Νέα iMac

Εννοειται οτι μπορουμε να διαφωνουμε !

Ο καθενας επιλειγει οπως αυτος νομιζει σωτο...

Εγω απο το 1985 εχω αλλαξει απειρους υπολογιστες, απο Spectrum kai Amstarnd , μεχρι Amiga - ΠΟΛΛΑ PC και εδω και μια δεκαετια περιπου αποφασια να στραφω σχεδον εξ ολοκληρου σε Mac.
Aυτο, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο, να μην ασχολουμε με format-defragment , ιους - trojan , στησιμο-ξεστησιμο ,κλπ.
Επισης , ειναι το standart στη δουλεια μου (monter -γραφιστας) κι επιπλεον ειναι θεμα αισθητικης, εμπειρια χρησης και καποιων προγραμματων που δεν υπαρχουν σε PC.

Δεν με νοιαζει να πληρωνω κατι παραπανω για ολα αυτα....

Last edited:
Απάντηση: Re: Νέα iMac

Αν εισαι μεσα σε εγγυηση, η Apple θα σε καλυψει.

Αν εισαι εκτος, μια επισκεψη στο επισημο sevice kai σε μια μερα εισαι ετοιμος!

Α, τόσο απλά δηλαδή! Αν κάποιος μένει στην Σάμο (ας πούμε) θα πάει στο επίσημο κέντρο της γειτονιάς του και σε μία μέρα θα είναι έτοιμος. But, wait a minute... υπάρχει τέτοιο κέντρο στη Σάμο (ή στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης); :Banane0:

Καλά αυτό το ξέρουν όλοι. Πόσο θα του κοστίσει όμως η μεταφορά και πόσες ημέρες θα κάνει να δει τον iMac του; Και αυτά για μία αλλαγή ...δίσκου; Που θα μπορούσε να τον αγοράσει (ή έστω παραγγείλει online) και να τον είχε άμεσα στα χέρια του από τοπικά καταστήματα...

Όταν έχεις την εξυπηρέτηση δίπλα (ή μερικά χιλιόμετρα παρακάτω) βλέπεις τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Όμως δεν ισχύει το ίδιο για όσους μένουν μακριά. Και αν υπάρχει μεγάλη βλάβη στο μηχάνημα είναι κατανοητή όλη αυτή η φασαρία του πήγαινε - έλα με τα κούριερ. Όχι όμως και για βλάβες όπως ένας σκληρός ή άλλες τετριμμένες (για όσους δεν έχουν iMac) αλλαγές στον υπολογιστή.

Last edited:

Ε τι να σου πω.... -bye-

Καθε μηχανημα εχει φτιαχτει μ ενα σκεπτικο.
Τον Imac τον εχεις οπως ειναι, δεν ειναι για πολα-πολλα ... ουτε τον ανοιγεις , ουτε τον "πειραζεις"... εκτος κι εχεις γερα νευρα...

http://www.youtube.com/watch?v=l0fQaaVYMjM

Πωπω, σφαίρα πάει!

Οι ssd ειναι η πιο καλη αναβαθμιση που μπορεις να κανεις σ ενα μηχανημα (μαζι με τη μνημη).
Το δοκιμασα πριν αρκετο καιρο στο HTPC μου και τωρα στο νεο Macbook pro και δεν ξαναγυρναω πισω !

που μπορουμε να βρουμε αυτο το wallpaper που ειχε στον 27-ρι?

Οι ssd ειναι η πιο καλη αναβαθμιση που μπορεις να κανεις σ ενα μηχανημα (μαζι με τη μνημη).
Το δοκιμασα πριν αρκετο καιρο στο HTPC μου και τωρα στο νεο Macbook pro και δεν ξαναγυρναω πισω !

Γιάννη μόνος σου το έκανες στο macbook? Υπάρχει κάπου η διαδικασία?

Ε τι να σου πω.... -bye-

Καθε μηχανημα εχει φτιαχτει μ ενα σκεπτικο.
Τον Imac τον εχεις οπως ειναι, δεν ειναι για πολα-πολλα ... ουτε τον ανοιγεις , ουτε τον "πειραζεις"... εκτος κι εχεις γερα νευρα...

http://www.youtube.com/watch?v=l0fQaaVYMjM

παντος αυτο το λινκ δεν το ανοιγει απο το iphone και το ipad... δε ξερω γιατι?

Στο 17άρι μου macbookpro άλλαξα μόνος μου 2 φορές δίσκο στα πεντέμισι χρόνια που το έχω, απλά γιατί χρειαζόμουν περισσότερη χωρητικότητα. Το αυτό θα επιθυμούσα να κάνω και για κάθε μελλοντικό μου υπολογιστή. Αν η apple δεν θα μου το επιτρέπει, απλά δεν θα πάρω imac.

Στον imac , ετσι κι αλλιως δε μπορεις ν αλλαξεις μονος σου δισκο.
Μονο το service μπορει.

Αν φυσικα εχεις χρονο και κουραγιο , υπαρχουν οδηγοι γι αυτο...

Αν δε θες Imac , ειπαμε , υπαρχουν τα mac mini kai mac pro.

Χθες έτυχε να πέσει στα χέρια μου ένας macbook pro που -εκτός των πολλών άλλων- είχε ssd πάνω του...

Ε ρε παιδιά, το μηχάνημα απλά πετούσε!

Ούτε να το σκεφτεί, ούτε να περάσουν κάποια δευτερόλεπτα, ούτε τίποτα.

Με λίγα λόγια, πατάς το κουμπί και βουαλά!!

Μιλάμε δεν πίστευα ποτέ οτι θα υπήρχε ΤΟΣΟ μεγάλη διαφορά!

Γιάννη στα δικά μου μάτια, ήταν ένα τελείως διαφορετικό μηχάνημα!
Kαμία απολύτως σχέση με τους mac χωρίς ssd.....

181981_1916255385238_1207569026_32351610_6142797_n.jpg

Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς, αλλά μόλις την είδα μου ήρθε αμέσως στο μυαλό ο Γιάννης.

Οπότε Γιάννη, δική σου.