Νέα για τη Nova

Η υπηρεσία nova adult που χρεώνεται με 5,50 € /μήνα σημαίνει ότι αν την ενεργοποιήσω για 10 μέρες θα χρεωθώ μόνο το 1/3 του μήνα ή ενεργοποιείται για όλο τον μήνα?
Τι την θες;; Μπες xnxx κλπ δωρεάν....😝

Ερωτηθείσα για το κομμάτι της τηλεόρασης, η κ. Boklag, ανέφερε ότι θέλουμε να αυξήσουμε τη διείσδυση και με τις υποδομές που σκοπεύουμε να αναπτύξουμε οι τρέχουσες υπηρεσίες μέσω της ΕΟΝ θα βελτιωθούν περαιτέρω. Στο θέμα των επενδύσεων του περιεχομένου της τηλεόρασης θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα στο επόμενο διάστημα».

Στους 400.000 συνδρομητές ανέρχονται οι συνδρομητές των Nova και WIND Vision, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της τηλεοπτικής πλατφόρμας Παναγιώτη Γεωργιόπουλο.

• Like
Reactions: kostthem
Σε ερώτηση μου σε τηλεφωνική επικοινωνία, αφού μιλήσαμε για πιο σοβαρό θέμα, πήρα την απάντηση ότι οι τεχνικοί έκριναν καλύτερο αυτό.
Προφανώς είναι πιο politically correct και σύμφωνο με τα GDPR να μην ξέρει ο καλών αν είσαι σπίτι και μιλάς ή αν σου κόψανε το τηλέφωνο!

• Haha
Reactions: spyhap
Εγώ το είχα απενεργοποιήσει και τώρα ενεργοποιήθηκε ξανά. Πώς απενεργοποιώ την αναμονή;

Σε ερώτηση μου σε τηλεφωνική επικοινωνία, αφού μιλήσαμε για πιο σοβαρό θέμα, πήρα την απάντηση ότι οι τεχνικοί έκριναν καλύτερο αυτό.
Προφανώς είναι πιο politically correct και σύμφωνο με τα GDPR να μην ξέρει ο καλών αν είσαι σπίτι και μιλάς ή αν σου κόψανε το τηλέφωνο!
Λαλακιες, εγω εχω ΚΑΙ στους γονεις μου και με τρωει η αγωνια καθε φορα που μπορει να "μιλανε" γιατι δεν ακουν την αναμονη , με αποτελεσμα να μην ξερω εαν ειναι καλα η οχι.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αυτη η "στρατηγική"

• Like
Reactions: dleyteris
καλημέρα το Eon multiroom μπορει να παίξει σε μια smart η box που βρισκεται σε διαφορετικο μερος η πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο.?

Δεν ξέρω αν ισχύουν αλλά δεν "ακούγονται" καλά, σε σχέση με την οικονομική ευρωστία της μητρικής.

Δεν ξέρω αν ισχύουν αλλά δεν "ακούγονται" καλά, σε σχέση με την οικονομική ευρωστία της μητρικής.
Δεν θέλει και πολλή φιλοσοφία να το καταλάβει κανείς με ΤΟΣΕΣ διαφημίσεις μέσα στους αγώνες...

Αφήνω αυτά τα πολύ καλά νέα εδώ...

Νέα Ενημέρωση 18/11: Feelgood NOVA πιλοτική κινητικότητα, με τις υπηρεσίες "Epic Drama, Crime+Investigation, History HD και DaVinci", μέσω του συμπλέγματος δορυφόρων "Eutelsat Hot Bird - 13E"... Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις 2 πλατφόρμες βρίσκεται σε κινητικότητα στην ελληνική αγορά, και αυτή τη φορά είναι στο πεδίο ένταξης νέων ψυχαγωγικών γραμμικών υπηρεσιών, αλλά και νέων πλατφορμών On Demand κυρίως στην ΟΤΤ, μέσα σε ένα γοργά μεταβαλλόμενο οικοσύστημα συνδρομητικής τηλεόρασης!

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ https://rexsat.blogspot.com/2021/12/2312-hot-bird-13e-highlights-feelgood.html?m=1

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: karras
Αφήνω αυτά τα πολύ καλά νέα εδώ...

Νέα Ενημέρωση 18/11: Feelgood NOVA πιλοτική κινητικότητα, με τις υπηρεσίες "Epic Drama, Crime+Investigation, History HD και DaVinci", μέσω του συμπλέγματος δορυφόρων "Eutelsat Hot Bird - 13E"... Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις 2 πλατφόρμες βρίσκεται σε κινητικότητα στην ελληνική αγορά, και αυτή τη φορά είναι στο πεδίο ένταξης νέων ψυχαγωγικών γραμμικών υπηρεσιών, αλλά και νέων πλατφορμών On Demand κυρίως στην ΟΤΤ, μέσα σε ένα γοργά μεταβαλλόμενο οικοσύστημα συνδρομητικής τηλεόρασης!

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ https://rexsat.blogspot.com/2021/12/2312-hot-bird-13e-highlights-feelgood.html?m=1

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που σημαίνει τι θα μπούνε καινούργια κανάλια;και πότε ;

Που σημαίνει τι θα μπούνε καινούργια κανάλια;και πότε ;
Μα αυτό ακριβώς γράφει το άρθρο. Εικάζω ότι θα γίνει αμέσως μετά την διακοπή του wind vision τέλος Δεκεμβρίου.
Ελπίζω εκτός από αυτά τα 4 να προστεθούν και οι υπόλοιπες υπηρεσίες που είχε μόνο η wind vision...
Πάντως θα είναι εξαιρετικές προσθήκες τα 4 προαναφερθέντα καναλια

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είδα ότι ήδη έχουν βάψει τα καταστήματα Wind στα χρώματα της Nova, και έχουν αντικαταστήσει τις πινακίδες , με μια απλή αφίσα που γράφει Wind. οπότε θα γίνουν όλα σύντομα.