-Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

δεν την εχουν ψιλοτσιμπιμενη? σχεδον 1000 ευρω πανω απο αλλους που βρισκω στο σκρουτζ....να επεφτε λιγο ακομα....θα εκοβα τα επιπλα και κανα τοιχο μαζι να βολευα!!!:builder:

και ασ μην ειναι Fullhd....τεσπα

Απάντηση: Re: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

οχι, οπως λεει ο φιλος GEO ειναι η κορυφαια πλασμα της σαμυ
την ειδα στο πλαισιο χτες...1900 ευρω τιμη

μηπως ξερει κανεις εαν ειναι 100HZ??δεν το βλεπω να ειναι στα χαρακτηριστικα της
δνεμπορουσαν να την βγαλουν και 46" που με βολευει καλυτερα??:bigcry:
Η LE52A656 ΔΕΝ είναι plasma άλλα tft/lcd ορίστε και η απόδειξη.

...σε σχεση με την παννυ που με τα ιδια λεφτα παιρνεις 46"
αν δεις και το thread για τις πλασμα Σαμσουνγκ ενα φιλος εχει ανεβασει και λινκ με συγκριτικο της συγκεκριμενης με την 46αρα πανασονικ

:bigcry:Δηλαδή η Α750 εκτός από τις multimedia εφαρμογές φαίνεται να έχει και καλύτερη ποιότητα εικόνας και κίνησης από την Α650?

Δεν νομίζω. Μόνο στο Cnet έχουν τεστάρει και τις δύο και στα σχόλια τους δεν βλέπω διαφορές στην απόδοση.

http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/samsung-ln46a750/4505-6482_7-32815271.html

http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/samsung-ln52a650/4505-6482_7-32887597.html

καλα αυτοι οι ανθρωποι που βρήκαν την Α750 και εκαναν το τεστ?

καλα αυτοι οι ανθρωποι που βρήκαν την Α750 και εκαναν το τεστ?

Και εγώ την ίδια απορία είχα και στην αρχή πίστεψα πως αντί για τεστ θα είχαμε περιγραφή τεχνικών χαρακτηριστικών. Όμως το review είναι αρκετά αναλυτικό με μετρήσεις, ρυθμίσεις και γενικά δείχνει αξιόπιστο. Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο συντάκτης του τεστ και της σελίδας, αλλά σίγουρα θα πρέπει να έχει κάποιες άκρες και να μην είναι "χθεσινός" στον χώρο.

σιγουρα γιατι κατ'αρχας εχει και πολλες αποκλειστικοτητες στο χωρο των τηλεωρασεων

Η αντιπροσωπια της Samsung παντα εξασφαλιζει τα επερχομενα μοντελα απο την "μαμα" εταιρεια και τα δινει για δοκιμες πριν καν κυκλοφορησουν οχι μονο στην Ελλαδα αλλα σε ολοκληρη την Ευρωπη.

Με τον τροπο αυτο (δινοντας δηλαδη αποκλειστικοτητες) εξασφαλιζει και μια πιο καλη αντιμετωπιση του προιοντος απο τα περιοδικα και τους δημοσιογραφους.

Γιάννη η 7άρα Samsung δεν πρέπει να έχει δοκιμαστεί πουθενά αλλού στην Ευρώπη και θα μου έκανε εντύπωση αν είχε τα πρωτεία η ελληνική αντιπροσωπεία.

σιγουρα γιατι κατ'αρχας εχει και πολλες αποκλειστικοτητες στο χωρο των τηλεoρασεων

Σίγουρα έχει ενημέρωση εκ των έσω από αρκετές εταιρίες. Παρακολουθούσα το blog εδώ και κάτι μήνες και τώρα το γύρισε σε σελίδα. Δεν μου αρέσει ο "πιασάρικος" τρόπος με τον οποίο προβάλλονται κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά και μου θυμίζει διαφημιστικό φυλλάδιο εταιριών, αλλά μετά το απαραίτητο φιλτράρισμα έχει αρκετές πληροφορίες. Αξιόλογη προσπάθεια, αλλά πολύ "mainstream" για τα γούστα μου :D

Υ.Γ Από τον τρόπο γραφής και τον πλουραλισμό σε υλικό το μυαλό μου πήγε στον κ.Φωτιάδη του "ΗΧΟΥ" σαν δημιουργό της σελίδας.

Last edited:
:Banane0:Μόλις σήμερα και εγώ μετά από καιρό στους αναποφάσιστους παράγγειλα την Samsung A656. Αλλά το κακό είναι ότι θα περιμένω 10 με 15 ημέρες να την παραλάβω γιατί δεν έχει η αντιπροσωπεία να παραδόση. :bigcry:Δεν πειράζει εδώ περιμένα τόσο καιρό τώρα για 10 με 15 ημέρες θα κολλήσω?:bigcry:

Οι σειρές 7 και 9 θα παρουσιαστούν επίσημα στην Ευρώπη στα τέλη Αυγούστου στην IFA του Βερολίνου.

Η 750 θα έχει τα χαρακτηριστικά της 656 συν τα χαρακτηριστικά της συνδεσιμότητας που έχουν αναφερθεί σε προηγούμενα μηνύματα. Η 950 θα έχει όλα τα παραπάνω συν LED Backlight. Ενώ η 780 θα έχει το LED Backlight, αλλά όχι και την συνδεσιμότητα των άλλων δύο.

http://www.avreview.co.uk/news/article/mps/uan/2128

Αν πύκνωσαν τη φετινή διάταξη στα led θα είναι πολύ ενδιαφέρον η 780...

samsung-le46a950.jpg

Κάπως έτσι θα μοιάζει η 950 με το LED Backlight.

http://www.hdtvlounge.net/samsung/le46a950-le55a950/

Η Τηλεορασεις της Σαμσουνγκ με την τεχνολογια LED αφησαν πολυ κοσμο (ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ μαζι) αφωνους απο ποιοτητα εικονας και διαστασεων οσον αφορα το παχος τους
στην CEBIT στο Ανοβερο πριν λιγους μηνες ....