Νέα Sony KDL-40ZX1 (H πιο ΛΕΠΤΗ LCD στον κόσμο)

Απάντηση: Re: Νέα Sony KDL-40ZX1 (H πιο ΛΕΠΤΗ LCD στον κόσμο)

έχει πλάκα που αυτή η TV σε 5 χρόνια θα έχει 800 ευρώ, ενώ φαντάζομαι οτί όταν βγει στην αγορά θα έχει καμία 4.000 ευρώ.

Εκτιμάται γύρω στα 4.500$.........

Με κόντραστ 3000:1??????

Καλά πάμε!!! Φτιάχνουν το ένα και χαλάνε το άλλο.........:flipout::flipout::flipout:

να η ανακοινωση για την ευρώπη.Θα ειναι ΚΑΙ LED!!!!EDGE LED!!!
http://presscentre.sony.eu/Content/Detail.asp?ReleaseID=258&NewsAreaID=2

Για να μην υπάρχει παρανόηση.

Θα έχει LED, αλλά η διάταξη τους είναι περιφερειακά της τηλεόρασης και μετά το φως διαχέεται στα υπόλοιπα σημεία. Αυτό σημαίνει ότι ακυρώνεται το βασικό πλεονέκτημα της χρήσης LED που είναι το Local Dimming και επίσης υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την ομοιογένεια της οθόνης.

θα το δουμε αυτο στη πράξη.οσον αφορα το κοντραστ ειναι για την ιαπωνια μονο,στατικό,και το εκει μοντελο δεν θα χει LED.Οποτε περιμενουμε να δουμε το κοντραστ της ευρωπαικής

θα το δουμε αυτο στη πράξη.οσον αφορα το κοντραστ ειναι για την ιαπωνια μονο,στατικό,και το εκει μοντελο δεν θα χει LED.Οποτε περιμενουμε να δουμε το κοντραστ της ευρωπαικής

Στην πράξη θα δούμε για την ομοιογένεια. Ότι δεν θα έχει local dimming είναι σίγουρο, αφού είναι αδύνατον να επιτευχθεί με τα LED περιμετρικά.

Last edited:
Διαγωνισμός για την "λεπτότερη" γίνεται τελικά (κι ανάθεμα αν καταλαβαίνω τι νόημα έχει!), αν και η παρακάτω δεν είναι ακόμα έτοιμη να βγει στην παραγωγή, απλά ένα concept,

Philips' 8mm thin 32-inch LCD turns the screws on Sony

This morning you saw what a 9.9-mm thin LCD from Sony looks like. Now it's Philips' turn to drop jaw. Albeit just a concept compared to Sony's ZX1 soon to be production TV, this 8-mm thin, 32-inch LCD with LED backlighting is done with the engineering and now waits for the suits to bring it to market. Two thin strips of Philips' own LumiLEDs -- 30 on top and 30 on the bottom -- are the secret sauce to this thin, Full HD mixture. According to Philips' "Senior Scientist," Dr. Giovanni Cennini, this 8-mm design will scale to panel sizes of 42-inches and probably higher. Better yet, these are the same panels Philips already uses, no extra tweaking required. So it's your move corporate, we're all waiting.

http://www.engadget.com/2008/08/28/philips-8mm-thin-lcd-turns-the-screws-on-sony/

Καλησπερα

Ποτε θα ερθει στην Ελλαδα?
Το usb υποστιριζει ταινιες?

Ευχαριστω

Re: Απάντηση: Νέα Sony KDL-40ZX1 (H πιο ΛΕΠΤΗ LCD στον κόσμο)

Ρε παληκάρια, η λέξη WIRELESS σας λέει κάτι ή ο σκοπός του forum είναι να γράφουμε κι ας λέμε ο,τι να'ναι

Εγώ δεν θα ήθελα το Wireless για λόγους ακτινοβολίας όσοι μικρή και αν είναι η εκπομπή. Εχω αρκετούς πελάτες που με ρωτάνε για το WiFi και όπου και να ψάξεις δεν θα βρείς μελέτη τεκμηριωμένη να λέει ότι προκαλεί προβλήματα αλλά δεν παύει να είναι μια πηγή εκπομπής.

Στο θέμα του Wireless για HD υλικό είχαμε γράψει λίγα λόγια με αφορμή ένα post που είχε ανοίξει ο argi, και είχα βρεί ότι αυτή η τεχνολογία δεν έχει ακόμα κάποια standard, το δε σήμα περνά μεσα απο επανακωδικοποίηση ... για να γίνει μικρότερος ο όγκος των πληροφοριών.

αμα δεν βλέπετε την χρησιμότητα ενός wireless switcher τότε ελάτε και σπίτι μου να μου δώσετε λύση να συνδέσω 4 πηγές για να δείχνουν εικόνα σε προβολέα και τηλεόραση και ήχο στον ενισχυτή, γιατί φαίνεται κι εγώ και όλοι που σκάβαμε πατώματα και τοίχους και περνάγαμε καλώδια για να μην φαίνονται είμαστε όλοι χαζοί και δεν είχαμε σκεφτεί τις προφανείς λύσεις που έχετε βρει εσείς.

Εγώ με ένα Swithcer 4->2 και ένα Splitter 1->2 έχω πετύχει αυτό που θέλω. Δηλαδή :

4 Πηγές πάνε με HDMI στο Swither και απο εκεί σε TV - AVR.

2 Αλλες πηγές πάνε απευθείας στον AVR.

Ο AVR πάει στο Splitter και από εκεί σε TV - Projector.

Εχω λοιπόν 2 HDMI καλώδια για την TV και 1 HDMI καλώδιο για τον Projector.

Δεν μπορώ να ξέρω τι δυσκολία μπορεί να έχεις στο δικό σου σπίτι αλλά εμένα με βόλεψε πολύ αυτή η λύση.

Φιλικά :ernaehrung004:

Αυτη την στιγμή έχει το στέμμα όμως ως η πιο λεπτή tv στο κόσμο μετά το κλείσιμο της Pioneer.

Έχω την εντύπωση πως είναι πιο λεπτή από τις Pioneer, αλλά πολλά τα χρήματα για μια 40άρα σήμερα, όταν το ίδιο κοστίζουν οι κορυφαίες 50άρες της αγοράς (500Α).