Νέα μοντέλα BenQ W1110 W2000 W3000

O vivitek που αναφέρεις είναι ίδιος με τον optoma ΗD50 και όχι με τον w2000

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

:a0210:
και ο Optoma HD50 σε σχεση με τον benq W2000 που ειναι ίδιος με τον W1110 μετά από καλιμπραρισμα, που βρίσκεται;
Είναι καλύτερος, χειρότερος;
Και σε ποια σημεία;

και ο Optoma HD50 σε σχεση με τον benq W2000 που ειναι ίδιος με τον W1110 μετά από καλιμπραρισμα, που βρίσκεται;
Είναι καλύτερος, χειρότερος;
Και σε ποια σημεία;

Δεν είπε κανείς ότι ο W1110 είναι ίδιος ο W2000 μετά από καλιμπράρισμα, υποθέτω απλά. Για τον HD50 θα σου λυθούν οι απορίες όταν τελειώσω το συγκριτικό που γράφω και το αναρτήσω, υπομονή..

Δεν είπε κανείς ότι ο W1110 είναι ίδιος ο W2000 μετά από καλιμπράρισμα, υποθέτω απλά. Για τον HD50 θα σου λυθούν οι απορίες όταν τελειώσω το συγκριτικό που γράφω και το αναρτήσω, υπομονή..
Αναμένουμε!

Καλη συνέχεια

Παιδιά, τζάμπα σπαζοκεφαλιάζετε. Τα μηχανάκια είναι κοντά, οι διαφορές τους γίνονται αντιληπτές μόνο σε απευθείας συγκριτικό δίπλα δίπλα και είναι ελάχιστες.

Re: Απάντηση: Νέα μοντέλα BenQ W1110 W2000 W3000

Παιδιά, τζάμπα σπαζοκεφαλιάζετε. Τα μηχανάκια είναι κοντά, οι διαφορές τους γίνονται αντιληπτές μόνο σε απευθείας συγκριτικό δίπλα δίπλα και είναι ελάχιστες.
Δηλαδή παίρνουμε το φθηνότερο που θα βρουμε;

Εσύ άσε τις αμπελοφιλοσοφίες και μπές βούρ wgt :BDGBGDB55:

σήμερα που έχω σταθερότατο χέρι.. :flipout:

καλημερα

το review του tegonik ανταποκρινεται πληρως στην αληθεια.Χθες τον παρελαβα τον 1110 και ειναι μια πολυ τιμια αγορα για τα χρηματα που κοστιζει.Να τονισω οτι τον τοποθετησα σε πρασινο τοιχο και αποσταση φακου τα 2.5 μετρα.Μια χαρα μηχανημα για μεγαλη εικονα και αξιοπρεπεστατη αν αναλογιστεις οτι πριν 5 χρονια ηθελες ενα σκασμο χρηματα για να παρεις κατι παραπλησιο σε εικονα.Αριστη αγορα !!

Και μια ερωτηση,εκτος απο τα 3d glasses της ΒenQ ποια αλλα 3d glasses ταιριαζουν με τον 1110 ?

να ρωτήσω κάτι κι εγώ που έχω τον παλιό πλέον W6000 αλλά δεν μ ενδιαφέρει καθόλου το 3D. Αν μεταβώ σ ενα w1110 η w2000 αναβαθμιζομαι η υποβαθμιζομαι ? Ο w1110 η w2000 σε σχέση με τον W7500 ? αξίζει τα παραπάνω χρήματα του ο 7500?

να ρωτήσω κάτι κι εγώ που έχω τον παλιό πλέον W6000 αλλά δεν μ ενδιαφέρει καθόλου το 3D. Αν μεταβώ σ ενα w1110 η w2000 αναβαθμιζομαι η υποβαθμιζομαι ? Ο w1110 η w2000 σε σχέση με τον W7500 ? αξίζει τα παραπάνω χρήματα του ο 7500?
Αυτό θέλω να το μάθω και εγώ..

Κάτοχος του w2000 απο τα Χριστούγεννα, διάβασα με προσοχή το review του tegonik καθώς σίγουρα τα 2 μοντέλα δεν πιστεύω ότι θα έχουν και τεράστιες διαφορές.

Οι πρώτες μου εντυπώσεις συμφωνούν απόλυτα...........δεν δηλώνω γνώστης, αναφέρω την προσωπική μου εμπειρία.

Παίζει απόλυτα ικανοποιητικά, για αυτό που περίμενα τουλάχιστον σε αυτή τη κατηγορία χρημάτων και έχει πολύ μεγάλη φωτεινότητα.
Εχω ανοίξει 110 ίντσες στα 3.5 μέτρα απόσταση θέασης και πραγματικά out of the box δεν με έχει "προκαλέσει" μέχρι στιγμής να επέμβω σε κάτι........δεν είμαι βέβαια ψαγμένος σε θέματα ρυθμίσεων και καλιμπραρίσματος.......μόνο κάποια DVD για set up εικόνας έχω χρησιμοποιήσει με τον προηγούμενο προβολέα μου, στα οποία ο benQ έκατσε ακριβώς χωρίς να θέλει την παραμικρή διόρθωση.

Last edited:
Αν έχεις τον παλιό, ξεπερασμένο και απαρχαιωμένο W6000 στον ανταλλάσσω με τον δικό μου καινούργιο W1110 αν σε ενδιαφέρει. Ελπίζω να σου απάντησα :grinning-smiley-043
Πέρα της πλάκας, όχι, δεν αξίζει μια τέτοια αναβάθμιση, υπάρχει και περίπτωση να υποβαθμιστείς σε κάποιους τομείς...
Ο W7500 έχει ίριδα, πράγμα το οποίο σημαίνει πολύ καλύτερες σκοτεινές σκηνές από τους W1110 και W2000. Επίσης πολύ καλύτερο σασί, φακό με μεγάλο lens shift και περισσότερο φως.

Και που να δοκιμαζες και καποιον με 0.95 DMD...:music-smiley-005:

H αληθεια παντως ειναι πως αν εχεις περασει απο παλια μηχανακια με τις φακουδαρες που ειχαν ολα τα καινουργια φαινονται λιγο παιδικα παιχνιδια και ας εχουν τρομερο φως και ρυθμιστικα..Και εμενα η γνωμη μου παντως ειναι οτι αφου δε σε ενδιαφερει το 3d κρατα τον W6000 μεχρι να δουμε τι θα λενε τα καινουργια DMD οταν βγουν..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα μοντέλα BenQ W1110 W2000 W3000

Κάτοχος του w2000 απο τα Χριστούγεννα, διάβασα με προσοχή το review του tegonik καθώς σίγουρα τα 2 μοντέλα δεν πιστεύω ότι θα έχουν και τεράστιες διαφορές.

Οι πρώτες μου εντυπώσεις συμφωνούν απόλυτα...........δεν δηλώνω γνώστης, αναφέρω την προσωπική μου εμπειρία.

Παίζει απόλυτα ικανοποιητικά, για αυτό που περίμενα τουλάχιστον σε αυτή τη κατηγορία χρημάτων και έχει πολύ μεγάλη φωτεινότητα.
Εχω ανοίξει 110 ίντσες στα 3.5 μέτρα απόσταση θέασης και πραγματικά out of the box δεν με έχει "προκαλέσει" μέχρι στιγμής να επέμβω σε κάτι........δεν είμαι βέβαια ψαγμένος σε θέματα ρυθμίσεων και καλιμπραρίσματος.......μόνο κάποια DVD για set up εικόνας έχω χρησιμοποιήσει με τον προηγούμενο προβολέα μου, στα οποία ο benQ έκατσε ακριβώς χωρίς να θέλει την παραμικρή διόρθωση.

Καλοθέατος!:smile:

[cine4home.de]...BenQ W3000 review...http://www.cine4home.de/tests/projektoren/benq_w3000/benq_w3000_test.htm

μετάφραση google de to en

benq_w3000_test_clip_image005.gif

benq_w3000_test_clip_image007.gif