Νεα μοντελα LCD Samsung για το 2007.

Μ 71 και Ν 71 εχουν ουσιαστικες διαφορες που να δικαιολογουν τη διαφορα τους στην τιμη??Η μ71 ειναι οντως στα 100Hz? Επισης η R71B (αν και πιο παλια,) δεν ειναι τιμια επιλογη για τα λεφτα της?? Ποια η διαφορα της με την 72???
Οσον αφορα μεταξυ Μ71 και S2530 αξιζει τα παραπανω λεφτα η πρωτη?

hd-penguin.jpg

Πρωτο τεστ της 40Μ86Β:

http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40M86BD/

Καταρχην για μενα προσωπικα το site του hdtvtest που κανει το τεστ της samsung M86B ειναι απο τα καλυτερα και πιο αντικειμενικα sites για reviews. Οτι προβληματα κατα καιρους συνανταμε εμεις στα διαφορα μοντελα (sony-clouding, sharp-noise, banding etc) αναφερονται στα reviews τους. Ισως γιατι τις τηλεορασεις τους τις αγοραζουν οπως και αυτοι οπως και εμεις και δεν τις παιρνουν δωρεαν απο τις αντιπροσωπειες (ο νοων νοειτο).

Αυτο ηταν παρενθεση. Οσον αφορα για την Μ86Β, το τεστ δεν εχει ολοκληρωθει ακομη αλλα αυτο που παρατηρει κανεις απο τιε πρωτες φωτο ειναι οι μεγαλες αντανακλασεις απο τον περιβαλλοντα χωρο στον "καθρεφτη" της οθονης. Μπορει ετσι να πιανει πολυ καλο μαυρο αλλα για σαλονια με πολυ φως......προβλημα.:argue:

Παντως στο αγγλικο site της samsung δεν φαινεται καμια διαφορα απο μια πρωτη ματια (στα specifications).
Μηπως η samsung σε ολη την σειρα Μ εχει παρομοια χαρακτηρηστικα οπως εκανε και με την σειρα R (71, 72,73,...) με ελαχιστες διαφορες?
Η 32αρα Μ παντως βγαινει στα 100Hz.

Ξέρει κανείς ποιά είναι η διαφορά μεταξύ LE40M86BD και LE40M87BD?

Ειναι η ιδια τηλεοραση με μονη διαφορα το κατω μερος της τηλεορασης που εχει ασημενια λωριδα στην μια και μαυρη στην αλλη.

Ξέρει κανείς πότε περίπου θα φτηνίσουν τα προηγούμενα μονέλα? :) Παράδειγμα, η LE40R71B..

να ρωτησω κι εγω κατι??

εγω που εχω 32 ιντσων

( 1,080 ευρω αγοραστηκε το σεπτεμβρη η Samsung 32R71B)

me 720p/1080i δεν ειμαι καλα απο πλευρας εικονας ?

θελω να πω η ελλειψη fullHD

1080p στις 32 ιντσες ειναι σοβαρο?

πειτε μου την πατησα ??

Οχι δεν την πάτησες , απλά η πλευρά αυτή δεν έχει κάνει ακόμα το τεστ , βλέπω διάφορους 720p και 1080p προβολείς στις 100 ίντσες και πες μου ποιο είναι ποιο ... Εαν έχουν δυσκολίες ή αδυναμία να ξεχωρίσουν στις 100 ίντσες , τότε στις 32 ίντσες είναι απλά απίθανο ...

Είναι πολύ καλή τηλεόραση να την χαρείς για αρκετό καιρό ακόμα ..

ΥΓ σε κάποιο άλλο τοπικ κολλάει περισσότερο ...

thanks φιλε γιατι προς στιγμην καρδιοχτυπησα ......

η φωτογραφια με τα πιγκουινακια ελεγε BBC HD επανω εε? α ρε τυχεροι αγγλοι.........

και κορυφαιο καναλι και ΗD και FTA

1080p στις 32 ιντσες ειναι σοβαρο?
πειτε μου την πατησα??

Ετσι και αλλιως στις 32" Full HD τηλεορασεις δεν υπαρχουν (στην Ευρωπη τουλαχιστον).

Ισως ομως να την πατησες αλλου:

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=458910

Η Samsung ενω δηλωνε στις επισημες προδιαγραφες panel Samsung τεχνολογιας S-PVA για την σειρα R7 , πολλες παρτιδες εχουν σαφως υποδιεστερα panel P-MVA της AU Optronics (Ταιβαν). Απο οτι βλεπεις και παραπανω εχει γινει μεγαλη φασαρια στην Αγγλια με αυτο το θεμα.

Ξέρει κανείς πότε περίπου θα φτηνίσουν τα προηγούμενα μονέλα? :) Παράδειγμα, η LE40R71B..

Οι σειρες R7 , N7 και Μ7 πλεον εχουν καταργηθει. Οτι βλεπεις στα καταστηματα ειναι το τελυταιο στοκ που προσπαθουν να ξεφορτωθουν.

Re: Απάντηση: Νεα μοντελα LCD Samsung για το 2007.

Οχι δεν την πάτησες , απλά η πλευρά αυτή δεν έχει κάνει ακόμα το τεστ , βλέπω διάφορους 720p και 1080p προβολείς στις 100 ίντσες και πες μου ποιο είναι ποιο ... Εαν έχουν δυσκολίες ή αδυναμία να ξεχωρίσουν στις 100 ίντσες , τότε στις 32 ίντσες είναι απλά απίθανο ...

Είναι πολύ καλή τηλεόραση να την χαρείς για αρκετό καιρό ακόμα .....

ΥΓ σε κάποιο άλλο τοπικ κολλάει περισσότερο ...

symfono apolytos .......

paidia ayto to kryfo menu ( press info-menu-mute ) then turn it on

einai poly polyploko tin ekleisa amesos

den tolmo na peirakso tis rytmhiseis

kai gia asfaleia min peiraxtike tipota ekana reset ......

παιδια το αυτοκολλητο πισω δεξια λεει CMO4......

kako auto ?

Last edited: