Δεν ειμαι σιγουρος οτι ετσι θα γινει σε περιπτωση κεντρικης διαχειρησης. Εχουμε και το παρελθον οπου ναι μεν δεν υπηρχε κεντρικη διαχειρηση, ωστοσο ηταν ολες οι ομαδες μαζεμενες στην Νοva, και η Cosmote ηταν στα καλυτερα της. Φυσικα την ιδια περιοδο ηταν και πολυ φτηνοτερη η Cosmote αλλα εστω ετσι.Ότι και να λέμε εμείς, αν υπάρξει κεντρική διαχείριση και την πάρει όλη την Superleague είτε η μία είτε η άλλη την βάψαμε.... Η συνδρομή βλέπω να πηγαίνει κανά 50άρι από 20-25€.....μην πω 67€ αλά παλαιά... Και η άλλη θα βαρέσει κανόνι όσα πρωταθλήματα και να έχει, όσες ταινίες και να παίζει...... Ο πατέρας μου π.χ. αυτή τη στιγμή έχει και τις δύο (Nova - Cosmote Tv) για να βλέπει την ΑΕΚ όπου παίζει....δεν έχει δει ποτέ ούτε Αταλάντα - Σπέτσια ούτε καν Μπάγερν - Ντόρτμουντ κλπ...δεν τον ενδιαφέρει.... Οπότε τη μία θα την κόψει αν υπάρξει κεντρική διαχείριση.... Εγώ προσωπικά όχι γιατί τα βλέπω όλα αλλά οι περισσότεροι και ειδικά οι μεγαλύτεροι θα πάνε σε όποιον πάρει την Superleague.... Άλλωστε αυτό φαίνεται από τα νούμερα.... Πήρε τις top ελληνικές ομάδες η Cosmote και έχασε όλα τα πρωταθλήματα και αύξησε κατά πολύ τους συνδρομητές!
Μάλλον εδώ είσαι αν κρίνω από το όνομαΣήμερα το πρωί σφάλμα αναπαραγωγής το ‘χει κανείς άλλος;
Λογικο... μετα τη συγχωνευση.Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Nova τους τελευταίους μήνες έχει αυξήσει κατά πολύ τους πελάτες και στη συνδρομητική τηλεόραση, ξεπερνώντας αυτή τη στιγμή του 300.000,
![]()
ΟΤΕ-Nova-Vodafone: Crash test στις τιμές σταθερής, ίντερνετ και τηλεόρασης - Mononews.gr
Αποτελέσματα χρήσης του 2022 έβγαλε την περασμένη Πέμπτη ο ΟΤΕ, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι παραμένει πρωταγωνιστής στον τηλεπικοινωνιακό κλάδο στην χώρα μας, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στον ανταγωνισμό ότι θα αντέξει στο νέο τοπίο που έχει δημιουργηθεί στον κλάδο. Ο ΟΤΕ παραμένει ο...www.mononews.gr
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Nova τους τελευταίους μήνες έχει αυξήσει κατά πολύ τους πελάτες και στη συνδρομητική τηλεόραση, ξεπερνώντας αυτή τη στιγμή του 300.000, με τα προγράμματα που προσφέρει να είναι ομολογουμένως πολύ ελκυστικά.
Ρε παιδιά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολούμαστε με τους αριθμούς των συνδρομητών. Ούτε μέτοχοι είμαστε, ούτε έχουμε κάποια εργασιακή σχέση για να προμοταρουμε το προϊόν μας. Εμείς πελάτες είμαστε που τους τα σκαμε κάθε μήνα και στους τρεις, τουλάχιστον εγώ που έχω και Vodafone tv.Λογικο... μετα τη συγχωνευση.
Άρα όπου η United κάνει πρόταση για να πάρει πακέτο μια διοργάνωση και για άλλες χώρες τότε είναι δύσκολο να φτάσει την προσφορά μόνης η cosmoteΝαι. Για 5 χρόνια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.