ΝΕΑ ΗΧΕΙΑ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ

lakiss51

Supreme Member
8 December 2006
4,926
ΝΕΑ ΗΧΕΙΑ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ (!) κατα τα φαινομενα αγορας μεταχειρισμενωνϴB&W 805n (εκτος κι αν μετα τις γιορτες αλλαξουν τα πραγματα, δεστε κι εδω:http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1036557#post1036557).
Προκειμενου να καλυψω το ηχητικο κενο των M1/B&W απο αποψης μουσικης ποιοτητας σε stereo λειτουργια, προτιθεμαι να αγορασω ζευγος ηχειων βασης, με τιμη στα 800 περ. Εχω το 5καναλο Μ1 με σαμπ, αλλα για μουσικη θελω κατι καλυτερο απο τα δορυφορακια, που ναι μεν ειναι αξιολογο για σινεμα, αλλα πασχει στη μουσικη. Η απορια μου βεβαια ειναι πως το Hitech τα αξιολογει ως σχεδον hi end αλλα δεν νομιζω -- τελος παντων.
Λοιπον:με ενισχυτη 7καναλο Pioneer AXV2 7X130 ή 2X140 ζητω τη συμβουλη σας για αγορα ηχειων ΒΑΣΗΣ (δεν χωραει αλλο τι!) που να συνεργαζονται με το σαμπ της B&W (AS20 ;) -για συνεργασια με τα σαραουντ δεν...καιγομαι!
Ιδεες -προτασεις;

Χωρίς να επιθυμώ να καταταχθεί το γραπτό μου στα ανέκδοτα του ήχου, αφού έχετε το συγκεκριμένο ενισχυτή, ακούστε τον σε συνδυασμό με το σετ Compact της εταιρείας Castle.
Το σετ περιλαμβάνει το κεντρικό compact L,C,R, τους δορυφόρους compact και το compact sub.

Μη σας ξεγελάσει το μέγεθος των ηχείων, όπως –πιθανολογώ- θα το δείτε από την ιστοσελίδα της Castle.
Ο συνδυασμός είναι εξαιρετικός, άσχετα προγράμματος, είτε πρόκειται για κινηματογράφο, είτε πρόκειται για μουσική.

Αν ο χώρος σας είναι σχετικά μεγάλος, μπορείτε στη θέση των compact satellite, να συνδέσετε τα Stirling 3.

Απάντηση: Re: ΝΕΑ ΗΧΕΙΑ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ

Χωρίς να επιθυμώ να καταταχθεί το γραπτό μου στα ανέκδοτα του ήχου, αφού έχετε το συγκεκριμένο ενισχυτή, ακούστε τον σε συνδυασμό με το σετ Compact της εταιρείας Castle.
Το σετ περιλαμβάνει το κεντρικό compact L,C,R, τους δορυφόρους compact και το compact sub.

Μη σας ξεγελάσει το μέγεθος των ηχείων, όπως –πιθανολογώ- θα το δείτε από την ιστοσελίδα της Castle.
Ο συνδυασμός είναι εξαιρετικός, άσχετα προγράμματος, είτε πρόκειται για κινηματογράφο, είτε πρόκειται για μουσική.

Αν ο χώρος σας είναι σχετικά μεγάλος, μπορείτε στη θέση των compact satellite, να συνδέσετε τα Stirling 3.
Aληθευουν δηλδη οι επαινοι του ΗΧΟΥ; http://www.hxos.gr/show_page.php?page_id=499&cat_id=32
Με προβληματιζουν τα λιγα βατ των ηχειων

Λογικά, στην αντιπροσωπεία της Castle, Audio Evolution, θα υπάρχει το σύνολο προς ακρόαση.
Δε νομίζω να δυσαρεστηθούν αν κλείσετε ένα ραντεβού και είστε εκεί με τον ενισχυτή σας για την ακρόαση του συστήματος ; -)
Αν ο χώρος σας είναι μεγάλος, ζητήστε να ακούσετε και τα Stirling 3 ως front ηχεία.