NEA ΚΑΡΤΑ SIM...

thundergav

Senior Member
26 September 2007
608
Έχω το ίδιο νούμερο και την ίδια κάρτα sim περίπου 8 χρόνια...Αύτο καθίστά την κάρτα αρκετά παλαιά .

Γίνεται να την αλλάξω ( χώρις βέβαια να αλλάξω τον αριθμό του κινητού μου ) και πως ??

Ας βοηθήσει κάποιος γνώστης παρακαλώ.....

Εννοείται. Αν πας σε κάποιο υποκατάστημα της εταιρείας που ανήκει η sim σου την αντικαταστούν στο ίδιο νούμερο (όπως ακριβώς και στην περίπτωση απώλειας). Με ένα μικρό αντίτιμο φυσικά (περίπου 15?).

και γινεται άμεσα αυτό ή κανεις αίτηση και περιμενεις x μέρες ?

Σας ευχαριστω παίδες ...και κατι τελευταιο ..η καινούργια θα έχει κάποιες διαφορές απο την παλιά ??

λες να διορθωνει και το προβλημα με τα ονοματα η καινουργια καρτα ?

Παραδειγμα : Όταν πάω να αποθηκευσω ένα όνομα στην SIM (οχι στο τηλ) οι χαρακτηρες που έιναι διαθέσημοι είναι λίγοι δεν μπορω ας πουμε να γράψω Θανασης Παπαδοπουλος, θα μου το κοψει σε Θανασης Παπαδ . και δεν είναι θέμα κινητου γιατι στη μνημη του κινητου μπορει να αποθηκευτει ολοκληρο το ονομα .

εμενα σε μεγαλα ονοματα σταματα στα 20γραμματα και πεφτει ξενερα....Ωστοσο οι 220 που χει η cosmote δεν φτανουν ουτε για ζητω αν σκεφτεις οτι καθε επαφη εχει πχ 3 τηλεφωνα...

Επίσης θα είναι λογικά και 3G η κάρτα που θα σου δώσουν. Βασικά απαίτησε το αν και πια πρέπει να μην υπάρχουν παλαιότερες. Κατά αυτό τον τρόπο είσαι καλυμμένος 100% για 3G roaming στο εξωτερικό.

Σ ευχαριστώ πολυ για την συμβουλή σου Γιώργαρε ,θα την ακολουθήσω πιστά.. :tee:

Να γράψω ότι είναι τεχνικά δυνατό να έχεις 3G με μια συσκευή και ένα δίκτυο που το υποστηρίζει ακόμη και αν η sim σου είναι παλιά. Όμως αυτό δεν είναι κανόνας και ειδικά όταν είσαι με roaming. Εγώ άλλαξα τη sim μου πριν 3 χρόνια περίπου όταν πήρα το htc tytn γιατί η αρχική είχε προβλήματα συμβατότητας με τη συσκευή (την είχα από προϊστορική εποχή).