Nεα Nikon D7000

Τι γκαντεμιά είναι αυτη ρε?? σε μάτιασαν!! Τα κοίταξες και τα ψηφία και ολα;; Σε αυτη την περίπτωση δεν γίνεται αντικατάσταση επι τοπου ολης της μηχανής απο το μαγαζί;;

Τι γκαντεμιά είναι αυτη ρε?? σε μάτιασαν!! Τα κοίταξες και τα ψηφία και ολα;; Σε αυτη την περίπτωση δεν γίνεται αντικατάσταση επι τοπου ολης της μηχανής απο το μαγαζί;;

Ναι, τη τσέκαρα...
Γίνεται αντικατάσταση δωρεάν της μπαταρίας. Τη δευτέρα θα μιλήσω...

Μίλησα με Παπαδάκη και μου είπε πως συμβαίνει πλέον μόνο σε μπαταρίες που είναι μέσα σε μηχανές γιατί οι μεμονωμένες έχουν φύγει από την αγορά.

Εντάξει, λύθηκε, απλά θα πρέπει να την στείλω στη Νίκον..

Καλησπέρα παιδιά!!!! Λίγο αργοπορημένα κατάφερα να αγοράσω αυτήν την εκπληκτική μηχανή έστω μεταχειρισμένη σε σούπερ τιμή (θεωρώ πως είναι φοβερό value for money τα 500 για αυτή τη μηχανή)! Επίσης από τις 1000-1500 φωτό που έχω βγάλει, μου έχουν πέσει τα δόντια!!!! Είχα και την ταπεινή D3000 βλέπετε!!!
Αυτήν την στιγμή λοιπόν έχω τον 18-200 της sigma καθώς και τον nikkor 40mm...Ξέρω πως δεν έχω χρησιμοποιήσει ούτε το 30% των δυνατοτήτων της μηχανής αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα θέλω κάτι καλύτερο σε φακούς! Ποιους λοιπόν θεωρείτε value for money φακούς για all-round χρήση καθώς και μάκρο για φωτογραφίες σε ενυδρεία κυρίως (ο nikkor 40mm δεν με πολυικανοποιεί ήδη)?

Καλώς τον.

Για Φακό all-around πρέπει να δώσεις μια τιμή γιατί υπάρχουν κάποιες λύσεις.
Για το ενυδρείο πιστεύω πως είναι θέμα φωτισμού και πειραματισμού...

Λοιπόν,για τον καθημερινό θα έλεγα 500-600...
Όσο για τον 40mm που έχω,το μόνο μου πρόβλημα είναι το πολύ αργό του φόκους! Κατά τα άλλα είναι απίστευτος!

Καλησπέρα και πάλι παιδιά!
Λοιπόν, ο sigma 18-200 που είχα, πουλήθηκε...Οπότε περιμένω την πολύτιμη συμβουλή σας για τον επόμενο all-around φακό μου που να αρμόζει στην παλιά, αλλά μηχανάρα, D7000! Αρχικά να σας πω πως κοιτάζω τους nikon 18-200 (δεν με νοιάζει ποιο από τα 2 μοντέλα, μιας και διάβασα πως δεν έχουν μεγάλες διαφορές) και nikon 16-85. Θα το ήθελα το μεγάλο zoom(18-200mm), όμως προτιμώ την καλύτερη ποιότητα των φωτογραφιών (16-85mm)! Επίσης θα ήθελα και ο φακός μου να είναι weather-sealed μιας και η μηχανή δεν θέλω να σταματάει να δουλεύει στα βροχερά ταξίδια...Ξέρω πως ο πρώτος 18-200 δεν είναι sealed σε αντίθεση με τον VR II και πως ο 16-85 είναι.
Τί λέτε λοιπόν? Ποιος από τους δύο? Υπάρχει κάποιος άλλος για σύγκριση μαζί τους(18-105 π.χ.) ? Ή μήπως να μαζεύω χρήματα για κάποιον ποιοτικότερο φακό και αν ναι για ποιον?

Re: Απάντηση: Nεα Nikon D7000

Σε ευχαριστώ φίλε μου! Καμιά άλλη βοήθεια παιδιά?

Για ποιοτικό all around νομιζω οτι ο 18-85 ειναι πολύ καλή επιλογή. Εναλλακτκά θα κοιταζα και τον καινουργιο Sigma 17-70 f2.8 - f4 DG OS HSM

Για ποιοτικό all around νομιζω οτι ο 18-85 ειναι πολύ καλή επιλογή. Εναλλακτκά θα κοιταζα και τον καινουργιο Sigma 17-70 f2.8 - f4 DG OS HSM

Μεταξύ αυτών των δύο?!?!?
Βλέπω πάντως πως ο sigma είναι και macro....Άρα καταργώ τον nikon 40mm που έχω...Άρα βολικότατος!