Νέα LED TV, λογικά στις 46''

Re: Απάντηση: Νέα LED TV, λογικά στις 46''

Η UE46D6530 ξεκινά στα 1170 στο skroutz.
Προφανώς ο Στέλιος θα τη βρήκε εκτός skroutz σε προσφορά.

Η UE46D6530 ξεκινά στα 1170 στο skroutz.
Προφανώς ο Στέλιος θα τη βρήκε εκτός skroutz σε προσφορά.

Όχι, για την sony 46NX720 λέω ότι κοστιζει 1280Ε.

O Στελιος (εγώ δηλαδη) δεν λεω οτι ναναι για την 46 της samsung D6530, την βρηκα με 1099(χιλια ενενηντα εννια ). Και θα την αγορασω απο την άλλη εβδομάδα.

Φίλε μου είπε κανείς πως λές ό,τι να'ναι?
Και μήπως θες να σε λέω stelioskaterini γιατί βλέπω σ'ενόχλησε το Στέλιος!
Συγχαρητήρια που θα την αγοράσεις κιόλας.

Να σας πω παιδιά, μιας και αποφασίσαμε. Πήγαμε από το πλαίσιο και τις είδαμε όλες. Τελικά θα πάρουμε 42άρα, μιας και η 46άρα μας φάνηκε μεγάλη. Και θα πάρουμε την LG 42LW650S 3D LED TV 42''. Στο 2d μας φάνηκε αξιοπρεπέστατη, με χρώματα λίγο κατώτερα από μια πλασμα αλλά ανώτερη από μια lcd. Τις είχε στη σειρά και μας φάνηκε σαν μια πολύ καλή μέση λύση. Αλλά εκεί που πάθαμε πλάκα, ήταν στο 3d. Είδαμε όλες αυτές με το active, πολύ κουραστικό παιδιά. Το passive 3D όμως της LG 42LW650S, μας τίναξε το μυαλό. Πάνω από άψογο. Ρεαλιστικότατο και ξεκούραστο. Κόστος γυαλιών γελοίο, ούτε μπαταρίες, φορτίσματα και τέτοια.

Τέλος πάντων, θα πάμε για αυτήν.

Σας ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ όλους... :)

Να σας πω παιδιά, μιας και αποφασίσαμε. Πήγαμε από το πλαίσιο και τις είδαμε όλες. Τελικά θα πάρουμε 42άρα, μιας και η 46άρα μας φάνηκε μεγάλη. Και θα πάρουμε την LG 42LW650S 3D LED TV 42''. Στο 2d μας φάνηκε αξιοπρεπέστατη, με χρώματα λίγο κατώτερα από μια πλασμα αλλά ανώτερη από μια lcd. Τις είχε στη σειρά και μας φάνηκε σαν μια πολύ καλή μέση λύση. Αλλά εκεί που πάθαμε πλάκα, ήταν στο 3d. Είδαμε όλες αυτές με το active, πολύ κουραστικό παιδιά. Το passive 3D όμως της LG 42LW650S, μας τίναξε το μυαλό. Πάνω από άψογο. Ρεαλιστικότατο και ξεκούραστο. Κόστος γυαλιών γελοίο, ούτε μπαταρίες, φορτίσματα και τέτοια.

Τέλος πάντων, θα πάμε για αυτήν.

Σας ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ όλους... :)

Πρεπει το ματι σου να συνιθισει τα active γυαλια, και στην αρχη ειναι λογικο το ματι να κουραζεται μετα απο μια ταινια 2ωρη. Με τα passive γυαλια οπιασδηποτε μαρκας σε οποιαδηποτε μαρκα τηλεωρασης χανεις την ποιοτητα 3D της εικονας

Μεγάλο λάθος η αγορά 42" αντί για 46" θα το μετανιώσεις σε ένα μήνα.

Πρεπει το ματι σου να συνιθισει τα active γυαλια, και στην αρχη ειναι λογικο το ματι να κουραζεται μετα απο μια ταινια 2ωρη. Με τα passive γυαλια οπιασδηποτε μαρκας σε οποιαδηποτε μαρκα τηλεωρασης χανεις την ποιοτητα 3D της εικονας

Και οι δυο τεχνολογίες είναι απλά ένα marketing gimmick. Τουλάχιστον όμως με το παθητικό γλιτώνεις και την κούραση στα μάτια.

Last edited:

Συμφωνώ κι εγώ πως δεν πρέπει να πας σε 42.
Φίλε tzimmys στα 3 μέτρα είδες την 46άρα στο κατάστημα και σου φάνηκε μεγάλη?
Αυτή θα είναι η απόσταση θέασης στο σπίτι σου γι'αυτό ρωτάω.
Στην πρώτη εντύπωση σου φαίνεται μεγάλη, σε μια εβδομάδα στο σπίτι θα σου φάινεται νορμάλ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα LED TV, λογικά στις 46''

Μεγάλο λάθος η αγορά 42" αντί για 46" θα το μετανιώσεις σε ένα μήνα.

quote_icon.png
Αρχική Δημοσίευση από stelioskaterini

Και οι δυο τεχνολογίες είναι απλά ένα marketing gimmick. Τουλάχιστον όμως με το παθητικό γλιτώνεις και την κούραση στα μάτια.

Συμφωνώ κι εγώ πως δεν πρέπει να πας σε 42.
Φίλε tzimmys στα 3 μέτρα είδες την 46άρα στο κατάστημα και σου φάνηκε μεγάλη?
Αυτή θα είναι η απόσταση θέασης στο σπίτι σου γι'αυτό ρωτάω.
Στην πρώτη εντύπωση σου φαίνεται μεγάλη, σε μια εβδομάδα στο σπίτι θα σου φάινεται νορμάλ.

Καταρχήν παιδιά, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Μετά, το 3d που είδα στην passive, όχι απλά ήταν κλάσει ανώτερο και ξεκούραστο από την active, δεν ξέρω πως να το πω χωρίς να υπερβάλω, αλλά δεν υπάρχει καμία σύγκρηση. Τουλάχιστον στα μάτια μου. Εδώ είδα ακριβώς τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μεταξύ active και passive, και πέραn του full hd, δεν βλέπω κάποιον λόγο να πάω σε active....
Όσον αφορά το μέγεθος, ο χώρος μας είναι μικρός, η απόσταση περιορισμένη, υπάρχουν μικρά παιδιά που μπορεί να πάνε ακόμα πιο κοντά, τώρα έχουμε 29 crt, οπότε οι 42 (τώρα που την είδα και από κοντά) φαίνεται ιδανική...

συγνωμη αλλη τεχνολογια τοτες, και αλλη τωρα ετσυ μου φενοταν και μενα (46 εχω),οι σημεριννες δεν εχουν την ακτινοβολια που ειχαν οι παλιες
οποτε μην φοβασε για τα μικρα, στην παλια ηταν ποιο επικινδινα

θελω να προσθεσω μειονεκτημα στις passive, το ματι βγαινει στα πλαγια απο τα γυαλια και χανεις την ουσια και δευτερον χανεις ποιοτητα στις με τα γυαλια..

Μιας που είμαι στην ίδια αναζήτηση, ρωτήστε τον εαυτό σας καθημερινά πόσες ώρες θα διαθέτετε να βλέπετε 3D, καταλαβαίνω στην αρχή λόγω ενθουσιασμού θα είναι αρκετές, συνηδειτοποείστε όμως ότι θα πρέπει να έχετε και 3d ταινία αλλά και player για να επιτύχετε το αποτέλεσμα που βλέπετε στις εκθέσεις.
Το να βάλεις να δεις ταινία στο star ή ειδήσεις και απλά να πατήσεις το κουμππάκι από 2D σε 3D, είναι η μέρα με τη νύχτα και ο καθένας θα προτιμήσει να δει πολύ πιο βολικά 2D!! Που εκεί οι τηλεοράσεις έχουν όλες τις σημαντικές διαφορές!!

*Άσχετο αλλά σε έκθεση με προσέγγισε περισσότερο η εικόνα μιας 2D plasma παρά ένα 3D! Μιλάμε για τρελλή διαφορά!

Φίλε μου ΜΗΝ πας σε 42 από τη στιγμή που χρηματικά μπορείς να κινηθείς σε 46.
Όταν έψαχνα τηλεόραση διάβαζα τα παιδιά εδώ μέσα που έλεγαν πως είναι μικρή η 42 και έλεγα πλάκα μας κάνουν? Τί έχουν πάθει με το μέγεθος όλοι τους :ADFADF1:

Προερχόμουν από μια loewe crt 32

Έλα όμως που είχαν απόλυτο δίκιο. Eυτυχώς τους άκουσα και πήρα την ex720 σε 46.

Θενξ παίδες για άλλη μια φορά!!-bye-

Καλή αγορά να έχεις σε ... 46 φυσικά :chinese:

Καλησπερα, σημερα αγορασα την Samsung UE46D6530 με μονο 1099 απο Carrefour.
http://www.carrefour.gr/CarrefourOnline2/Products/000/PID-000712518.aspx

Ειμαι τρισευτιχισμενος. Ειναι WooWWWW, από τον ενθουσιασμό είδα μια 3D ταινία από σκληρό Δίσκο, προσωπικά δεν με ενοχλήσαν τα ακριβουτσικα γυαλιά όπως λέγαν μερικοί σε forums.
Μπήκα λίγο στο Skype και είδα τον ξαδελφό σε μέγεθος λες και βρισκόταν μπροστά μου.
Με ζορίζει λίγο το Internet, δεν είναι εύκολη η πλοήγηση άλλα όλα μια συνήθεια.
Σήμερα γνώρισα την τηλεόραση του αύριο. γουάου
Τώρα γράφω στο USB μου το "Με λένε Βαγγέλη"
Τα λέμε τις επόμενες μέρες...