Νέα για τη Nova

Αυτό το μοντέλο ήδη γίνεται στις άλλες βαλκανικές αγορές του United Group, μεταπουλούν το αθλητικό περιεχόμενο π.χ. στη Βουλγαρία το εξτρά ειδικό πακέτο αθλητικών καναλιών "Diema Sports" σε όλες τις βουλγάρικες πλατφόρμες με εξτρά κόστος... Το ίδιο κάνει και A1 Bulgaria με το ειδικό πακέτο αθλητικών καναλιών "Max Sport"...
Το ίδιο θα γινει και εδώ

• Like
Reactions: tiniakos
Άμα είναι +3 ευρώ το επιπλέον κόστος, οκ.
Αν όμως το 3ευρο δεν συμπεριλαμβάνει τα αθλητικά και ζητά κάνα 15άρι, τότε αλλάζει το θέμα...

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Το είχε πει ο μποζιονελος και είναι ίσως το καλύτερο νέο που μπορούσαμε να δούμε. Εμένα θα λήξει όπου να ναι η μία από τις 2 πλατφόρμες οπότε μου έκαναν εμένα τεράστιο δώρο 😂

• Like
Ας κρατάμε μια πισινή, μπορεί σε αυτό το «έξτρα» να μην περιλαμβάνεται ΟΛΟ το αθλητικό περιεχόμενο της άλλης πλατφόρμας αλλά ένα επιλεγμένο κομμάτι του.

Ας κρατάμε μια πισινή, μπορεί σε αυτό το «έξτρα» να μην περιλαμβάνεται ΟΛΟ το αθλητικό περιεχόμενο της άλλης πλατφόρμας αλλά ένα επιλεγμένο κομμάτι του.
Εγώ σκέφτηκα μην το κάνουν μόνο για τη euroleague ή για το ελληνικό πρωτάθλημα

• Like
Reactions: Joker19
Πάντως αν πρόκειται για αντιγραφή του Κυπριακού μοντέλου θα είναι για τα πάντα η συμφωνία.

• Like
Reactions: angelalex
Θα μπορει ας πουμε ενας συνδρομητης cosmote να εχει προσβαση πχ στο ns prime;

Απο αυτο που γραφει μιλαει για τους εντος εδρας αγωνες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακου και της Euroleague.

Πολύ καλό νέο!! Αλλά δεν αναφέρει πουθενά champions League κλπ. Αν αυτά μένουν αποκλειστικά στην Cosmote, τότε η Cosmote είναι η κερδισμένη.
Επίσης δεν λέει τίποτα για τα ξένα πρωταθλήματα της ΕΟΝ. Ας περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για να δούμε.

• Like
Άμα είναι +3 ευρώ το επιπλέον κόστος, οκ.
Αν όμως το 3ευρο δεν συμπεριλαμβάνει τα αθλητικά και ζητά κάνα 15άρι, τότε αλλάζει το θέμα...
Προσωπικά δίνω άνετα 10 και 15 ίσως επιπλέον στην Cosmote για να βλέπω ευρωλιγκα και εντός των υπολοίπων στην SL για να μην μπλέξω με νέα συμβόλαια με Nova, EON TV κτλ. Premier League, La Liga, Bundesliga δεν με ενδιαφέρουν, ειδικά για PL που βλέπω μακριά και αγαπημένοι με τον Σωτηρακοπουλο και λοιπούς

Στην τελική ευθεία deal Cosmote TV-Nova στο αθλητικό περιεχόμενο​

Θέμα ωρών η συμφωνία μεταξύ Cosmote TV και Nova για τη χονδρική διάθεση του αθλητικού περιεχομένου. Οι δύο πλατφόρμες θα προσφέρουν κοινό περιεχόμενο, ώστε οι συνδρομητές να έχουν πρόσβαση σε όλο το φάσμα που έχουν ήδη «κερδίσει».

• Like