Νέα κατηγορία. Σχόλια και Προτάσεις για βελτιωση

Συμφωνώ απόλυτα.

Διαθέτουμε ενα φορουμ προτυπο και κορυφαιο στο αντικειμενο του και το "κομματι" μας ειναι πραγματικα μοναδικο με απίστευτη θεματολογια και ποιοτητα θεματων.

Ειναι στο χερι ολων μας να ενισχυσουμε αλλα και να προστατεύσουμε αυτο που εχουμε φτιαξει ολοι μαζι.

Προσωπικα συμφωνω απολυτως και....εξουσιοδοτω εκ των προτερων τους adminαίους να σβηνουν οποιο ποστ μου ειναι...για σβησιμο. :)
Με την ευκαιρια, μονο, να προτεινω, αν ειναι τεχνικα εφικτο, να προστεθουν καποιες λειτουργιες και για οσους (εμενα 😛 ) μπαινουν κυριως απο κινητο:
Edit στα μηνυματα, δυνατοτητα πολλαπλης παραθεσης κτλ.
Θα βοηθησουν πολυ, και, στη μειωση των "spam".

Ειμαι στην πολυ ευχαριστη θεση να ενημερωσω οτι απο σημερα ο Θανασης (Σωφρον) θα ειναι μελος της συντονιστικης ομαδας της κατηγοριας μας, των εργαλειων!

Μια αριστη επιλογη απο την Διαχειριστικη Ομαδα, καθως ο χαρακτηρας, οι γνωσεις και η διαθεση προσφορας του Θαναση ειναι πολυτιμα συστατικα και λιαν ευπροσδεκτα!

Ειμαι σιγουρος οτι μιλω εξ' ονοματος ολων μας για να ευχηθω...

...Καλως ορισες Θαναση και καλη επιτυχια στα νεα σου καθηκοντα!!

Απάντηση: Re: Νέα κατηγορία. Σχόλια και Προτάσεις για βελτιωση

Συνάδελφε paintballά, καλή αρχή! :)

μετα απο τοσα χρονια (!!!!!) εδω μεσα "τσιμπησα" και εναν paintballα :ernaehrung004:

Σας ευχαριστω πολυ ολους

Re: Απάντηση: Re: Νέα κατηγορία. Σχόλια και Προτάσεις για βελτιωση

μετα απο τοσα χρονια (!!!!!) εδω μεσα "τσιμπησα" και εναν paintballα :ernaehrung004:

Σας ευχαριστω πολυ ολους

Και αλλοι υπάρχουμε.
Να κανονισουμε και αναμέτρηση!
FB-IMG-1581954891790.jpg

Συγχαρητήρια Θανάση!! Τέτοια άτομα στον συντονισμό είναι αναβάθμιση για την κατηγορία μας.
Κυρ να μαζευτούμε για κάνα paintball ( εγώ έπαιζα μερικά χρόνια airsoft)

αστο Κυρ ... εγω εχω φωτο απο φιλμ
με αυτο το οπλο και την εξαρτηση ... ελευθερο σκοπευτη σε ειχαν βαλει?

αναμετρηση ναι

ευχαριστω Κωστη (costas1965) και Βασιλη :ernaehrung004:

αστο Κυρ ... εγω εχω φωτο απο φιλμ
με αυτο το οπλο και την εξαρτηση ... ελευθερο σκοπευτη σε ειχαν βαλει?

αναμετρηση ναι

ευχαριστω Κωστη (costas1965) και Βασιλη :ernaehrung004:

Οταν θα κρατας τον πισινο σου στο πεδιο θα τα πουμε....

Οι ελευθεροι σκοπευτες δηλαδη στο paintball επιλεγονται ατομα που ειναι λιγο δυσκινητα, γέρικα η/και παχουλα?

Με λιγα λογια oσοι ειναι ευαλωτοι σε συνθηκες πραγματικης μαχης και τους δινουν αυτον τον ρολο ετσι για να συμμετεχουν χωρις να εμποδιζουν?