panoss1 Supreme Member 8 July 2012 5,169 Κηφισιά 11 February 2019 #41 Εγώ είμαι μέσα (Θεού θέλοντας και παππούδων βοηθουντων) με τον όρο μην ξανακερασεις εσύ αλλά εγω!
Χιωτης Moderator Staff member 19 February 2011 37,036 Βριλήσσια 11 February 2019 #43 Εγω θα λειψω δυο μερουλες απο αυριο εκτος Ελλαδος αλλα θα ειμαι πισω το αργοτερο Παρασκευη. Οποτε το ΣΚ αν θελετε βρισκομαστε στο εργαστηριο η στο γνωστο καφενεδακι στην πλατεια Αναληψης στα Βριλησσια.
Εγω θα λειψω δυο μερουλες απο αυριο εκτος Ελλαδος αλλα θα ειμαι πισω το αργοτερο Παρασκευη. Οποτε το ΣΚ αν θελετε βρισκομαστε στο εργαστηριο η στο γνωστο καφενεδακι στην πλατεια Αναληψης στα Βριλησσια.
enduras1 Moderator Staff member 15 January 2013 29,977 Αθηνα, Ρεθυμνο, Πυργι Χιου 12 February 2019 #44 Δυστυχως παιδια για εμενα απο το Κερατσινι η διαδρομη αυτη ειναι απαγορευτικη. 80 χλμ μπρος πισω Μεχρι και διοδια πρεπει να πληρωσω να ερθω. Αντιπροτεινω συνατηση για καφεδακι Leroy Merlin Πειραιως.
Δυστυχως παιδια για εμενα απο το Κερατσινι η διαδρομη αυτη ειναι απαγορευτικη. 80 χλμ μπρος πισω Μεχρι και διοδια πρεπει να πληρωσω να ερθω. Αντιπροτεινω συνατηση για καφεδακι Leroy Merlin Πειραιως.
K KTM950 AVClub Addicted Member 23 January 2014 1,668 12 February 2019 #45 Απάντηση: Re: Νεα ομαδικη πριονοκορδελων enduras1 said: Δυστυχως παιδια για εμενα απο το Κερατσινι η διαδρομη αυτη ειναι απαγορευτικη. 80 χλμ μπρος πισω Μεχρι και διοδια πρεπει να πληρωσω να ερθω. Αντιπροτεινω συνατηση για καφεδακι Leroy Merlin Πειραιως. Click to expand... Κυριάκο ποια εφαρμογή είναι αυτή; Καιρό έχουμε να μιλήσουμε ρε φίλε ελπίζω να είσαι καλά....
Απάντηση: Re: Νεα ομαδικη πριονοκορδελων enduras1 said: Δυστυχως παιδια για εμενα απο το Κερατσινι η διαδρομη αυτη ειναι απαγορευτικη. 80 χλμ μπρος πισω Μεχρι και διοδια πρεπει να πληρωσω να ερθω. Αντιπροτεινω συνατηση για καφεδακι Leroy Merlin Πειραιως. Click to expand... Κυριάκο ποια εφαρμογή είναι αυτή; Καιρό έχουμε να μιλήσουμε ρε φίλε ελπίζω να είσαι καλά....
enduras1 Moderator Staff member 15 January 2013 29,977 Αθηνα, Ρεθυμνο, Πυργι Χιου 12 February 2019 #46 Γεια σου ρε Κωστα! Οντως καιρο εχουμε να τα πουμε! Εδω ειναι ενα σαιτ που χρησιμοποιω! https://vriskoapostasi.gr/el/διαδρομή/Πειραιάς/Βριλήσσια Φιλε γραψε μου στο νημα με τις πριονοκορδελες ποια πηρε ο φιλος σου σε πιο μεγαλη απο την Basa1
Γεια σου ρε Κωστα! Οντως καιρο εχουμε να τα πουμε! Εδω ειναι ενα σαιτ που χρησιμοποιω! https://vriskoapostasi.gr/el/διαδρομή/Πειραιάς/Βριλήσσια Φιλε γραψε μου στο νημα με τις πριονοκορδελες ποια πηρε ο φιλος σου σε πιο μεγαλη απο την Basa1
enduras1 Moderator Staff member 15 January 2013 29,977 Αθηνα, Ρεθυμνο, Πυργι Χιου 12 February 2019 #47 Αν θελετε ομως να το οργανωσετε για εκει να βρεθουμε με καποιον να του δωσω τις κορδελιτσες!!! Πατριωτακι την δικια σου την εχει ηδη ο Μπαμπης!
Αν θελετε ομως να το οργανωσετε για εκει να βρεθουμε με καποιον να του δωσω τις κορδελιτσες!!! Πατριωτακι την δικια σου την εχει ηδη ο Μπαμπης!