pirovola
AVClub Enthusiast
Έγραψα την ενημέρωση που μου έκαναν.Μάλλον έπεσες σε κάποια εκπρόσωπο που σου διάβασε τις παλιές οδηγίες, γενικά δηλαδή ήταν άσχετη
Έγραψα την ενημέρωση που μου έκαναν.Μάλλον έπεσες σε κάποια εκπρόσωπο που σου διάβασε τις παλιές οδηγίες, γενικά δηλαδή ήταν άσχετη
Κερδίσαμε την μεγάλη οθόνη όμως χάσαμε το nova extra γιατί εμφανίζεται σαν κάτι επιπλέον με κόστος 3 ευρώ που βλέπαμε και σε δεύτερη συσκευή, καλύτερα γιατί η εφαρμογή είναι πολύ καλύτερη απλά αλλάξαν οι κανόνες θέασης.Επιβεβαιώνω ότι ως παλιός αποκλειστικά δορυφορικός συνδρομητής ,με nova extra , μιλώντας πριν λίγο με το chat της nova , μου είπαν ότι δικαιούμαι να προσθέσω ΔΩΡΕΑΝ και μια μεγάλη οθόνη.
Έτσι κατέβασα το app στη Samsung Tv και τον κωδικό ενεργοποίησης τον πέρασα στο nova app, στις ρυθμίσεις σύνδεσης , εκεί που λέει ΕΟΝ σε Smart Tv. Ενεργοποιήθηκε άμεσα. Βρήκε το προφίλ μου που είχα δημιουργήσει.
ΑΨΟΓΑ
καλα ειναι τα μπασιματα...![]()
Γερό μπάσιμο της NOVA για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό – Ζαλίζουν τα χρήματα!
Το παρασκήνιο και οι προϋποθέσεις των συμβολαίων.dailymedia.com.gr
Η Nova προφανώς διαθέτει χρήματα και χτυπάει υψηλές προσφορές για να πιέσει την Cosmote, καθώς σε λίγο καιρό έχουμε και τον διαγωνισμό για τα ευρωπαϊκά κύπελλα που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα καταλήξουν.ολο μπασιματα γινονται και στο τελος και οι τρεις θα καταληξουν εκει που ηταν. Δεν καταλαβαινω γιατι η cosmote που εχει χασει τοσο περιεχομενο δεν δινει τα ρεστα της για να κλεισει και τους 3. Αν π.χ. το 2024 χασει και το Ιταλικο πρωταθλημα εκει θα εχει σοβαρο προβλημα αν δεν εχει εξασφαλισει τους 4 μεγαλους και τις Ευρωπαϊκες διοργανωσεις.
εγω να σταθω στην πανεξυπνη επιλογη της νοβα να παρει το βελγικο πρωταθλημα.πραγματικα οταν το εβλεπα στο προγραμμα της γελαγα και ελεγε τι νοημα εχει.Και της εκατσε τετοιο απιστευτο πρωταθλημα να εχει τετοια τελευταια αγωνιστικη που στο τελευταιο πενταλεπτο αλλαξε 3 φορες ο πρωταθλητης.να αλλαζω καναλι απο novanews σε nova5 για να βλεπω ποιος θα το παρει!!!και ηταν μεγαλη χαζομαρα που δεν τα βαλανε σε ξεχωριστο καναλι στο novaprime πχ λεπτο προς λεπτο απο το να δειχνουν τα παντελως μα παντελως αδιαφορα ισπανικα της τελευταιας αγωνιστικης!επαθα πλακα με βελγικο πρωταθλημα!αραγε θα το εχουν και του χρονου?Εγώ αντιθέτως, μετά από πολλά πολλά χρόνια στην Cosmote και ως συνδρομητής την Nova πλέον, ενδιαφέρομαι πιο πολύ για την Premier League που ευχαριστιέμαι να βλέπω ποδόσφαιρο και δυστυχώς δεν μου λείπει καθόλου το δύσμοιρο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Βλέπω και λίγο Ισπανία/Γερμανία και γεμίζω τις ποδοσφαιρικές μου ημέρες. Αυτό που θα μου λείψει είναι το champions/europa/conference league, αλλά είναι και ευκαιρία να βγαίνω μια-δυο μέρες την εβδομάδα να τα βλέπω με καλή παρέα.
Γούστα είναι αυτά, αν συνεχίσει η Super League όπως ήταν φέτος, ίσως αλλάξω γνώμη.
Έδειχναν στο prime την εξέλιξη και στο Βέλγιο.εγω να σταθω στην πανεξυπνη επιλογη της νοβα να παρει το βελγικο πρωταθλημα.πραγματικα οταν το εβλεπα στο προγραμμα της γελαγα και ελεγε τι νοημα εχει.Και της εκατσε τετοιο απιστευτο πρωταθλημα να εχει τετοια τελευταια αγωνιστικη που στο τελευταιο πενταλεπτο αλλαξε 3 φορες ο πρωταθλητης.να αλλαζω καναλι απο novanews σε nova5 για να βλεπω ποιος θα το παρει!!!και ηταν μεγαλη χαζομαρα που δεν τα βαλανε σε ξεχωριστο καναλι στο novaprime πχ λεπτο προς λεπτο απο το να δειχνουν τα παντελως μα παντελως αδιαφορα ισπανικα της τελευταιας αγωνιστικης!επαθα πλακα με βελγικο πρωταθλημα!αραγε θα το εχουν και του χρονου?
πιο πολυ τα αδιαφορα ισπανικα εδειχναν στο prime νομιζωΈδειχναν στο prime την εξέλιξη και στο Βέλγιο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.