Nέα κεφαλή

Η τελική κρίση θα γίνει μέσα σήμερα αύριο μεταξύ Benz Glider (οι wood πάνε στο χιλιάρικο) και Maestro/Talisman της Clearaudio.
Tην kontrapunkt A μάλλον την βγάζουμε έξω....

Talismann τη συστήνω κι εγώ, αφού πλέον την έχω, αλλά μη βγάζεις έξω και τις Ortofon, ειδικά την Kontrapunkt.
Κάνε καμιά δοκιμή.
Τώρα, όσον αφορά τη Maestro, ξέρω κι εγώ; Με ελάχιστα παραπάνω παίρνεις Talismann...

Oι Benz είναι πιο μαλακές και νομίζω θα χάνει πολύ λεπτομέρεια το σύνολο, επειδή και το Gyro έχει μαλακό χαρακτήρα.

Oι Benz είναι πιο μαλακές και νομίζω θα χάνει πολύ λεπτομέρεια το σύνολο, επειδή και το Gyro έχει μαλακό χαρακτήρα.
Για αυτο τον λογο δεν θα εβγαζα απο την λιστα την Dynavector 17D3

Νομίζω όμως ότι ανέβασαν την τιμή της τελευταία. Πρέπει να πηγαίνει κάπου χιλιάρικο τώρα.

Συμφωνώ πάντως, είναι κορυφαία κεφαλή.

Κοντά στα 700 ευρώ για Gyro με RB600...
maestro, κάποια benz, kontrapunkt Α;
Άλλη;
Grado Sonata
Audio Technica AT-33EV
δύο κορυφαίες και η κάθε μία με ξεχωριστό ήχο απο τους άλλους.Στην πρώτη πάιρνεις ζεστό αναλογικό ήχο,πλούσια μεσαία, με χαμηλό που θα σε συνεπάρει!!,στην δεύτερη ανάλυση με εξαιρετικές υψηλές χωρίς να κουράζουν και να ξίνουν!!με εκτεταμένο χαμηλό και τεράστια πραγματικά εικόνα,με βάθος και ύψος.Η επιλογή είναι θέμα γούστου.

http://www.needledoctor.com/Dynavector-17D3-Phono-Cartridge?sc=2&category=370

995$ = 777

αλλα μην διστασεις κανε μια ερωτηση και ελλαδα μπορει να ειναι σε καλυτερη η και στην ιδια τιμη
ας μην στελνουμε ολα μας τα λεφτα εξω για μια μικρη διαφορα τιμης
Συμφωνω μα το σχολιο σου οτι τα λεφτα μας ειναι καλο να μενουν στη χωρα μας.Και προσθετω ακομη,οτι αν οντως μιλαμε για μικρη διαφορα,ας κρατησουν τα λεφτα στην χωρα,οι αντιπροσωποι,ιδιαιτερα σε τετοιες εποχες.Δεν χανει κανεις οταν βασιλευει η λογικη :a0210:

Μίλησα με Χρήστο Κοψιά και η τιμή της Dynavector 17d3 είναι στα 750 ευρώ ποότε παραμένει μιά απο τις καλύτερες επιλογές στα λεφτά της.

Μίλησα με Χρήστο Κοψιά και η τιμή της Dynavector 17d3 είναι στα 750 ευρώ ποότε παραμένει μιά απο τις καλύτερες επιλογές στα λεφτά της.
Ετσι μπραβο :a0210:

τον Χρηστο τον ξερω 20 χρονια ειναι ενα απο τα καλυτερα παιδια
θυμαμαι του ελεγα περιπου το 1991 ρε χρηστο βγαλε μου δυο rca απο την Nordmende να δωσω στον προ να ακουω απο το συστημα
χαχαχαχαχ τι θυμηθηκα
sorry για το offtopic:antlers: