Νέα πρόσωπα στη Συντακτική Ομάδα

Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι οτι σιγά-σιγά αρχίζει να αξιοποιείται το ανθρώπινο δυναμικό του Avclub επ' ωφελεία όλων μας.
Μράβο λοιπόν για την επιλογή των παιδιών και συνεχίστε έτσι.
Υπάρχουν πολλοί ακόμα που μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερα σ´αυτό το χώρο και διαθέτουν και την απαραίτητη όρεξη.

Και για να μην μεινω με την απορια :antlers:, τι διαφορετικο παιζει τωρα με τα παιδια? Θεωρω οτι θα γραφουν οπως εγραφαν....

Εχουν καποιες υποχρεωσεις η ξερω γω τι ? Δεν εχω καποιο λογο που ρωτω περαν της περιεργειας την οποια μου κινησατε πολλοι με τις ευχες για καλη "δουλεια"..:BDGBDGB53::helmet:

Καλως τα παιδια !!!!!!!
:a0210:

Έτσι συνηθίζεται ρε Χρήστο... Όταν αναλαμβάνεις κάτι σου εύχονται "καλή δουλειά"

Εσύ γιατί τους καλωσόρισες; Τώρα ήρθαν;
icon10.gif

Έτσι συνηθίζεται ρε Χρήστο... Όταν αναλαμβάνεις κάτι σου εύχονται "καλή δουλειά"

Εσύ γιατί τους καλωσόρισες; Τώρα ήρθαν;
icon10.gif

Μπας κι ανεβασω τον αριθμο των ποστ μου...:jester:

Ουτως η αλλως μια ευχη ειναι τσαμπα. Ασε που δεν ανεφερα τιποτα για δουλεια εξου και η ερωτηση.

Τι διαφορετικο παιζει τωρα που εγιναν συντακτες....τι ανελαβαν ?(με την καλη εννοια)-bye-

Μπας κι ανεβασω τον αριθμο των ποστ μου...:jester:

Ουτως η αλλως μια ευχη ειναι τσαμπα. Ασε που δεν ανεφερα τιποτα για δουλεια εξου και η ερωτηση.

Τι διαφορετικο παιζει τωρα που εγιναν συντακτες....τι ανελαβαν ?(με την καλη εννοια)-bye-

Απέκτησαν φούξια όνομα, λίγο είναι;:D

Η βασική έννοια της συντακτικής ομάδας Χρήστο ήταν η συγγραφή άρθρων με σκοπό κάποια στιγμή να δημοσιεύονται στο portal που θα κάναμε (ναι εκείνο το portal). Πέραν αυτού δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι. Βέβαια το πόρταλ έχει παροπλιστεί εδώ και πολύ καιρό οπότε στις μέρες μας δεν ξέρω τι σκοπό ακριβώς εξυπηρετεί.

Εγώ να ευχηθώ στα παιδιά καλές δημοσιεύσεις κι από το πόστο του συντάκτη πλέον!

Χρήστο, με αυτόν τον τρόπο "επισημοποιείται" η συνεισφορά τους σε εξειδικευμένα άρθρα και αποτελεί ένα κίνητρο για πιο δυναμική συνέχεια.