'ΝΕΑ' Κινητής, Σταθερής και Ιντερνέτ (Καθημερινή ανανέωση!)

Ανάλογα το μέρος.
Το έχουν κάνει πολύ συγγενείς και φίλοι και κάνεις δεν έχει παράπονο, κάποιοι το έχουν και σε 4g Router.
Έχω δει και 1gbps έχω δει και 1mbps.
Παλιότερα θα σου έλεγα ότι η cosmote την οποία και έχω είναι μακράν η καλύτερη αλλά πλέον δεν ισχύει, έχει μπουκώσει πολύ το δίκτυο ειδικά σε τουριστικό νησί που μένω το καλοκαίρι η ποιότητα των υπηρεσιών πέφτει πολύ.

Εχει για ενα χρονο η cosm mobile internet με καρτα για 3 μηνες απεριοριστα data κ 9 μηνες 400gb 80e ισχυει εχει καποιος? Τα 400gb ειναι για καθε μηνα απο τους 9

Unlimited data χωρίς πολιτική ορθής χρήσης; Μήπως έχει όριο 300GB τον μήνα και μετά πέφτει δραματικά η ταχύτητα;
Είδα σε άλλα γκρουπ ότι πέρασαν το 1tb χωρίς πρόβλημα. Τι να σας πω τέτοια χρήση κάνουν λίγοι οπότε δεν μπορώ να σας απαντήσω με βεβαιότητα

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω στους 9μηνες στο καθε μηνα 400GB θα σου δινει για δεδομενα

Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω ποιο ειναι το ποιο συμφερον πακετο για απεριοστο ιντερνετ στο κινητο χωρις συμβολαιο
Frog με τα 144€, απεριόριστα χωρίς κόφτες. Αλλά μόνο από τα δύο καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μπορείς να το πάρεις.

Frog με τα 144€, απεριόριστα χωρίς κόφτες. Αλλά μόνο από τα δύο καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μπορείς να το πάρεις.
υπαρχει καπου στο σιτε ως πακετο να δουμε τι λεει ?

μην τρεχουμε ομονοια χωρις λογο

1761645142602.png

Last edited by a moderator:
υπαρχει καπου στο σιτε ως πακετο να δουμε τι λεει ?

μην τρεχουμε ομονοια χωρις λογο

View attachment 260102
Οχι, μόνο στα συγκεκριμένα καταστήματα, παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς. Νομίζω εκτός από τα απεριόριστα δεδομένα δίνουν και 200 λεπτά προς όλους. Πριν μερικές εβδομάδες ήταν όλα απεριόριστα και τα λεπτά.

Υπαρχει καπου στο επισημο site ?
Όχι.
Μη με ρωτάς αν είναι safe ή όχι το έχω προτείνει σε δεκάδες και κάνεις δεν έχει παράπονο και σε κανένα δεν μπήκαν χακερ στο λογαριασμό του για να του πληρώσουν τον Ενφια.

Σε μένα πάντως εδώ και μια βδομάδα που έχω μπεί, όλα δουλεύουν μια χαρά και δεν είχα κανένα πρόβλημα με την ενεργοποίηση...

Τι συμφερει τελικα frog η cosmo κ τα δυο τα δινει ο γερμανος?
Το ίδιο πράγμα είναι, το δίκτυο της Cosmote χρησιμοποιεί η frog. Το πακέτο το ετήσιο των 144€ με τα απεριόριστα δεδομένα το βρίσκεις μόνο στα 2 καταστήματα της frog σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει στο Γερμανό. Το χρησιμοποιώ από τον Απρίλη του 2024, δεν υπάρχει κανένας κόφτης δεδομένων και οι ταχύτητες είναι αυτές που πιάνει το δίκτυο της cosmote στην περιοχή σου.

Sent from my SM-A366B using Tapatalk

Το ίδιο πράγμα είναι, το δίκτυο της Cosmote χρησιμοποιεί η frog. Το πακέτο το ετήσιο των 144€ με τα απεριόριστα δεδομένα το βρίσκεις μόνο στα 2 καταστήματα της frog σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει στο Γερμανό. Το χρησιμοποιώ από τον Απρίλη του 2024, δεν υπάρχει κανένας κόφτης δεδομένων και οι ταχύτητες είναι αυτές που πιάνει το δίκτυο της cosmote στην περιοχή σου.

Είναι ίδια εταιρία ή για να μεταφέρεις cosmocarta θα χρειαστεί φορητοτητα και αλλαγη sim ?

Είναι ίδια εταιρία ή για να μεταφέρεις cosmocarta θα χρειαστεί φορητοτητα και αλλαγη sim ?
Κοσμοκαρτα, frog και what’s up είναι όλα cosmote. Οπότε για να πάρεις την προσφορά πρέπει πρώτα να πας σε nova ή Vodafone. Φυσικά μπορείς να πάρεις νέο αριθμό.

Κοσμοκαρτα, frog και what’s up είναι όλα cosmote. Οπότε για να πάρεις την προσφορά πρέπει πρώτα να πας σε nova ή Vodafone. Φυσικά μπορείς να πάρεις νέο αριθμό.

Οπότε η προσφορα θα ειναι για τον 1ο χρονο που θα πας μόνο ?

Με 144 έχεις για ένα χρόνο απεριόριστα δεδομένα. Μετά συνεχίζεις σε απλό frog με ότι πακέτα υπάρχουν. Έχει αναφερθεί ότι μπορείς να ξανά πάρεις το ίδιο πακέτο με 144 πάλι και τον επόμενο χρόνο αν επικοινωνήσεις με το κατάστημα αλλά αυτό δεν το ξέρω σίγουρα.

Πληρώνεις τα 144€ και αγοράζεις το πακέτο με τα απεριόριστα δεδομένα. Πριν λήξει το έτος και εφόσον θέλεις να ανανεώσεις πηγαίνεις πάλι στο κατάστημα της Frog και (εφόσον εξακολουθεί η frog να το δίνει) αγοράζεις ξανά το πακέτο.

• Like
Reactions: k.m.
Με 144 έχεις για ένα χρόνο απεριόριστα δεδομένα. Μετά συνεχίζεις σε απλό frog με ότι πακέτα υπάρχουν. Έχει αναφερθεί ότι μπορείς να ξανά πάρεις το ίδιο πακέτο με 144 πάλι και τον επόμενο χρόνο αν επικοινωνήσεις με το κατάστημα αλλά αυτό δεν το ξέρω σίγουρα.
Αγορασμένο τον Μάρτη του 2024 από το κατάστημα της Θεσσαλονίκης, πήγα τον Μάρτη του 2025 πάλι εκεί και ανανέωσα για ένα έτος καταβάλλοντας τα 144€.

• Like
Reactions: k.m.