Νέα και ανακοινώσεις

Re: Απάντηση: Νεα και ανακοινωσεις

εχεις δικιο. ενας Flashaholic πιστευω πρεπει να εχει εστο ενα φακο απο τιτανιο . και εχω πολυ ορεξη... θελω tactical , η Quark mini ti δεν ειναι. φισικα θα ηθελα ενα McGizmo Haiku-G, αλλα - πολλα τα λεφτα . θα ψαξω για κατι φθηνοτερο. ισως ενας Volere AA titanium

Αν ηταν να διναμε 500 δολ. για ενα φακο θα προτιμουσα να επαιρνα εναν τορνο να τον φτιαξω ο ιδιος
Οι κινεζοι εχουν παραξυπνησει!!!!!!!!

Απάντηση: Νεα και ανακοινωσεις

οποιον ενδιαφερει - φακος ( τον ειχα ) με optics με δυο ΑΑ, 100 λουμεν ( πιστευω 150λ ) , 12 ευρω με 2 ενερτζαιζερ στη συσκευασια -
http://www.aldi.gr/gr/html/offers/58_16642.htm
2wqcoeq.jpg

Last edited:
Re: Νεα και ανακοινωσεις

τι λετε ρε παιδια.....ξερεται τι σημαινει 3watt LEd? φθηνο πραγμα κινεζικο....για δεστε το τοπικ με τα λεντ....

αν βγαλει 70 πραγματικα εγω ειμαι χορευτρια....με 12 ευρω αγοραστε ενα romisen!

Βρε αφηστε τον φιλο μας τον teomav να πει κανεναν καλο λογο
για τον φακο του να τον πουλησει,
αμεσως να πειτε ολοι σας
:party:
τζαμπα τον δεινει το παλικαρι!!!!!!!!!

αμαν ! την εκανα! νομιζα οτι το εβγλε στο σουπερμαρκετ για πουλημα...

αλλα να ο γυρισω....teo θελουμε φωτο απο το λεντ...κια συγκριση φωτεινοτητας με αλλον φακο...

δεν το πουλαω παιδια :laugh: , τον πουλαει ALDI την πεμπτη, τον δικο μου τον χαρισα (αγωρασμενο απο ALDI πριν 8 μηνες) . δεν κανω διαφημιση . εχει λεδ CREE XRC N3 με optics χτιπαει σχεδον το ιδιο ( throw πανω απο 100μετρα ) με rrt-0 (rcr123) και σε φωτεινοτητα σαν rrt-0 ( με 1,2 volt eneloop) . εγω δεν περιμενα τετοια αποδοση . εχει ομως μικρο hotspot, μια σκαλα και SOS. ειναι για μακρια. να ειστε καλα!

Last edited:
συγουρα, ο κατασκευαστης λεει για rrt-0 240lumen. γι'αυτο εγω λεω 150 λουμεν και οχι 200 για το φακο του ALDI

O surefire δηλωνει για το e2dl - 200 λουμεν, και ομως ειναι πιο φωτεινος απο rrt-0 r2

γιατι μερικοι θα νομιζουν - 100λουμεν - μπα , σαν κερι θα φωτιζει

Last edited by a moderator:

παιδια, σημερα ελαβα τον trustfire st-50. ο φακος ειναι δυνατος και ωρεος , αλλα εχει μεγαλο ελλατομα - στραβο λεδ ( ειναι στραβα τοποθετημενος κατω απο τον θρουλλο), με αποτελεσμα πολυ κακο hotspot :bigcry::bigcry::bigcry: δεν ξερω τι να κανω. στεναχωρεθηκα.

ελα μην στεναχωριεσαι. Και εγω εχω ενα δυο τετοιους. Και ο ενας ειναι ο Surefire E2DL 200 Lumens...το Λεδ του ειναι εκτος κεντρου. Κλεινει περισσοτερο προς τα εξω σε καποια μερια. Και εγω εχω στεναχωρηθει αλλα δεν με πειραζει γιατι αυτο φαινεται μονο κοντα.

Teomav, όντως άσχημο. Αν θες να στον φτιάξω το αναλαμβάνω δεν είναι δύσκολο(προφανώς αφιλοκερδώς απλά για αποφυγή παρεξηγήσεων). Βέβαια από βδομάδα γιατί θα λείπω μέχρι τις 15 διακοπές. Ίσως και κανείς άλλος να μπορεί να σε βοηθήσει που να είναι πιο κοντά σου.
Το led πατάει καλά? Δε πιστεύω να έχουν κάνει καμιά πατάτα και να είναι στραβά καθ'ύψος τοποθετημένο και να μη πατάει καλά για τη ψύξη του!

Last edited:

θα τολμησω να το υποθεσω.....οσες φορες κολλησα πλαγια λεντ δεν ειχε τετοια δεσμη.....
φοβαμαι μηπως εχει και πολυ παστα

Τεο για ξεβιδωσε το κεφαλι και δωσε φωτο...

που εισαι? ισως μπορεσω να το δω και εγω...