Νέα για τη Nova

Έγραψα . Ενεργοποίησα το Eon Extra με + 2,17 το μήνα .

Και εγώ όπως και άλλοι έχουμε ήδη το eon extra (πρώην novago extra) και δεν μας ανοίγει.
Ίσως όντως να είναι bug και όσοι αγοράσουν το Ron extra να παζει και όσοι το έχουμε να μην το αναγνωρίζει για την smart tv

Πόσες συσκευές έχεις αυτή τη στιγμή δηλωμένες ? Μήπως έχεις φτάσει στο όριο και του extra ?
Ρωταω τον φίλο Joker

Πραγματικά δεν έχετε βαρεθεί να γράφετε τα ΙΔΙΑ και τα ΙΔΙΑ από χθες;

Μέχρι προχθές υπήρχε ένα ΝοvaGo που ήταν για γέλια και σήμερα υπάρχουν επιτέλους ΣΟΒΑΡΕΣ εφαρμογές.

Έγραψα και πιο πάνω , μέχρι και σήμερα ΟΛΟΙ οι πελάτες τηλεόρασης είναι μέσω δορυφόρου.

ΑΝ λοιπόν δε δώσουν πρόσβαση στην εφαρμογή της τηλεόρασης θα αποκλείσουν ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές τους , πράγμα κομματάκι δύσκολο.

Επίσης οι αναφορές για συνδρομητές ΧΩΡΙΣ NovaGo extra που μπήκαν και ενεργοποίησαν το νέο ΕΟΝ extra ξεκλειδώνοντας το TV app ενισχύουν την πιθανότητα του bug που θα διορθωθεί καθώς το μήνυμα σφάλματος στις TV εμφανίζεται σε όσους είχαν ΗΔΗ το NovaGo extra (πλέον ΕΟΝ extra).

Προσωπική άποψη βλέποντας το χαμό που γίνεται στο φόρουμ ο οποιος αφορά σχεδόν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τις ταυτόχρονες θεάσεις , καλά θα κάνουν να βάλουν περιορισμούς όπως πχ οι τηλεοράσεις να λειτουργούν παράλληλα με το δορυφορικό ΜΟΝΟ σε Νόβα δίκτυο.

Πώς σου φαίνεται αυτή η πρόταση Fagotistas? Eμένα μου είναι πεντακάθαρο πως θα μπουν περιορισμοί!
Γιατί αναφέρει ''περισσότερους'' και όχι όλους??? Απο το Site της Nova είναι, όχι απο Chat υπαλλήλου. Eγώ το έχω σίγουρο πάντως για περιορισμούς στις συσκευές...
Αλλιώς θα γινόταν του διαμοιρασμού το κάγκελο!

Screenshot_5.jpg

Πόσες συσκευές έχεις αυτή τη στιγμή δηλωμένες ? Μήπως έχεις φτάσει στο όριο και του extra ?
Ρωταω τον φίλο Joker

Δυο συσκευές. Ούτε καν στο μέγιστο του extra

Η ποιότητα εικόνας στο replay tv είναι για τα πανηγύρια.... Lowest sd
Αν δεν είναι η εικόνα του replay στη smart TV 1080,προσωπικα δεν δεν το θέλω. Έχω μετρο σύγκρισης την Cosmote.

Μόνο κινητό...
Μήπως το extra το είχες από παλιότερα ενεργοποιημένο ? Γιατί τότε προφανώς πρόκειται για το bug που αναφερει και ο looter . Εγώ όπως σου είπα ενεργοποίησα το extra σήμερα.

Σε box μου λέει....!!!
1)Πήγαινε στο self-care portal της φορητής συσκευής σου.
2)Όταν ζητηθεί βαλε το κωδικό ενεργοποίησης....και από κάτω έχει το κωδικό.
ΥΓ.Σε 2 Κινητά με 50αρα πραγματική κλειδώνει 48-49mbps πάει σφαιρα.
Όπως επίσης το cast μια χαρά δουλεύει σε box της wind απλά δεν καταλαβαίνω τι λέει ο ποιητής με αυτό το κωδικό ενεργοποίησης που μου λέει

Το extra το έχουμε όπως και εγώ από nova go extra.
Εγώ προσωπικά το έχω εδώ και αρκετά χρόνια.
Αλλά στην χαρακτηριστικά της συνδρομής μου το έχει τσεκαρισμένο σαν eon extra

IMG_0720.png

Οι τιμές είναι καλές στα συμβόλαια.Αυτό που λείπει είναι να βάλουν και προγράμματα χωρίς συμβόλαιο όπως έχει η cosmote.Δηλαδή χωρίς το android box.Να έχεις δηλαδή την δυνατότητα να κατεβάζεις την εφαρμογή eon σε smart tv να πληρώνεις ένα ποσό και να βλέπεις όσο διάστημα θες.Οπως επίσης λειτουργεί και το Netflix. Να σημειώσω ότι μπορούν άνετα να κλειδώνουν την εφαρμογή με την κάθε τηλεόραση έτσι ώστε να μην μοιράζεται ο κωδικός σε πολλούς.

Πραγματικά δεν έχετε βαρεθεί να γράφετε τα ΙΔΙΑ και τα ΙΔΙΑ από χθες;

Μέχρι προχθές υπήρχε ένα ΝοvaGo που ήταν για γέλια και σήμερα υπάρχουν επιτέλους ΣΟΒΑΡΕΣ εφαρμογές.

Έγραψα και πιο πάνω , μέχρι και σήμερα ΟΛΟΙ οι πελάτες τηλεόρασης είναι μέσω δορυφόρου.

ΑΝ λοιπόν δε δώσουν πρόσβαση στην εφαρμογή της τηλεόρασης θα αποκλείσουν ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές τους , πράγμα κομματάκι δύσκολο.

Επίσης οι αναφορές για συνδρομητές ΧΩΡΙΣ NovaGo extra που μπήκαν και ενεργοποίησαν το νέο ΕΟΝ extra ξεκλειδώνοντας το TV app ενισχύουν την πιθανότητα του bug που θα διορθωθεί καθώς το μήνυμα σφάλματος στις TV εμφανίζεται σε όσους είχαν ΗΔΗ το NovaGo extra (πλέον ΕΟΝ extra).

Προσωπική άποψη βλέποντας το χαμό που γίνεται στο φόρουμ ο οποιος αφορά σχεδόν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τις ταυτόχρονες θεάσεις , καλά θα κάνουν να βάλουν περιορισμούς όπως πχ οι τηλεοράσεις να λειτουργούν παράλληλα με το δορυφορικό ΜΟΝΟ σε Νόβα δίκτυο.
Και γιατί να το κάνουν αυτό παρακαλώ ? Δηλαδή όποιος θέλει να έχει πληθώρα επιλογών που θα δει πως θα δει και πότε θα το δει , πρέπει αναγκαστικά να μοιράζετε κλπ τη συνδρομή του και να κάνει ουσιαστικά κατάχρηση της υπηρεσίας ? Αυτοί οι περιορισμοί είναι για άλλες εποχές και μόνο κακό θα κάνουν εμπορικά στην υπηρεσία. Η cosmote πήρε τη μισή super League και τέτοια κλειδώματα δεν έχει . Γιατί να έχει η Nova ? Επειδή έτσι μας έμαθε ή γιατί συνηθίσαμε να είμαστε μη απαιτητικοί ως συνδρομητες ?

• Like
Reactions: nemesi54
Τώρα το βρήκα και εγώ, στις πρόσθετες...είναι ήδη ενεργό, χωρίς να κάνω τίποτα κaι χωρίς επιπλέον χρέωση που γράφει ο φίλος νωρίτερα, ως συνέχεια του go λογικά...το θέμα είναι βεβαι ότι δεν παίζει στο mibox...
1634672580592.png

Αν δεν δώσουν στην εφαρμογή της τηλεόρασης πρόσβαση , έχουν κάνει μια τρύπα στο νερό.
Με τους περιορισμούς που υπάρχουν ακόμα η COSMOTE έχει και είναι στο μέλλον και η NOVA είναι στην μαύρη τρύπα.

Το ίδιο ακριβώς με σένα έχω και εγώ αλλά τίποτα έχετε φτάσει το μέγιστο αριθμο
Άλλαξα και τον κωδικό έσβησα και το novago το παλιό μήπως επηρεάζει αλλά τίποτα

Τώρα το βρήκα και εγώ, στις πρόσθετες...είναι ήδη ενεργό, χωρίς να κάνω τίποτα κaι χωρίς επιπλέον χρέωση που γράφει ο φίλος νωρίτερα, ως συνέχεια του go λογικά...το θέμα είναι βεβαι ότι δεν παίζει στο mibox...
View attachment 186922
Και εγώ έχω mibox και δεν παίζει.Ας ελπίσουμε ότι είναι κάτι που θα διορθωθεί.