Νεα Μηνυματα - Που πήγαν?

Μετά από αλλαγές στα τεχνικά της πλατφόρμας, παρακαλώ να χρησιμοποιείτε την επιλογή "Νέα Posts", κάνει την ίδια δουλειά (τρίτο από αριστερά στα επάνω "κουμπιά")

Γιατί ρε παιδιά, γιατί αφαιρείτε πράγματα που βοηθάνε; Υπάρχει κάποια τεχνική δυσκολία;

Κι εγώ μόλις μπήκα κι έπαθα την ίδια πλάκα! Γιατί αφαιρέθηκε βρε παιδιά? Ήταν ΠΟΛΥ χρήσιμο! Έστω αν προστίθετο η δυνατότητα ενημέρωσης για τον αριθμό των νέων ποστς στο κουμπί "νέα posts" θα ήταν ΟΚ.

Το πρωτο πραγμα που κοιταξα (και κοιταζω συνηθως ) .Στην αρχη ανησυχησα μηπως ξεχναω ποτε κανω login :flipout: , μετα μηπως υπηρξε καποιο τεχνικο προβλημα στη λειτουργια του site και μετα ειδα αυτο το thread :grandpa:

Φερτε τα πισω βρε παιδια..:))

Re: Απάντηση: Νεα Μηνυματα - Που πήγαν?

Ωχ!Ωχ!Ωχ! Επανασταση ξεκινησα ρε γμτ???

εγκαθετε της αριστερας και της Δεξιας ,ευεργετη της ακολασιας και θεμελιωτη της αλητειας

ξεκινησες πολεμο κατα του Avclub? θα τον εχεις

διαλεξε

guns.gif

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεα Μηνυματα - Που πήγαν?

εγκαθετε της αριστερας και της Δεξιας ,ευεργετη της ακολασιας και θεμελιωτη της αλητειας

ξεκινησες πολεμο κατα του Avclub? θα τον εχεις

διαλεξε

guns.gif

Μου επιτρεπεις να το βαλω στην υπογραφή μου???:BDGBGDB55:

Διαλεγω για οπλο αυτό

055~1,1.jpg

Δεν μου αρέσει καθόλου το νεο σύστημα.

Νομίζω οτι κάτι δεν πάει καλά.

Να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο υπεύθυνος πάραυτα.

Θεωρω οτι ειναι χρησιμο να υπαρχει αυτη η λειτουργια. Αλλα παλι για να το εβγαλαν τα παιδια ισως σημαινει οτι θα μπει κατι ακομα καλυτερο ή επηρεαζε καπου αρνητικα.