Νέα Ομάδα

Με ιδιαίτερη χαρά βλέπω πως καλά παιδιά, με προσφορά στο χώρο, σαν τον Στέλιο, τον Ανδρέα και το Κώστα συμπλήρωσαν τους ήδη πετυχημένους επί τω έργω Τάσο, Μιχάλη και Ντίνο.
Dream Team :award:

Θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη η ομάδα βέβαια, αλλά κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να προάγει τον παχουλό θείο και να φέρει τον λεμόνια στα πράγματα.
Κουράγια σε όλους μας.

Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε...

(Δυο κιλά πήραμε και μας την λένε γέροι άνθρωποι,κατάλαβες... :flipout: )

Γέρικο είναι το παχουλό μάτι σου, αχαϊκό ΚΑΠΗ.

Kαι μιας και σε κάνανε σουπερ μαρκετ του δικάναλου, για πες μου που είναι το chat της κατηγορίας να συζητάμε οι θαμώνες τα μεσημεράκια που είσαι στα φόρτε σου...

Kαι μιας και σε κάνανε σουπερ μαρκετ του δικάναλου, για πες μου που είναι το chat της κατηγορίας να συζητάμε οι θαμώνες τα μεσημεράκια που είσαι στα φόρτε σου...

Chat με πμ. και ραβασάκια έχω αυτή την στιγμή,σε νήμα περιμένουμε,υπάρχει έλλειψη μας είπαν.
Αν παραλάβουμε θα γίνει σχετική κοινοποίηση.:flipout:

Με ιδιαίτερη χαρά βλέπω πως καλά παιδιά, με προσφορά στο χώρο, σαν τον Στέλιο, τον Ανδρέα και το Κώστα συμπλήρωσαν τους ήδη πετυχημένους επί τω έργω Τάσο, Μιχάλη και Ντίνο.
Dream Team :award:

Θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη η ομάδα βέβαια, αλλά κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να προάγει τον παχουλό θείο και να φέρει τον λεμόνια στα πράγματα.
Κουράγια σε όλους μας.

Πω, πω! :bang:
Ανεστήθηκε ο Λάζαρος και αναδύει τη ξεχασμένη φορμόλη!

Ποιος τον ξεμπάναρε αυτόν!

Μια χαρά δεν ήταν χωμένος στην υπόγα του!

Βρε βρε! Έχεις όρεξη για τσατάκι? Δεν με χαλάει...
Ο Θείος έκλεισε το χρέπι του χτες,,,

Να μάθει και ο κόσμος με τι αμφίεση κάνεις κολλήσεις... την κατάσταση στο σαλόνι σου... κτλ κτλ :flipout: