M mixapapai Senior Member 5 May 2008 368 Αθήνα 30 March 2010 #21 Re: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ — The Twilight Saga: New Moon Τιμιότατο. Απλά συνεχίζει στο ίδιο περίπου στύλ (και με τους ίδιους αποδέκτες) με το πρώτο. Ξέρουμε τί θα δούμε όταν το πάρουμε.
Re: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ — The Twilight Saga: New Moon Τιμιότατο. Απλά συνεχίζει στο ίδιο περίπου στύλ (και με τους ίδιους αποδέκτες) με το πρώτο. Ξέρουμε τί θα δούμε όταν το πάρουμε.
sokos AVClub Addicted Member 19 January 2007 2,302 30 March 2010 #22 Re: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ — The Twilight Saga: New Moon αν το πρώτο απλώς βλεπόταν, αυτο ήταν μεγιστη μπαρούφα. Μέχρι και η δικιά μου που με εψησε να το δούμε, παραδέχτηκε οτι ήταν βλακεία.
Re: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ — The Twilight Saga: New Moon αν το πρώτο απλώς βλεπόταν, αυτο ήταν μεγιστη μπαρούφα. Μέχρι και η δικιά μου που με εψησε να το δούμε, παραδέχτηκε οτι ήταν βλακεία.
D Dionysis Established Member 14 September 2006 113 9 April 2010 #23 Re: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ — The Twilight Saga: New Moon Ενώ η πρώτη μου άρεσε, το New Μoon στο πρώτο μισάωρο πάτησα Eject. Αν και θα πρότεινα δίπλα απο eject να βάλουν και την επιλογή spit δεν ειναι άσχημα
Re: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ — The Twilight Saga: New Moon Ενώ η πρώτη μου άρεσε, το New Μoon στο πρώτο μισάωρο πάτησα Eject. Αν και θα πρότεινα δίπλα απο eject να βάλουν και την επιλογή spit δεν ειναι άσχημα