Nεα καναλια Al Jazeera Sports απο τη νεα χρονια!

Μαύρίλα, μαύρη κι άραχνη...

Από που να πάρω κι εγώ την καρτούλα ρε μάγκες για dreambox-500 κάνει?

Στις συχνοτητες του Nilesat η εικονα ειναι πολυ ανωτερη απ'οτι στον Hotbird!
Συν το γεγονος οτι στον Nilesat θα εχεις επιπλεον καναλια ESPN, ESPN Classic, ESPN America και NBA TV! Οσο για τα 2 HD καναλια δεν υπαρχει πληροφορια οτι θα ανεβουν στον Hotbird, αρα η τοποθετηση πιατου ενος μετρου στις 7 μοιρες δυτικα συμφερει για αρκετους λογους. Ενας επιπλεον ειναι και η free to air μεταδοση της Bundesliga για τα δυομισι επομενα χρονια απο το Dubai Sports 1 και 2. :2thumb22sup:

να ρωτησω κατι ρε παιδια.απο κοζανη θα καταφερω να πιασω το nilesat 7w me 1.20m piato?

Καλησπέρα παιδιά.Έχω την κάρτα και όλα τα κανάλια παίζουν κανονικά εκτός του +10.Ξέρετε γιατί;Άκουσα ότι είναι free το συγκεκριμένο αλλά δεν το βλέπω.....

το +10 ειναι ελευθερο μεχρι τελους του μηνα μετα θα ξανακλοιδωσει.τωρα που δεν το βλεπεις ξαναβαλε την συχνοτητα του καναλιου και κανε σαρωση πρεπει να στο κατεβασει.μπορει να κολησε ο δεκτης και δεν το κατεβασε.

Καλημέρα.Συμβαίνει κάτι περίεργο.Όταν η κάρτα είναι μέσα στον δέκτη παίζουν τα κανάλια +1 έως +9.Όταν την βγάζω παίζει μόνο το +10.Τα ξανακατέβασα αλλά τίποτα.Ξέρετε γιατί;Δέκτη έχω τον commander

Γειά σας.Έχετε πρόβλημα με τα κανάλια;Γιατί εμένα ξαφνικά εκεί που έβλεπα μαύρισαν όλα.....

πολυ μαυριλα επεσε ξαφνικα στα καναλια τι διολο εγινε βραδιατικα.και εμενα δεν ανοιγουν.ισως εχουν καποιο προβλημα οι αραβες.