Nέα προϊόντα Hi End εταιρειών.

τα 24 δωδεκάιντσα woofers πρεπει να ναι πισω απο τα 56 tweeters ; μου μυριζει και μενα ταξη Δ ή όχι;

Πάντος σίγουρα δεν πρέπει να είναι μπροστά. Αν έχεις ένα σαλόνι γήπεδο ίσως χωράνε στο πλάι !

Πάντος σίγουρα δεν πρέπει να είναι μπροστά. Αν έχεις ένα σαλόνι γήπεδο ίσως χωράνε στο πλάι !

οχι γιατι εχω ενα σαλονακι και με τα χρηματα που μου περισευουν λεω να κανω το βημα!!! παιδια μιλαμε για τρελα πραματα!!!

Genesis G1 Dragon

Το Genesis Dragon κατασκευασμένο από ανθρακόνημα, είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του μοντέλου 1.2
για τα 10 χρόνια της (υπό τον νέο κατασκευαστή) εταιρείας.

Το σετ "φοράει" 24 δωδεκάιντσα woofers, 56 weeters και 150 ίντσες ribbon ταινία για τις μεσαίες συχνότητες!

Συνοδεύεται από τα δικά του ενισχυτικά συνολικής ισχύος 15,000 watts και το σύνολο ζυγίζει κάτι παραπάνω από 900 κιλά..

Κάπου εδώ αρχίζει η υπερβολή...
Η μήπως 70 μεγάφωνα πριν? :flipout:
Αψογο

Last edited by a moderator:
Το νέο NVO SPA one , MC/MM tube phono preamp.

Με κύκλωμα βασισμένο στο Reference SPA-II και ενσωματομένο τροφοδοτικό.

Αναμενόμενη λιανική τιμή γύρω στα 2250-2350 ευρώ.

Αυτό είναι το νέο υβριδικό/ηλεκτροστατικό ηχείο από την Sound Lab, μοναδικό θα έλεγα στο είδος του, μιας και τοποθετείται στον τοίχο σαν κάδρο, ιδανικό για οικειακό κινηματογράφο, ΑΛΛΑ και για μικρούς χώρους. Το WallStat είναι το δεύτερο μετά το MiniStat νεώτερο και μικρό ηχείο της εταιρείας. Αυτά για όσους την έχουν συνδέσει αποκλειστικά με μεγάλα μονόδρομα full range ηχεία. Αξίζει να ρίξετε μια ματιά.

http://www.soundlab-speakers.com/WallStat Page.htm

Μαγγελάνε βάλε αν θες τις φωτό. Ευχαριστώ. Λ.Σ.

Αυτό είναι το νέο υβριδικό/ηλεκτροστατικό ηχείο από την Sound Lab, μοναδικό θα έλεγα στο είδος του, μιας και τοποθετείται στον τοίχο σαν κάδρο, ιδανικό για οικειακό κινηματογράφο, ΑΛΛΑ και για μικρούς χώρους. Το WallStat είναι το δεύτερο μετά το MiniStat νεώτερο και μικρό ηχείο της εταιρείας. Αυτά για όσους την έχουν συνδέσει αποκλειστικά με μεγάλα μονόδρομα full range ηχεία. Αξίζει να ρίξετε μια ματιά.

http://www.soundlab-speakers.com/WallStat Page.htm

Μαγγελάνε βάλε αν θες τις φωτό. Ευχαριστώ. Λ.Σ.

Πότε κυκλοφόρησε?....Γιατί το βρήκα να πρωτοπαρουσιάζεται το 2011.