Νεά Macbook!

Φίλε Γιώργο, μονοπώλιο δεν έχουν. Δεν παίρνεις κάνα τηλ κ στην Systemgraph ? Όταν είχα ρωτήσει για το macbookpro μου μου είπαν ότι θα παραλάμβαναν 1 εβδομάδα μετά, ενώ macbook είχαν ήδη. Αυτό πριν 1 εβδομάδα περίπου ήταν. Δεν ρωτάς κ εκεί αν έχει μείνει τίποτα ?

Ρε παιδιά, για το καινούργιο μοντέλο μιλάει ο άνθρωπος, τι ετοιμοπαράδοτα του λέτε;

Με μεγάλη μου χαρά γράφω αυτό το ποστ από το νέο μου MAC.
Επιτέλους μετά από αρκετή αναμονή χτες παρέλαβα το MacBook σε μαύρο. Προς το παρών με 1GB RAM. Τη Δευτέρα περιμένω τα 4GB. Δεν έχω λόγια...

:SFGSFGSF:μεγια μεγια μεγια ....:SFGSFGSF:
μεγαλε ...με 4GB που πας?
αγκυρες παραγγειλες απο το ebay? ή θα το κυνηγας το κακομοιρο στα ορη και στα αγρια βουνα :silly:

Re: Απάντηση: Νεά Macbook!

:SFGSFGSF:μεγια μεγια μεγια ....:SFGSFGSF:
μεγαλε ...με 4GB που πας?
αγκυρες παραγγειλες απο το ebay? ή θα το κυνηγας το κακομοιρο στα ορη και στα αγρια βουνα :silly:

Παιδιά ευχαριστώ πολύ.
Αυτό είναι το προσωπικό μου. Τα iMac ήταν τις δουλειάς.

Δαμιανέ τι εννοείς;
Μου είπαν από εκεί που το πήρα ότι τις έχουν μονο 200 ευρώ οπότε δεν το σκέφτηκα και πολύ.

Και το Xbench του:
Λίγο φτωχό μου φαίνεται....

Attachments

• MacBook XBench 1.jpg
    MacBook XBench 1.jpg
    70.5 KB · Views: 19
  • MacBook XBench 2.jpg
    MacBook XBench 2.jpg
    75.8 KB · Views: 14
ενοω οτι θα φυσαει βρε συ το μηχανιμα για καλο το ειπα
και παλι μεγια!

Γεια σας παιδες!Ποτε δεν περιμενα να γραψω εδω αλλα μολις σημερα μου παρουσιαστηκε μια αρκετα καλη ευκαιρια να τσιμπησω ενα Macbook pro στο 1000 περιπου!

Οποτε εχω καποιες ερωτησεις!
1.Στην παρουσα φαση ειμαι χρηστης PC.Η μεταβαση θα μου φανει βουνο?
2.Ειμαι φοιτητης στατιστικης και εχω αρκετα προγραμματα σχετικα με το αντικειμενο μου.Υπαρχει ποικιλια προγραμματων σε torrent και γενικα εξειδικευμενου υλικου,θα πρεπει να τα σκαω χοντρα??
3.Πως γινεται στην αρχη να εχω και Windows και Mac στο Macbook?Yπαρχει καποιο λογισμικο ή παμε για partition?(για αρχη θα παιζω σε διπλο ταμπλο,μεχρι να μαθω,μετα μονο Mac!)