Νέα για τη Nova

Λέτε να είναι μαλάκες που το ανακοίνωσαν Τρίτη και όχι ΣΚ? Όποιοι τσιμπήσουν, τσίμπησαν! ΥΠΟΜΟΝΗ!
ρε φίλε τι ανακοίνωση να κάνουν σουκου; Έχεις δει πολλές εταιρίες να βγάζουν εμπορικές ανακοινώσεις Σαββατοκύριακο

• Like
Reactions: valkal19 and boniak
Θα πω και γω την ταπεινή μου γνώμη σχετικά με όσα διάβασα...
Λεω εισαγωγικά πως έχω φουλ πσκ δορυφόρο και πως κατέβασα την εφαρμογή στην σμαρτ τβ και μου ζητάει κάπου να εισάγω έναν κωδικό. Έστω λόγω ασχετοσύνης δεν ξέρω που και δεν το κουράζω άλλο.
Θεωρώ πως η νόβα, που χει το μονοπώλιο (πχ μον ατή έχει ευρώ λίγκα δεν θα κάτσει τόσο εύκολα να χάσει ενδεχόμενο πελάτη και να τα έχει όλα παράλληλα. Καλώς ή κακώς το κέρδος της κοιτάει και αυτό δεν την συμφέρει αν επί της ουσίας μια συνδρομή "σπάσει" σε πολλούς τηλεθεατές. Βεβαίως μπορεί ένας συνδρομητής να θέλει να δει ταυτόχρονα δύο αθλητικά γεγονότα. Εκεί είναι καθαρά τεχνικό θέμα αν θα δώσει το οκ.
Το ζήτημα για μένα, και συγγνώμη αν βγαίνω εκτός του κυριου θέματος συζήτησης, είναι άλλο. Μέσω μποξ και ίντερνετ ένας τωρινός συνδρομητης έστω και με τις μεγάλες ταχύτητες που ζητά η νόβα θα χει καλύτερη εικόνα ή όχι; θεωρώ πως αυτό είναι και ένα από τα προνόμια της ιντερνετικης τβ και με σεβασμό προς όλους όσους ήδη έχετε πρόσβαση δεν έχω δει τέτοια αναφορά.
Όταν λάνσαρε ο ΟΤΕ το ott μου δώσανε ένα φρι πακ και είδα διαφορά μέσω της εφαρμογής της σμαρτ τβ. Τώρα ούτε αυτό ( εγώ τουλάχιστον) δεν έχω καταφαρει...

• Like
Reactions: kostthem
Μιλάω για τον οποιοδήποτε περιορισμό σαν αυτόν που λες , ότι η Tv πρέπει να παίζει μόνο εντός δικτύου Nova.
Η cosmote δεν έχει καν cast στο app της τώρα που το άνοιξα να δω Champions League στο iPhone. Όποτε λογικό να έχουν λιγότερους περιορισμούς στο TV app.

Και δε θεωρώ περιορισμό για ΣΤΑΘΕΡΗ τηλεόραση να χρειάζεται Internet Nova. Στο κινητό/λαπτοπ/ταμπλετ δουλεύει ήδη με ότι δίκτυο θες και το κάνεις και cast.

Η cosmote δεν έχει καν cast στο app της τώρα που το άνοιξα να δω Champions League στο iPhone. Όποτε λογικό να έχουν λιγότερους περιορισμούς στο TV app.

Και δε θεωρώ περιορισμό για ΣΤΑΘΕΡΗ τηλεόραση να χρειάζεται Internet Nova. Στο κινητό/λαπτοπ/ταμπλετ δουλεύει ήδη με ότι δίκτυο θες και το κάνεις και cast.
Εντάξει φίλε , δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουμε σε όλα . Απλά να σου πω ότι μια χαρά υπάρχει το cast στην εφαρμογή της Cosmote εδώ και πολύ καιρό .

ρε φίλε τι ανακοίνωση να κάνουν σουκου; Έχεις δει πολλές εταιρίες να βγάζουν εμπορικές ανακοινώσεις Σαββατοκύριακο
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση, έρχεται σε συνέχεια της απουσίας αναφοράς περί διαχείρισης θέασης ή εν πάσει περιπτώσει απαγόρευσης συγκεκριμένου αθλητικού περιεχομένου.
Για ποιό λόγο αναφέρεται πως η θέαση θα επιτρέπεται στους περισσότερους αγώνες, αλλά δεν ονοματίζει σε ποιούς ΔΕΝ θα επιτρέπεται? Φίλε η εταιρεία και η κάθε εταιρεία κοιτάει πως θα κοροιδέψει και να βγάλει χρήμα!
Αγνές προθέσεις δεν υπάρχουν! Θα δεις πόσοι θα τσιμπήσουν παραμονές του Πάοκ-Ολυμπιακός! Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Στο iPhone δεν υποστηρίζει chromecast αλλά υποστηρίζει από android, είχαν πει ότι κάποια στιγμή θα το άνοιγαν και στο iOS αλλά ακόμα δεν

Θα πω και γω την ταπεινή μου γνώμη σχετικά με όσα διάβασα...
Λεω εισαγωγικά πως έχω φουλ πσκ δορυφόρο και πως κατέβασα την εφαρμογή στην σμαρτ τβ και μου ζητάει κάπου να εισάγω έναν κωδικό. Έστω λόγω ασχετοσύνης δεν ξέρω που και δεν το κουράζω άλλο.
Θεωρώ πως η νόβα, που χει το μονοπώλιο (πχ μον ατή έχει ευρώ λίγκα δεν θα κάτσει τόσο εύκολα να χάσει ενδεχόμενο πελάτη και να τα έχει όλα παράλληλα. Καλώς ή κακώς το κέρδος της κοιτάει και αυτό δεν την συμφέρει αν επί της ουσίας μια συνδρομή "σπάσει" σε πολλούς τηλεθεατές. Βεβαίως μπορεί ένας συνδρομητής να θέλει να δει ταυτόχρονα δύο αθλητικά γεγονότα. Εκεί είναι καθαρά τεχνικό θέμα αν θα δώσει το οκ.
Το ζήτημα για μένα, και συγγνώμη αν βγαίνω εκτός του κυριου θέματος συζήτησης, είναι άλλο. Μέσω μποξ και ίντερνετ ένας τωρινός συνδρομητης έστω και με τις μεγάλες ταχύτητες που ζητά η νόβα θα χει καλύτερη εικόνα ή όχι; θεωρώ πως αυτό είναι και ένα από τα προνόμια της ιντερνετικης τβ και με σεβασμό προς όλους όσους ήδη έχετε πρόσβαση δεν έχω δει τέτοια αναφορά.
Όταν λάνσαρε ο ΟΤΕ το ott μου δώσανε ένα φρι πακ και είδα διαφορά μέσω της εφαρμογής της σμαρτ τβ. Τώρα ούτε αυτό ( εγώ τουλάχιστον) δεν έχω καταφαρει...

Φίλε είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι με το καινούργιο box όπως και με το app στην TV θα έχεις αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης με το που στρώσει λίγο η κατάσταση μετά το λανσάρισμα που όπως φαίνεται δεν ειναι οργανωμένο με τον καλύτερο τρόπο.

Μιας και η εφαρμογή για TV υπήρχε ηδη για τις υπόλοιπες χώρες που δραστηριοποιείται η United , αναφέρουν δυνατότητα για 7mbps.

Φαντάζομαι στα 4Κ κανάλια που θα έρθουν αργά ή γρήγορα θα είναι περισσότερο.

Η cosmote πλην του μοναδικού καναλιού που δίνει σε 4Κ έχει ανάλυση στα 6mbps όποτε πιστεύω θα είναι κάτι εφάμιλλο.

Απλά λίγη υπομονή θέλει να ανακοινωθούν επίσημα όλες οι λεπτομέρειες.

• Like
Reactions: geovrettos
Με τίποτα δεν μπαίνω, σε mibox, αλλά τουλάχιστον κατάφερα να κάνω μετάδοση εικόνας από τον υπολογιστή....κάτι είναι και αυτό από το τίποτα, για ώρα ανάγκης, όταν θέλω να δω κανένα αγώνα και έχει η υπόλοιπη οικογένεια πιάσει την τηλεόραση με το δορυφορικό:ROFLMAO:

Attachments

• media-share-0-02-0a-01e540b92e5e81183bd32d2dd0b66908850523827d39f2a63e267a74b06a6a07-7f04b17f-...jpg
    media-share-0-02-0a-01e540b92e5e81183bd32d2dd0b66908850523827d39f2a63e267a74b06a6a07-7f04b17f-...jpg
    180.3 KB · Views: 89
  • media-share-0-02-0a-240cbb645547e6060498b27f995c810ce3709c67d7a357cc89cf45a84c5a8abb-4605efcf-...jpg
    media-share-0-02-0a-240cbb645547e6060498b27f995c810ce3709c67d7a357cc89cf45a84c5a8abb-4605efcf-...jpg
    215 KB · Views: 89
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση, έρχεται σε συνέχεια της απουσίας αναφοράς περί διαχείρισης θέασης ή εν πάσει περιπτώσει απαγόρευσης συγκεκριμένου αθλητικού περιεχομένου.
Για ποιό λόγο αναφέρεται πως η θέαση θα επιτρέπεται στους περισσότερους αγώνες, αλλά δεν ονοματίζει σε ποιούς ΔΕΝ θα επιτρέπεται? Φίλε η εταιρεία και η κάθε εταιρεία κοιτάει πως θα κοροιδέψει και να βγάλει χρήμα!
Αγνές προθέσεις δεν υπάρχουν! Θα δεις πόσοι θα τσιμπήσουν παραμονές του Πάοκ-Ολυμπιακός! Τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Εγώ δεν λεω ότι δεν ισχύει αυτό που λες, αλλά μην είμαστε και υπερβολικοί ότι ανακοίνωσαν την υπηρεσία Τρίτη κι όχι σουκου γι αυτό τον λόγο

• Like
Reactions: DJSTAVROS
Στους αγώνες των Ελληνικών ομάδων στην Euroleague δεν είχε το Nova Go διαχείριση θέασης;

Εγώ δεν λεω ότι δεν ισχύει αυτό που λες, αλλά μην είμαστε και υπερβολικοί ότι ανακοίνωσαν την υπηρεσία Τρίτη κι όχι σουκου γι αυτό τον λόγο

Χθες Δευτέρα είχε Super League, Λαμία-Άρης! Αμέσως, τα πρώτα παιδιά, θα έβλεπαν τυχόν Block σε παράλληλες θεάσεις και σήμερα θα ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης!
Μόνο αυτό θα συζητούσαμε σήμερα, πίστεψέ με! Από σήμερα, έως και το Σάββατο θα γίνουν χιλιάδες 24μηνες συμβάσεις και η εταιρεία φροντίζοντας να μην το ξεκαθαρίζει και να μην το αναφέρει στις βασικές σελίδες, θα οδηγήσει αρκετούς σε λανθασμένες αποφάσεις! Μην κοιτάς που εμείς εδώ στο Forum το ψάχνουμε και το αναλύουμε! Ο πατέρας μου σήμερα 69 ετών, ήθελε να πάει σε κατάστημα να το βάλει! Μπάστα του λέω, λίγες μέρες υπομονή να ξεκαθαρίσουν οι παροχές!

Απο σημερα δεν μου παιζει η εφαρμογη στο tv box Beelink Gt kingkPro , χθες επαιζε μια χαρα, σημερα βγαζει μηνυμα οτι η συσκευη ειναι root εχει custom rom η εχει τροποποιηθει, πολυ περιεργο γιατι χθες οπως ειχα γραψει επαιζε τελεια. Οσο για τις αλλες συσκευες Nvidia Shield -Smart tv και εκει τα ιδια, βγαζει τον κωδικο και οταν τον περναω λεει οτι εχω υπερβει τις συσκευες. Δεν μας βλεπω καλα εμας τους δορυφορικους!!

Μάλλον επειδή έχεις iphone ,android έχει cast κανονικά στον οτε

Απο σημερα δεν μου παιζει η εφαρμογη στο tv box Beelink Gt kingkPro , χθες επαιζε μια χαρα, σημερα βγαζει μηνυμα οτι η συσκευη ειναι root εχει custom rom η εχει τροποποιηθει, πολυ περιεργο γιατι χθες οπως ειχα γραψει επαιζε τελεια. Οσο για τις αλλες συσκευες Nvidia Shield -Smart tv και εκει τα ιδια, βγαζει τον κωδικο και οταν τον περναω λεει οτι εχω υπερβει τις συσκευες. Δεν μας βλεπω καλα εμας τους δορυφορικους!!
Ακριβώς το ίδιο σε android box (όχι tv box)

• Like
Reactions: gagan1967
Στους αγώνες των Ελληνικών ομάδων στην Euroleague δεν είχε το Nova Go διαχείριση θέασης;
Εννοείται ότι υπήρχε διαχείριση θέασης για Superleague και Euroleague.

Αν καταργηθεί είναι ένα μεγάλο βήμα αλλά ας περιμένουμε τις ΕΠΙΣΗΜΕΣ ανακοινώσεις για τους υπάρχοντες συνδρομητές.

Κάτι που μόλις σκέφτηκα επίσης είναι ότι αργά ή γρήγορα θα βάλουν και κανάλια 4Κ.

Το λογικό θα είναι να δώσουν πρόσβαση σε αυτά μέσω ΤV app στους δορυφορικούς.

Η Cosmote έδωσε πρόσβαση στο κανάλι 4Κ στους δορυφορικούς μέσω app αλλά ΜΟΝΟ σε όσους είχαν το full pack. Παράδοξο βέβαια καθώς ένας συνδρομητής δορυφορικού με sports pack δεν έχει πρόσβαση στο SPORTS 4K κανάλι..

Εννοείται ότι υπήρχε διαχείριση θέασης για Superleague και Euroleague.

Αν καταργηθεί είναι ένα μεγάλο βήμα αλλά ας περιμένουμε τις ΕΠΙΣΗΜΕΣ ανακοινώσεις για τους υπάρχοντες συνδρομητές.

Κάτι που μόλις σκέφτηκα επίσης είναι ότι αργά ή γρήγορα θα βάλουν και κανάλια 4Κ.

Το λογικό θα είναι να δώσουν πρόσβαση σε αυτά μέσω ΤV app στους δορυφορικούς.

Η Cosmote έδωσε πρόσβαση στο κανάλι 4Κ στους δορυφορικούς μέσω app αλλά ΜΟΝΟ σε όσους είχαν το full pack. Παράδοξο βέβαια καθώς ένας συνδρομητής δορυφορικού με sports pack δεν έχει πρόσβαση στο SPORTS 4K κανάλι..
Τότε δεν χρειάζεται να περιμένουμε έως το ΣΚ για τη διαχείριση θέασης.

Τότε δεν χρειάζεται να περιμένουμε έως το ΣΚ για τη διαχείριση θέασης.
Σταμάτη δεν χρειάζεται να περιμένουμε όντως. Η Νοva το λέει αρκετά καθαρά για όσους γνωρίζουν να διαβάζουν εμπορικές ανακοινώσεις προιόντων εταιρειών.
Οι περισσότεροι αγώνες και όχι όλοι οι αγώνες, θα είναι διαθέσιμοι στις συσκευές. Αντί να το λέμε διαχείριση θέασης, ας το λέμε Block στα Novasports.
Όσοι ονειρεύονται, συμπεριλαμβανομένου και εμού, παράλληλη θέαση σε Δορυφορικό Δέκτη + Smart TV + Kινητό στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, το ξεχνάμε.
Looter δεν υπάρχει SPAM, χαλάρωσε. Έχω νόμιμη Nova 13 χρόνια!

• Like
Reactions: Lobo10
Σταμάτη δεν χρειάζεται να περιμένουμε όντως. Η Νοva το λέει αρκετά καθαρά για όσους γνωρίζουν να διαβάζουν εμπορικές ανακοινώσεις προιόντων εταιρειών.
Οι περισσότεροι αγώνες και όχι όλοι οι αγώνες, θα είναι διαθέσιμοι στις συσκευές. Αντί να το λέμε διαχείριση θέασης, ας το λέμε Block στα Novasports.
Όσοι ονειρεύονται, συμπεριλαμβανομένου και εμού, παράλληλη θέαση σε Δορυφορικό Δέκτη + Smart TV + Kινητό στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, το ξεχνάμε.
Looter δεν υπάρχει SPAM, χαλάρωσε. Έχω νόμιμη Nova 13 χρόνια!
Υπομονή, 40 ώρες έμειναν..

• Like
Reactions: DJSTAVROS
Υπομονή, 40 ώρες έμειναν..
Ti έχει ρε συ σε 40 ώρες? Σταμάτη λες να το τεστάρουμε στο Ζάλγκιρις - Μπάγερν Μονάχου την Πέμπτη? Αλλά μπορεί να βάλουν Block μόνο σε Super League και να αφήσουν την Euroleague Free! ;)Το Σάββατο είναι η μέρα μας!:ROFLMAO: