Νέα μέλη στο σωματείο avclub

attachment.php

Αλλαξε ομάδα και θα το σκεφτούμε:flipout::flipout::flipout:

Λύμπε,Geon-x,Νικολουδάκος και ο υποφαινόμενος συγκροτούν τέτοιου μεγέθους(:flipout::flipout:)κόκκινη ομάδα,που δεν θα τολμάς ούτε να ψηφίσεις..:flipout::flipout:
Ασε ήσυχο τον rebelo...
Γιατί με το πού θα γραφτεί θα γίνει πεντάδα ´μεγέθους´και δεν φτάνετε ο πάνος και εσύ να μάς αντιμετωπίσετε.-bye-:grandpa::grinning-smiley-043

Λύμπε,Geon-x,Νικολουδάκος και ο υποφαινόμενος συγκροτούν τέτοιου μεγέθους(:flipout::flipout:)κόκκινη ομάδα,που δεν θα τολμάς ούτε να ψηφίσεις..:flipout::flipout:
Ασε ήσυχο τον rebelo...
Γιατί με το πού θα γραφτεί θα γίνει πεντάδα ´μεγέθους´και δεν φτάνετε ο πάνος και εσύ να μάς αντιμετωπίσετε.-bye-:grandpa::grinning-smiley-043

Σπύρο, μα είναι και ο Γιάννης βάζελος, αλλά και ο Πάνος, γιαυτό δεν ανησυχώ:worshippy::ernaehrung004:

Αμα εμφανιστεί ο Κολέζας,κάτι κάνετε,αλλοιώς,τά χρώματα τού φόρουμ θα γίνουν κόκκινα υποχρεωτικά,με μιά γωνία πράσινη και κίτρινη.:flipout::flipout::grinning-smiley-043

Εγώ ανοργάνωτος, μ' εσένα τον Λύμπε και τον Geonx, δεν μπαίνω στο σωματείο...:grandpa:
Έχω αναθέσει στην Αλέξη να οργανώσει την ομάδα κι όταν είμαστε έτοιμοι θα κάνουμε μιά ομαδικά την κίνησή μας..

Υ.Γ. Το Σίμο που να τον υπολογίζω; Μαζί μας ή μαζί σας; :nounder: :flipout:

Ποιός είναι Η Αλέξη βρέ??:flipout::flipout:
Ετσι θα τούς οργανώσεις??:afro:
Να το δεί ο άλλος ο πράσινος,να κοκκινίσει απο το κακό του..:fahne90:
Ακου Η Αλέξης..:BDBDG54::ernaehrung004::ernaehrung004:

Ποιός είναι Η Αλέξη βρέ??:flipout::flipout:
Ετσι θα τούς οργανώσεις??:afro:
Να το δεί ο άλλος ο πράσινος,να κοκκινίσει απο το κακό του..:fahne90:
Ακου Η Αλέξης..:BDBDG54::ernaehrung004::ernaehrung004:

Μάλλον "Δυναστεία" έβλεπε ο Μπάμπης και του έμεινε η Κάρρινγκτον !!!:smash::Banane0:
Κατά τα άλλα "ποιοτικός" στον προβολέα του..:worshippy:

Re: Απάντηση: Νέα μέλη στο σωματείο avclub

μήπως πρέπει ν'αναθεωρήσει το ΔΣ το θέμα της εγγραφής, ως προς το οικονομικό σκέλος; πολύ πιθανό το 100άρικο να λειτουργεί αποτρεπτικά. 10 μέλη είναι πολύ λίγα ένα μήνα σχεδόν μετά την ανακοίνωση για εγγραφές ...

Το 100άρικο θα ξανατεθεί επί τάπητος ενδεχομένως. Δεν απαιτεί αλλαγή καταστατικού.
Όσο γιά τα 10 μέλη, γιά την ώρα τα βρίσκω ικανοποιητικό αριθμό.

Νομίζω ότι όσοι πραγματικά νοιάζονται γιά το χώρο θα έρθουν μαζί μας σύντομα.

Εγώ ανοργάνωτος, μ' εσένα τον Λύμπε και τον Geonx, δεν μπαίνω στο σωματείο...:grandpa:
Έχω αναθέσει στην Αλέξη να οργανώσει την ομάδα κι όταν είμαστε έτοιμοι θα κάνουμε μιά ομαδικά την κίνησή μας..

Υ.Γ. Το Σίμο που να τον υπολογίζω; Μαζί μας ή μαζί σας; :nounder: :flipout:

Ρε Μπάμπη, μα είναι δυνατόν να είμαι με αυτούς τους γαύρους θα είμαι, ( ok είναι καλά παιδιά!! ), φέτος που θα τα σηκώσουμε όλα :award::award::award::award:θα ψάχνουνε σπηλιά για να κρυφτούν:ernaehrung004:

Last edited:
Ρε Μπάμπη, μα είναι δυνατόν να είμαι με αυτούς τους γαύρους θα είμαι, ( ok είναι καλά παιδιά!! ), φέτος που θα τα σηκώσουμε όλα :award::award::award::award:θα ψάχνουνε σπηλιά για να κρυφτούν:ernaehrung004:

Mα ακριβώς επειδή σάς ´τρέμουμε´βρήκαμε φωλιά γιά να κρυφτούμε...Το Σωματείο.:drummer:-bye-

Σίμο, μην τους ακούς! Απλά επειδή στην κορυφή είναι κρύο, είμαστε και πιο λίγοι επειδή το αντέχουμε :D

(δεν πιστεύω σήμερα με την Ξάνθη να ξεκινάμε να βάζουμε κι εμείς κανένα κοντομάνικο :blush:)

Κανεις δεν με θελει? Τελικά όλοι είσαστε εναντίων μου :bigcry:!
Ουτε ο Λουκυ Λουκ να ημουν. Ενας φτωχος και μονος cowboy:twoguns:

Εεεππ.. ποιός μίλησε για φτωχό και μόνο cowboy??? Οχι να μου φάτε και τον τίτλο στο σωματείο!:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα μέλη στο σωματείο avclub

Μα την αιτηση την εστειλα με φαξ. Τι σχεση εχει ο σερβερ?

παρανόηση...
θα ρωτήσω τον Τάκη. Εκείνος παρελάμβανε τα φαξ.
Πότε το έστειλες ?

βρέθηκε η αίτηση και προωθήθηκε...:grandpa: