Νεα προσφορα

Καλα λεμε οτι εκει στην κυρα απο μαρκετιν ειναι αλλο πραμα!!!με πηραν τελ και μου παν οτι, αφου ειμαι πελατης τους στην τηλεφωνια θα μου δωσουν για 1 χρονο, τσαμπα δεκτη και καρτα(παντρεμα) εκτος απο τα καναλια n1,s1,hd. Αλλα μου παν οτι θα δωσο και 70 ευρω στον τεχνικο που θα ερει, μονον ετσι θα εχω την προσφορα. Μα καλα τους λεω δεν ειδατε οτι ειμαι πελατης με φουλ συνδρομη??? και μου λε το κοπελι, σου δεινουμε και ενα ακομα τσαμπα για να μας κανεις διαφημιση......ερε και λεω μεσα μου που να ξερες που γραφω!!! και θες και διαφημιση:flipout::flipout:

Καλα λεμε οτι εκει στην κυρα απο μαρκετιν ειναι αλλο πραμα!!!με πηραν τελ και μου παν οτι, αφου ειμαι πελατης τους στην τηλεφωνια θα μου δωσουν για 1 χρονο, τσαμπα δεκτη και καρτα(παντρεμα) εκτος απο τα καναλια n1,s1,hd. Αλλα μου παν οτι θα δωσο και 70 ευρω στον τεχνικο που θα ερει, μονον ετσι θα εχω την προσφορα. Μα καλα τους λεω δεν ειδατε οτι ειμαι πελατης με φουλ συνδρομη??? και μου λε το κοπελι, σου δεινουμε και ενα ακομα τσαμπα για να μας κανεις διαφημιση......ερε και λεω μεσα μου που να ξερες που γραφω!!! και θες και διαφημιση:flipout::flipout:

μπορει να ξερει.. που ξερεις..

αντε σου φεξε...καλη περιπτωση...

καντο και μην γκρινιαζεις....:a0210:

Re: Απάντηση: Νεα προσφορα

Δεν γκρινιαξα...απλα ειπα πως εχει το πραμα. Τωρα που την φαγαμε στην μαπα δεν υπαρχει πλεον γκρινια, απο το 94 την εχουμε την κοπελα στην οικια.

βρε λες να παρακολουθουν τα μηνυματα σου και σου πεταξαν καλη προσφορα μηπως και σταματησεις να τους κραζεις....?:shakehands::love:

Η προσφορά αυτή τρέχει εδώ και ένα μήνα, δεν είναι σημερινή !!!!:D

Re: Απάντηση: Νεα προσφορα

Ααααααααα. λες ε!!! μα ειπε κανεις τιποτα κακο??? ειναι οτι καλυτερο εχουμε εδω Ελλαδα.

νατα νατα τον επιρεασε η προσφορα :P

Κι εμένα με έπιασε, τι προσφορά τρέχει εδώ και μήνα. Είδα λίγο forthnet και μόνο αυτή βλέπω.... και νομίζω πως είναι καινούργια

Δε θυμάμαι να δίνανε και sports pack με economy προγράμματα...

Για να καταλάβω... Παίζει προσφορά στους συνδρομητές double play & nova, μια ακόμα συνδρομή nova (χωρίς hd) δωρεάν για ένα 12μηνο, με μόνο κόστος το 70άρι στον τεχνικό? Ισχύει κάτι τέτοιο? :ears:
Θα με ενδιέφερε τρελλά, ωστέ να μην κουβαλάω τον δέκτη κάθε Σαββατοκύριακο..

Για να καταλάβω... Παίζει προσφορά στους συνδρομητές double play & nova, μια ακόμα συνδρομή nova (χωρίς hd) δωρεάν για ένα 12μηνο, με μόνο κόστος το 70άρι στον τεχνικό? Ισχύει κάτι τέτοιο? :ears:
Θα με ενδιέφερε τρελλά, ωστέ να μην κουβαλάω τον δέκτη κάθε Σαββατοκύριακο..

Σε ερώτηση που έκανα στην εξυπηρέτηση πελατών Nova, τέτοια προσφορά δεν υπάρχει. Ίσως κάτι δεν κατάλαβα καλά, αλλά παρακαλώ θερμά, αν είναι εύκολο, διασαφηνίστε ποιά ακριβώς είναι η "νέα προσφορά" του τίτλου του νήματος, που αναφέρεται στο αρχικό ποστ.