ΝΕΑ ΣΑΜΠΣ

JOMARK911

Banned
18 June 2006
1,091
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
Τα νεα μου σαμπς , παθητικά , με 15ιντσο γούφερ το καθένα, με δυο ρεφλέξ , απο κάτω , 155λίτρα εσωτ. όγκο, γύρω στα 95db ευαισθησία, γύρω στα 250-300wrms το καθένα , οδηγούνται απο τελικό 2χ200/8 , κατεβαίνουν με χαρακτηριστική άνεση στους 18 κύκλους , κάστομ μεγάφωνα απο pa sts ,ξυλοκατασκευή απο 40mm mdf, με τρελλά δεσίματα, κλπ.
Παίζουν ημίτονο 20hz με 100w και αν δεν πιάσεις το μεγάφωνο δεν καταλαβαίνεις οτι παίζει το σαμπ.Γύρω στα 101db στους 20hz.

Attachments

• 015.jpg
    015.jpg
    62 KB · Views: 119
Μπραβο σου. Απο φινιρισμα ειναι φοβερα.
Λιγα λογια παραπανω για τα μεγαφωνα σου ειναι ευκολο?
Μαρκα, χαρακτηριστικα?
Τα αλλα ηχεια ποια ειναι?

Τα μεγάφωνα είναι STS PA με τεράστιο μαγνητικό σύστημα , και τα εχει περιποιηθεί φίλος που κατασκεύασε και τους αυλούς , τα υπόλοιπα ηχεία.
Πηνίο 4 στρώσεων 3.5 ιντσών, μεγάλων διαδρομών.Απο ελαφρύ αλλά χοντρό ειδικό πηνιόσυρμα.Χάρτινος κώνος , μαύρη λάκα γιαλυστερή κλπ.
Τι άλλο να σου πω?

Δυο SUB είναι οτι καλύτερο έστω και μικρότερα απο ένα μεγαλο όπου νανε θα
αλλαξω το 15" Ταnnoy με 2 12" velodyne.
Tην ισοσταθμηση τους την κάνεις απο τον DENON?

Δοκίμασα και αυτό με το Audyssey , αλλά δεν μου αρέσει και τα παίζω σκέτα.
Κάποιες φορές παίζω και με audyssey, μόνο ταινίες.Σε μουσική δεν χρειάζομαι subs.

Απάντηση: Re: ΝΕΑ ΣΑΜΠΣ

Δοκίμασα και αυτό με το Audyssey , αλλά δεν μου αρέσει και τα παίζω σκέτα.
Κάποιες φορές παίζω και με audyssey, μόνο ταινίες.Σε μουσική δεν χρειάζομαι subs.

Και πολύ καλά κάνεις που δεν χρησιμοποιείς sub στην μουσική...το περισσότερο πιθανό είναι πως θα την βρόμιζες!!!

Ετσι ακριβώς είναι Γιάννη.Σε δοκιμές που έκανα, το καθαρο κρουστό και ελαγχόμενο μπασσο του αυλού βρώμιζε και εχανε την ταχύτητά του.
Ασε που κατεβαίνει τόσο χαμηλά που δεν χρειάζεται σαμπ.20hz -1db.

Τα μεγάφωνα είναι STS PA με τεράστιο μαγνητικό σύστημα , και τα εχει περιποιηθεί φίλος που κατασκεύασε και τους αυλούς , τα υπόλοιπα ηχεία.
Πηνίο 4 στρώσεων 3.5 ιντσών, μεγάλων διαδρομών.Απο ελαφρύ αλλά χοντρό ειδικό πηνιόσυρμα.Χάρτινος κώνος , μαύρη λάκα γιαλυστερή κλπ.
Τι άλλο να σου πω?

Μηπως εχεις καποιο λινκ, για να δω τα γουφερ?
σαν STS δεν βρηκα τιποτα στον google.
Επισης, και για τους "αυλους" οπως λες, τι μεγαφωνα φορανε? κατεβαινουν στα 20ΗΖ?????
Τι κοστος ειχαν?

Οχι λινκ δεν εχω, οι αυλοί φοράνε coral mid, tweeter, ιδιοκατασκευή αλουμινένιο midbass 6,5" σε σκελετό απο wifa , με εξτρα μαγνήτη, woofer 10" capital σε push pull , χάρτινο κώνο , τεράστιους μαγνήτες, 3 ιντσες πηνίο.
Τα capital τα έφερνε ο μπουριώτης, δεν ξέρω αν τα φέρνει ακόμα.
Τα coral τα έφερνε παλιά ο πουλόγλου στην καλιθέα.
Τέλος οι αυλοί εχουν 95db ευαισθησία.
Το κόστος των αυλών με πάρα πολύ προσωπική εργασία δική μου και του αντώνη , σε περίοδο 1 έτους , με όλα τα υλικά και το κόστος εργασίας άγγιξε τα 2.000.000 δρχ το 1997.

Last edited:
Kαλορυζικα τα σαμπς .Και εγω αυτα τους λεω περι xlr . Γιαννη ειδα τον ΡΟΑ σε μαυρο και πηγα wc ,θα με κανετε να πουλισω την μηχανη .

Τι να κάνουμε ρε john είναι το άτοιμο απίστευτο , και αν το δείς και ζωντανό σε βλέπω , οχι μηχανή να πουλάς , αλλά και αυτοκίνητο......
Εγω´όταν το είδα απο κοντά το ερωτεύτηκα το ρημάδι και σε 1 μήνα το είχα στο ρακ μου.
Το μηχάνημα είναι αλλού.Μια κατηγορία απο μόνο του που λέει και ο Αργύρης.

Last edited: