Νεα σειρά τηλεοράσεων απο την Pioneer!!!

Re: ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ.

th-50px7-im04.jpg

TH-50PX7B

# HD Ready 50" (127cm diagonal) Plasma
# DVB Digital Tuner (Freeview)
# VIERA Link
# Digital Optimizer
# High Quality Elegant Design
# Advanced 3D Color Management
# 1080p Digital Processing Chip-Set
# 1080p Digital Re-mastering Processor
# 2,048 Equivalent Steps of Gradation
# Max. 8,000 : 1 Contrast
# 29 Billion colours
# HD Optimizer
# Advanced 3D Colour management
# Motion Pattern Noise Reduction
# 2 x Full-Range Speakers
# Audio Output: 20W (10W x 2), 10% THD
* VIERA Link
* 1 x HDMI Input
* PC Input
* Audio Input (for PC)
* Component Video Input
* S-Video Input

Η νέα φτηνή Panasonic.

PIONEER PDP-428XD - ΦΟΒΕΡΗ!!

Είδα την τηλεόραση και έπαθα πλάκα!! :BDGBGDB55: Δεν ήμουν ποτέ 'φίλος' των plasma αλλά τι χρώμα ήταν αυτό; Τι κίνηση; Και πάνω απ'όλα τι μαύρο;

Τελικά νομίζω οτι αναλύσεις, αντιθέσεις κλπ είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Όταν η τηλεόραση είναι καλοφτιαγμένη τότε και 1024Χ768 μπορούν και δείχνουν καλύτερα από 1920Χ1080. Πραγματικά αξίζει να δείτε την εικόνα της. Λίγο τσιμπημένη βέβαια (2.600,00) αλλά η Pioneer στις plasma σκοτώνει!! :violent-smiley-030:

Re: PIONEER PDP-428XD - ΦΟΒΕΡΗ!!

Όπως τα λες είναι και μάλιστα γενικά για τις plasma.

Ας μην είμασταν Ουγκαντα στο θεμα αυτό στην Ελλάδα και ας μην νομίζαμε ότι υψηλή ανάλυση + lcd = το παν και τα παραπανω θα ηταν γενικότερα γνωστα.

Τελικά γι' αυτό και ο χαμός με την Panasonic TH-42PX70E. Στην τιμή της μακράν ότι καλύτερο. H Pioneer όμως... άλλο πράγμα.

Είδα την τηλεόραση και έπαθα πλάκα!! :BDGBGDB55: Δεν ήμουν ποτέ 'φίλος' των plasma αλλά τι χρώμα ήταν αυτό; Τι κίνηση; Και πάνω απ'όλα τι μαύρο;

Τελικά νομίζω οτι αναλύσεις, αντιθέσεις κλπ είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Όταν η τηλεόραση είναι καλοφτιαγμένη τότε και 1024Χ768 μπορούν και δείχνουν καλύτερα από 1920Χ1080. Πραγματικά αξίζει να δείτε την εικόνα της. Λίγο τσιμπημένη βέβαια (2.600,00) αλλά η Pioneer στις plasma σκοτώνει!! :violent-smiley-030:

δεν πιστευω να καθεσαι ακομα και να την χαζευεις:flipout::flipout:

ολα τα τελευταια μοντελα της pioneer, αντε να ευλογησω λιγο και τα γενεια μου της panny, εχουν αυτο το χαρισμα....του σκλαβωματος.

Δεν ξαναπάω από εκεί γιατί θα την αγοράσω και δεν γίνεται για την ώρα!! :bigcry: Θα περιμένω όμως...... -bye-

Απάντηση: PIONEER PDP-428XD - ΦΟΒΕΡΗ!!

Νικο, ετσι ειναι...οσο περισσοτερο τις βλεπουμε τοσο περισσοτερο τις ερωτευομαστε!!!!!!:rolleyes:

Ακριβώς τις περιμένουμε, λίγο πριν τις γιορτές σε περισσότερε προσιτές τιμές, μέχρι στιγμής είναι αρκετά τσιμπημένες:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: PIONEER PDP-428XD - ΦΟΒΕΡΗ!!

Νικο, ετσι ειναι...οσο περισσοτερο τις βλεπουμε τοσο περισσοτερο τις ερωτευομαστε!!!!!!:rolleyes:

Oλη η Ευρώπη και η Αμερική μαζί με μας Πάνο... Εχει γίνει ένας πανικός...

Kuro Kuro ...

Καμιά σοβαρή 37άρα απο την Pany θα δούμε ποτέ στη χώρα μας?

Απάντηση: ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ.

lg3.jpg

Περήφανη Κορεάτισα, παρουσιάζει το καινούριο κομμάτι της LG με επένδυση ξύλου, και τις διαφορές μεταξύ 120Hz και 60Hz κάνοντας τους κατόχους LG των 50/60Hz ιδιαίτερα περήφανους.
Ε ρε ξύλο που πάει χαμένο ...

Παρακάτω τα πράγματα βελτιώνονται λίγο αφού η εικόνα των 60 Hz δείχνει αισθητά καλύτερη αρκεί να εστιάσεις στο σωστό σημείο :flipout:

lg2.jpg

Τα μοντελάκια προς το παρών κυκλοφορούν μόνο στην Κορέα.

LG XCANVAS

Last edited:

Ξέρουμε τίποτα περισσότερο για την άφιξη του μοντέλου?

Βρήκα το παρακάτω από Ισπανικό σάιτ άν δεν κάνω λάθος η τιμή που αναφέρει είναι 1079 .

http://www.adslzone.net/postx102151-0-10.html&sid=0ee980c3f6e00b9ab9ddb56bb63b7957

Στην Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο ήδη κυκλοφορούν. :ears:

Re: Απάντηση: ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ.

lg3.jpg

Περήφανη Κορεάτισα, παρουσιάζει το καινούριο κομμάτι της LG με επένδυση ξύλου, και τις διαφορές μεταξύ 120Hz και 60Hz κάνοντας τους κατόχους LG των 50/60Hz ιδιαίτερα περήφανους.
Ε ρε ξύλο που πάει χαμένο ...

Παρακάτω τα πράγματα βελτιώνονται λίγο αφού η εικόνα των 60 Hz δείχνει αισθητά καλύτερη αρκεί να εστιάσεις στο σωστό σημείο :flipout:

lg2.jpg

Τα μοντελάκια προς το παρών κυκλοφορούν μόνο στην Κορέα.

LG XCANVAS

εστιασα φιλε μου αλλα σε εκεινα τα μερη δεν εχουν μελτεμια?

ο μουσουνας δεν περναει απο εκει?:grandpa:

life is not good?