Αν το ζήτημα είναι οι τιμές, να σου θυμίσω ότι η Nova χρέωνε 62 ευρώ το ίδιο προϊόν που έχει σήμερα η Cosmote. + κάποιες ομάδες, - το κύπελλο Ελλάδας. Και το HD έξτρα. Ωραίες εποχές...
Σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης, το εγχώριο προϊόν θεωρείται premium προϊόν ακόμη και αν δεν είναι αξιώσεων. Η Cosmote λοιπόν σε χρεώνει 28 ευρώ, 34 ευρώ λιγότερα .... μόνο από την Nova.
Αντικειμενικό λοιπόν είναι να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο. Η τιμολογιακή πολιτική της Cosmote ήταν αυτή που οδήγησε τον ανταγωνισμό να μειώσει τις τιμές σε επίπεδα που μπορώ με τα χρήματα που πλήρωνα μόνο το sports pack της Nova από όταν πρωτοξεκίνησε, να έχω και τις δύο πλατφόρμες.
Επίσης, η cosmote δεν είναι μια εταιρεία που εστιάζει σε ένα τηλεοπτικό και μόνο προϊόν. Είναι μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών που επενδύει και σε άλλα προϊόντα. Προφανώς κάπου θα ρίξουν, κάπου θα σηκώσουν.
Η Euroleague κάνει απευθείας αναθέσεις. Η cosmote δεν διέρρευσε ότι θα έκλεινε, αλλά ότι θα εκδήλωνε ενδιαφέρον. Είναι λογικό η Euroleague να επιλέξει την Nova που μεσοβδόμαδα δεν δείχνει τίποτε παρά επαναλήψεις των παιχνιδιών του ΣΚ. Η Euroleague θα έπεφτε πάνω σε στο πλέον premium προϊόν, το CHL, Europa, Conference και μόνο οπαδικά κάποιος θα κάθονταν να δει παιχνίδι ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ στο μπάσκετ. Εγώ προτιμώ να δω ψαράδες της Ισλανδίας παρά ένα παιχνίδι Άλμπα-Αρμάνι στη Eurolegue. Αυτό είναι ένα από τα υποκειμενικά που αναφέρεις. Επίσης, φάσκεις και αντιφάσκεις. Αν υπάρχει μειωμένο ενδιαφέρον για CL/Europa/Conference λόγω μη ύπαρξης Ελληνικών ομάδων, έτσι θα υπάρχει και μειωμένο ενδιαφέρον το ΣΚ στη Nova λόγω μη ύπαρξης όλων των ομάδων της SL1.
Το ΣΚ ευτυχώς δεν παρακολουθώ μόνο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω άνθρωπο που παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια ποδοσφαίρου. Άντε να δεις 1-2 την ημέρα. Υποκειμενικός πάλι όταν λες ΣΑΒΟΥΡΑ. Σαβούρα εγώ λέω πχ (υποκειμενικά πάντα) το πρόγραμμα ενός καναλιού με περιεχόμενο αμερικάνικου lifestyle σε σχέση με το εξαιρετικό Cosmote History. Οικογενειακά θα καθίσω να δω μια εκπομπή στο Cosmote History ή μια Ελληνική ταινία που δεν θα τις βαρεθώ ποτέ στο Cosmote Cinema 3. Και το απόγευμα το παιχνίδι της ομάδας μου.
Όποιος γουστάρει NBA μπορεί να το δει και on demand. Πάλι υποκειμενικός. Μιας και ανέφερα το on demand, το OTT της cosmote σαν πλατφόρμα, και μιλάω ως web και mobile developer, είναι ανώτερο σαν υπηρεσία και κομμένο και ραμμένο στη πλατφόρμα, σε αντίθεση με το EON+ που είναι universal εφαρμογή της Century Media. Παρακολουθώ ΝΒΑ φανατικά από τις αρχές της δεκαετίας του 90, όταν ήμουν εξωτερικό, δεν έχω κανένα πρόβλημα να δω on demand το προϊόν όταν είμαι χαλαρός στο σπίτι, την ώρα που το επιθυμώ.