Νέα iPod!!

Απάντηση: Re: Νέα iPod!!

η ιδέα ήταν να πείσεις έναν λαό ότι θα ακούει τραγούδια on the go και θα τα κατεβάζει από το ίντερνετ.

όλοι τον είπαν ηλίθιο.

όπως και όταν βγήκε το πρώτο walkman.
Όλοι λέγανε αυτοκτονεί η sony.
(το θυμάμαι σαν χτες. Τότε ίσως ήσουν παιδί)

Το θέμα είναι να έχεις την ιδέα και μετά να την πασάρεις.
ΟΛΟ και κάποιον θα βρεις να στην υλοποιήσει.

Το θέμα είναι να πλασάρεις την κατάλληλη ιδέα την κατάλληλη στιγμή.
O Jobs δεν είναι τυχαίος. Η λέξη innovation είναι συνδεμενη με αυτόν και την Αpple γενικότερα.Οπως και δεν ήταν λίγες οι φορές που παρουσίασε τόσο πρωτοπορειακά προιόντα που απέτυχαν επειδή δεν ήταν έτοιμος ο κόσμος να τα δεχτεί.Ενα απλό παράδειγμα το Newton (αρχές '90s,με Arm επεξεργαστή παρακαλώ) ή τα NeXT (όπου στήθικε ο πρώτος www σέρβερ).
Τα παθήματα μαθήματα βέβαια, και τώρα για κάθε μισή ώρα που μιλά πάνω στην παρουσίαση παραμιλά ο κόσμος για το επόμενο εξάμηνο.

Last edited:

Κι οτι ημουν ετοιμος να πουλησω το δικο μου 80αρι ipod,τωρα θα περιμενω μεχρι να βγει ipod touch με μεγαλη χωρητικοτητα.

Μία απο τα ίδια. Πήρα το 80άρι τώρα το καλοκαίρι.Ευτυχώς οι αλλαγές για κάποιον που έχει ήδη iPod 5ης γενιάς δεν είναι τόσο συνταρακτικές (μιλώντας για το αντίστοιχο iPod Classic).
Aπό την άλλη με τέτοια τιμή, κάποιος που θέλει να πάρει το Touch γιατί να μην δώσει 100$ και να πάρει το iphone?

Κι οτι ημουν ετοιμος να πουλησω το δικο μου 80αρι ipod,τωρα θα περιμενω μεχρι να βγει ipod touch με μεγαλη χωρητικοτητα.

Κι εγώ μια από τα ίδια. 16gb είναι πολύ λίγα.

Για την οθόνη τα βλέπετε έτσι; 3.5" και στο ipod....μετά μου λέτε τι να την κάνω την μεγάλη οθόνη στο κινητό....

Μπράβο Νίκο για την αναλυτική παρουσίαση.
Τα νέα πολλά κ ευχάριστα, χαμηλότερη τιμή στο iphone, νέα ipods, το μικρό με οθόνη, το touch ipod κτλ...
Προφανώς το touch θα έχει σύντομα κ μεγαλύτερο από τα 16gb.
Επίσης πιστεύω ότι το τηλέφωνο θα αποκτήσει σύντομα έκδοση 16gb. Αφού καταργήθηκε το 4gb κ υπάρχει μόνο το 8gb.
Ήμουν έτοιμος να πάρω από Αμερική ένα 8gb αλλά τώρα μάλλον θα περιμένω...χιχιχιχιχιχιχι

Σίγουρα θα βγει και έκδοση στα 16Gb (για το iPhone).
Απλά ήδη για τα νέα Τouch δεν υπάρχει υψηλή διαθεσιμότητα (θα διατεθούν τέλη Σεπτεμβρη) οπότε το βάρος για τώρα είναι εκεί.
Πιστεύω οτι στην Μacworld Σεπτεμβρίου στο Παρίσι θα ανακοινωθούν, όπως και τα ευρωπαικά μοντέλα του iPhone.

Είναι η Apple Expo 2007 που γίνεται φέτος στις 25 και 29 Σεπτ.
Εκτός από την Apple, θα βρίσκονται εκεί και όλοι οι κατασκευαστές software και hardware που αφορούν τον κόσμο της Apple.
Aπό εκεί θα έχουμε και αποκλειστικές φώτος (και αυτό είναι δέσμευση;) )

Εκατσα και είδα πάλι όλο το keynote.

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά εγώ ετοιμάζομαι πάλι να τα χώσω.
Πάω για nano και touch.

Α ρε Steve τι μας κάνεις.

Αν ήταν Λονδίνο δεν το σκεφτόμουν καν. Τώρα προτειμώ να το παλέψω για Macworld στο Σαν Φρανσίσκο τον Γενάρη, όπου θα μπορέσω να δω και το Infinity Loop και πολλά άλλα.

Αυτά ήταν λοιπόν τα νέα iPod..:grinning-smiley-043

Ας θυμηθούμε πως ξεκίνησαν όλα :

Λοιπόν τα νέα iPod nano τα ερωτεύεσαι.Έπαιξα με ένα nano προχτές.
Τρομερά λεπτό και ελαφρύ, πολύ καλή ποιότητα και σε ταινίες διαβάζεις τους υπότιτλους άνετα.Πολύ καλό και το νέο interface.
Εχω μεν το 80άρι, αλλά κάτι μου λέει οτι θα χτυπήσω και ένα τέτοιο....

nano.jpg