ή αν υπάρχει κάποια δέσμευση.
Σε ποια Smart Tv βλέπεις; Πως συνδέθηκες; Παίζει καλά;

Έχετε δει ότι για να αλλάξεις συσκευή πρέπει να περάσουν 30 ημέρες, λέω και εγώ τόσα ωραία δεν μπορεί.
Θα πρέπει όταν απαιτείτε να μπορείς να αλλάζεις όποτε θέλεις χωρίς περιορισμούς, χάρηκα στην αρχή
αλλά με την χαρά έμεινα.
Πάλι στους περιορισμούς εποχή μπήκαμε.
Και στην κοσμοτε η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει τον ίδιο περιορισμό αλλά αν πάρεις ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση σου ελευθερώνουν μια θέση.

Λοιπόν με το Eon Tv extra βλέπω σε : Δορυφορικό , κινητό , τάμπλετ ΚΑΙ smart Tv. Δίκτυο Cosmote 50Mbps. Η εικόνα είναι αρκετά καλή , για αυτό το θέμα δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά , έτσι μου φαίνεται εμένα. Τηλεόραση QLED Samsung μοντέλο 2021 Tizen Os . Συνδέθηκα μέσω του my account της Nova , ενεργοποίηση μεγάλης οθόνης και εισαγωγή εκεί του κωδικού που βγάζει η τηλεόραση όταν πας να κάνεις πρώτη φορά σύνδεση .
Η εφαρμογή είναι αρκετά smooth στην περιήγηση της , γενικά φαίνεται καλή.

Σε box μου λέει....!!!
1)Πήγαινε στο self-care portal της φορητής συσκευής σου.
2)Όταν ζητηθεί βαλε το κωδικό ενεργοποίησης....και από κάτω έχει το κωδικό.
ΥΓ.Σε 2 Κινητά με 50αρα πραγματική κλειδώνει 48-49mbps πάει σφαιρα.

Το περισσότεροι δεν σημαίνει διαχείριση θέασης, αλλά το ότι δεν θα είναι όλοι οι αγώνες διαθέσιμοι για θέαση εκτός του tv box.
Aκόμα χειρότερα δηλαδή! Και ποιοί αγώνες φυσικά ΔΕΝ θα είναι διαθέσιμοι για θέαση εκτός του tv box? Μα οι αγώνες της Super League φυσικά!
Προετοιμάζομαι για το χειρότερο ξενέρωμα! Όλοι κάνουν τα tests σήμερα που δεν έχει Live αγώνες Super League! Την Κυριακή θα φάμε το πακέτο!
Θα πέσει τρελό Block στα Novasports τα ΣΚ! Προβλέπω απο τώρα πως μόνο 1 συσκευή θα μπορεί να βλέπει Super League!

Λοιπόν με το Eon Tv extra βλέπω σε : Δορυφορικό , κινητό , τάμπλετ ΚΑΙ smart Tv. Δίκτυο Cosmote 50Mbps. Η εικόνα είναι αρκετά καλή , για αυτό το θέμα δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά , έτσι μου φαίνεται εμένα. Τηλεόραση QLED Samsung μοντέλο 2021 Tizen Os . Συνδέθηκα μέσω του my account της Nova , ενεργοποίηση μεγάλης οθόνης και εισαγωγή εκεί του κωδικού που βγάζει η τηλεόραση όταν πας να κάνεις πρώτη φορά σύνδεση .
Kι εγώ Samsung έχω με Tizen αλλά δεν μπαίνει....έχετε φτάσει μέγιστο αριθμό συσκευών λέει.... Εσύ πως συνδέθηκες;

Λοιπόν με το Eon Tv extra βλέπω σε : Δορυφορικό , κινητό , τάμπλετ ΚΑΙ smart Tv. Δίκτυο Cosmote 50Mbps. Η εικόνα είναι αρκετά καλή , για αυτό το θέμα δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά , έτσι μου φαίνεται εμένα. Τηλεόραση QLED Samsung μοντέλο 2021 Tizen Os
Να κάνω 2-3 ερωτήσεις? Πώς ήσουν σίγουρος ότι το eon extra είναι και για smart TV, αφου η πρωτη επιλογη είναι μεγάλη οθόνη και η τελευταία το extra?Πιάνεις πραγματική ταχυτητα 50? Εγώ έχω 20 και δεν ξέρω αν θα κολλάει στην τηλεόραση. Να το προσπαθησω να δω αν γίνεται σε μένα ή ποσο κολλάει κι αν δεν είναι εντάξει να το διαγράψω? 2.5 ευρώ θα χάσω.

Η εφαρμογή είναι αρκετά smooth στην περιήγηση της , γενικά φαίνεται καλή.
Που ακριβώς βρίσκεται η ενεργοποίηση μεγάλης οθόνης;

Kι εγώ Samsung έχω με Tizen αλλά δεν μπαίνει....έχετε φτάσει μέγιστο αριθμό συσκευών λέει.... Εσύ πως συνδέθηκες;
Έγραψα . Ενεργοποίησα το Eon Extra με + 2,17 το μήνα .

Δεν ήμουν σίγουρος , νομίζω ότι το πρωί κάποιος το είχε αναφέρει ότι με το extra ενεργοποίησε την Tv.

Δεν διαφωνώ ότι μπορεί να μην παίζει . Πάντως από Nova λένε ότι καταργείται η διαχείριση θέασης . Τώρα πόσο θα κρατήσει και αν θα την επαναφέρουν ...