Νέα : LED Cinema Display 27"

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,601
Πειραιάς
Νέα οθόνη στην οικογένεια των LED Cinema Display στις 27".

gallery_hero2_20100727.png
gallery_hero4_20100727.png

Η νέα οθόνη είναι στις αναλογίες 16:9, με ανάλυση 2560 * 1440, τεχνολογίας LED & IPS, οπτικής γωνίας 178 μοιρών, ενώ διαθέτει επίσης :
  • στέρεο ηχεό + υπογούφερ ισχύος 49watt,
  • iSight camera,
  • μικρόφωνο,
  • αισθητήρα φωτός,
  • 3 θύρες usb 2.0

Αναλυτικά εδώ : http://www.apple.com/displays/

Θα είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβρη.

Last edited:
Δεν είναι ακριβώς μια οθόνη...διαθέτει υψηλή ανάλυση, ηχεία με υπογούφερ, είναι led, κάμερα, μικρόφωνο, θύρες usb κτλ., συν αισθητική...

Tzαμπα ειναι , πολυ καλη τιμη, ιδιαιτερα αν κρινω απ την αποδοση των παλαιοτερων..
Ενταξει δε φτανουν κ την αποδοση των καλων LaCie - Eizo - Nec αλλα αν καποιος δε τρελλενεται κ τοοοσο πολυ για απολυτη πιστοτητα ειναι κορυφαιες.
Και 27'' παρακαλω στα 999 ντολλαρς.

Re: Απάντηση: Νέα : LED Cinema Display 27"

Από τη στιγμή που δεν έχει hdmi, τότε δεν...

Σταμάτα να λες κακές λέξεις... αν είναι δυνατόν εν έτει 2010 να ζητάς HDMI... Στο τέλος θα μας πεις ότι θες και bluray :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Νέα : LED Cinema Display 27"

Από τη στιγμή που δεν έχει hdmi, τότε δεν...

Σταμάτα να λες κακές λέξεις... αν είναι δυνατόν εν έτει 2010 να ζητάς HDMI... Στο τέλος θα μας πεις ότι θες και bluray :flipout::flipout::flipout:

Η 30άρα είναι καλώς ή κακώς οθόνη ειδικών αποστολών, δεν είναι
για θέαση ταινιών....Χωρίς να σημαίνει αυτό βέβαια ότι θα μας χάλαγαν
και 2-3 είσοδοι HDMI..

Κατά το ήμισυ έχεις δίκιο, προφανώς είναι για ειδικές αποστολές μια τέτοια οθόνη. Ωστόσο, εγώ για παράδειγμα, ως μηχανικός θα ζαχάρωνα πολύ μια τέτοια διάσταση οθόνης, στην οποία θα μπορούσα να βλέπω τα σχέδιά μου σε πλήρη ανάπτυξη, και σε σωστό μέγεθος, αλλά δε θα με χαλούσε να είχα συνδεδεμένη και κάποια άλλη συσκευή, (ένα media center πχ) για τις ελεύθερες ώρες που πιθανόν να προέκυπταν στο γραφείο... Mη μου πείτε ότι μπορώ να παίζω μουσικούλα/βίντεο με τον υπολογιστή σε άλλο παράθυρο, γιατί δεν είναι γενικά πρακτικό, όταν έχεις προγράμματα που τρέχουν με 90% cpu usage και δουλειά ετών μέσα, να κάθεσαι να ασχολείσαι με φίλτρα, codecs κλπ, ώστε να μπορείς να δεις ένα επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς όσο κάνεις διάλειμμα το μεσημέρι για φαγητό...

Στο κάτω κάτω, τσάμπα είναι το να βάλεις 2-3 hdmi (σε σχέση με το πόσο κοστίζει)... αλλά δυστυχώς δεν είναι θέμα προτεραιοτήτων, είναι θέμα κολλημάτων.

Last edited:
Τελικά πάντως, νομίζω ότι για τις περισσότερες δουλειές, είναι καλύτερος ένας συνδυασμός από δύο 24άρες σε extended desktop. Αν κρίνουμε δε και από την τιμή της μηλοοθόνης.... βγαίνει και πολύ φτηνότερα!