Νέα για τη Nova

Τώρα το βρήκα και εγώ, στις πρόσθετες...είναι ήδη ενεργό, χωρίς να κάνω τίποτα κaι χωρίς επιπλέον χρέωση που γράφει ο φίλος νωρίτερα, ως συνέχεια του go λογικά...το θέμα είναι βεβαι ότι δεν παίζει στο mibox...
View attachment 186922
ελα ομως που σε καποιους παιζει....

Και γιατί να το κάνουν αυτό παρακαλώ ? Δηλαδή όποιος θέλει να έχει πληθώρα επιλογών που θα δει πως θα δει και πότε θα το δει , πρέπει αναγκαστικά να μοιράζετε κλπ τη συνδρομή του και να κάνει ουσιαστικά κατάχρηση της υπηρεσίας ? Αυτοί οι περιορισμοί είναι για άλλες εποχές και μόνο κακό θα κάνουν εμπορικά στην υπηρεσία. Η cosmote πήρε τη μισή super League και τέτοια κλειδώματα δεν έχει . Γιατί να έχει η Nova ? Επειδή έτσι μας έμαθε ή γιατί συνηθίσαμε να είμαστε μη απαιτητικοί ως συνδρομητες ?

Σου έχει ΗΔΗ δώσει cast από το κινητό σου σε όποια ΤV / box το υποστηρίζει μέσω chromecast και AirPlay.

Στο TV APP με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα ΚΛΕΙΔΩΜΑ στο δίκτυο Νόβα και οποιος θέλει. Οποιος θέλει να μοιράζει δεξιά και αριστερά ας πάρει και το boxaki με 5 ευρώ το μήνα επιπλέον και ας το πάει όπου θέλει.

Για αυτό πιστεύω ότι η απάντηση που έδωσαν σε κάποιους ότι είναι bug ίσως να είναι και η σωστή.
Άλλωστε ο φίλος που αγόρασε το eon extra είναι δορυφορικός και του παίζει πλέον στην smart tv

Αν δεν δώσουν στην εφαρμογή της τηλεόρασης πρόσβαση , έχουν κάνει μια τρύπα στο νερό.
Με τους περιορισμούς που υπάρχουν ακόμα η COSMOTE έχει και είναι στο μέλλον και η NOVA είναι στην μαύρη τρύπα.
Στο καλό. Πλήρωσε 22 ευρώ για να βλέπεις το τιποτα το ΣΚ και άσε εμάς που περιμέναμε χρόνια να κάνει ένα comeback η Νόβα μπας και πάρει πάλι μπροστά ο ανταγωνισμός να χαιρόμαστε μόνοι μας.

• Angry
Reactions: sdragon28
Ο οδηγός με δίπλωμα οδηγεί όποιο αυτοκίνητο βρει μπροστά του όπως όταν έχεις δίπλωμα COSMOTE TV ,
όχι όπως θέλουν στην NOVA με το EON TV.
Το γράφω ξανά πρέπει να ανοίξει η τηλεόραση και όχι να παίζει μόνο αν αλλάξεις το δέκτη από δορυφορικό σε επίγειο
όπως αναφέρθηκε.

ελα ομως που σε καποιους παιζει....
Ίσως παίζει σε αυτούς που ενεργοποίησαν το eon extra σήμερα.σε εμάς που το είχαμε ήδη ενεργοποιημένο (πρώην nova go extra) ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα το οποίο θα επιλυθεί.

Σου έχει ΗΔΗ δώσει cast από το κινητό σου σε όποια ΤV / box το υποστηρίζει μέσω chromecast και AirPlay.

Στο TV APP με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα ΚΛΕΙΔΩΜΑ στο δίκτυο Νόβα και οποιος θέλει. Οποιος θέλει να μοιράζει δεξιά και αριστερά ας πάρει και το boxaki με 5 ευρώ το μήνα επιπλέον και ας το πάει όπου θέλει.
Άρα λοιπόν που είναι το κακό δεν καταλαβαίνω. Αφού όπως λες και εσύ μέσω cast παίζεις παντού τι θα αλλάξει αν αποκλείσεις τις tv ως συσκευές ? Δηλαδή εγώ που έδωσα 1000 ευρώ για τηλεόραση στο δωμάτιο πρέπει να πάρω και Chromecast για να δω ?

Μιλησα με το τηλεφωνικο τμημα εξυπηρετησης , ( εχω Nova full pack δορυφορικο ) μου ειπαν οτι , θα κανω καταργηση το nova full pack δορυφορικο , Θα δωσω 50 ευρω για την ενεργοποιησει του eon android box , 23 ευρω θα ειναι το full pack eon android box .

Τι λένε ρε που θα κόψω την δορυφορική μου και θα τραβιέμαι με ip τηλεόραση με κλειστό συμβόλαιο 24 μήνες στην ελληνική επαρχία.
Για να βλέπω στην τηλεόραση μου το ίδιο πρόγραμμα που βλέπω και τώρα στην δορυφορική ;

Εδώ με το ζόρι η γραμμή μου πιάνει 24αρα και αυτό ανάλογα με τα κέφια της μέχρι να έρθει εδώ 100σταρα θα έχω γεράσει.

Λοιπόν να τελειώνουμε.

Κρατάω το eon σε φορητές συσκευές και pc που είναι κλάσεις καλύτερο από το novago, και την δορυφορική μου κανονικά.

Έχω ηδη το on demand με τον αποκωδικοποιητή για την μεγάλη τηλεόραση με ethernet και τέλος. Δεν σκάω για το smartv app.

Ετσι βλέπω και στο pc και στην tv μου ότι θέλω με on demand και με Live και δεν πληρώνω τίποτα παραπάνω.

Απο κινητό με Cromecast παίζει μια χαρά πάντως σε Nvidia Shield που το δοκίμασα.

Δεν έχει την ποιότητα του Cosmote Ott αλλά πολύ καλύτερα από το Nova Go σε 65αρα oled.

Στο καλό. Πλήρωσε 22 ευρώ για να βλέπεις το τιποτα το ΣΚ και άσε εμάς που περιμέναμε χρόνια να κάνει ένα comeback η Νόβα μπας και πάρει πάλι μπροστά ο ανταγωνισμός να χαιρόμαστε μόνοι μας.
Είσαι πολύ του ανταγωνισμού , κάνει μπαμ . Η Cosmote να παίζει παντού και η Nova μόνο στο δικό της δίκτυο . Καταλάβαμε.

• Like
Reactions: nemesi54
Και εμενα με eon extra ενεργοποιημενο το γνωστο αρα υπομονη μηπως ειναι καποιο bug
Μπορει καποιος που εχει καταφερει να δει απο smart tv ή απο mibοx ή nvidia να μας πει αν η ποιοτητα ειναι καλη με 7mbps και οχι 4 και βασικα το ποιο σημαντικο αν παιζει στα 50fps?

Άρα λοιπόν που είναι το κακό δεν καταλαβαίνω. Αφού όπως λες και εσύ μέσω cast παίζεις παντού τι θα αλλάξει αν αποκλείσεις τις tv ως συσκευές ? Δηλαδή εγώ που έδωσα 1000 ευρώ για τηλεόραση στο δωμάτιο πρέπει να πάρω και Chromecast για να δω ?
Εγώ δεν είπα να αποκλείσει ΚΑΜΙΑ ΤV.
Έγραψα πιο πάνω ότι μπορεί να είναι bug.
Η τηλεόραση που αναφέρεις είναι smart.
Αν είναι σε δίκτυο Νόβα άποψη μου είναι ότι πρέπει να παίζει και μέχρι τώρα επίσημα δεν το έχει αποκλείσει και κανείς.

Είσαι πολύ του ανταγωνισμού , κάνει μπαμ . Η Cosmote να παίζει παντού και η Nova μόνο στο δικό της δίκτυο . Καταλάβαμε.
Μιλάς ΜΟΝΟ για το app της ΤV καθώς ΟΛΑ τα άλλα ΗΔΗ παίζουν σε laptop / tablets / smartphones ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ CAST.

Οι δοκιμές οι καλές θα πρέπει να γίνουν το Σάββατο 23 του μήνα στις 20:30 στο Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός.
Εκεί θα φανούν όλα! Πόσες συσκευές παίζουν τον αγώνα και πόσες ταυτόχρονα!
Στο Site το λέει ξεκάθαρα πως ΔΕΝ θα είναι διαθέσιμοι όλοι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες στις συσκευές!
Κάντε υπομονή! Λέτε να είναι μπιπ που το ανακοίνωσαν Τρίτη και όχι ΣΚ? Όποιοι τσιμπήσουν, τσίμπησαν! ΥΠΟΜΟΝΗ!

Last edited by a moderator:
Μιλάς ΜΟΝΟ για το app της ΤV καθώς ΟΛΑ τα άλλα ΗΔΗ παίζουν σε laptop / tablets / smartphones ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ CAST.
Μιλάω για τον οποιοδήποτε περιορισμό σαν αυτόν που λες , ότι η Tv πρέπει να παίζει μόνο εντός δικτύου Nova.